Home » Big Brother geeft de groep een waarschuwing en de powerful bewoners krijgen een vrijstelling pin

Big Brother geeft de groep een waarschuwing en de powerful bewoners krijgen een vrijstelling pin

Door BigBrotherNederland

Na het spel van vandaag waarbij Dilano, Danny, Karen, Alice, Tyron en Sabeau powerless geworden zijn verloopt de dag erg rustig. Zo rustig dat de bewoners zich uiteindelijk terugtrekken op de slaapkamers. Er liggen zelfs een paar bewoners bijna  te slapen. En daar is Big Brother niet blij mee. Hij geeft de groep een waarschuwing.

Bewoners, er gelden bepaalde regels in mijn  huis waar jullie je aan moeten houden. Een van die regels luid overdag niet slapen of in je bed liggen. Laat dit een waarschuwing zijn, de volgnde keer kost het jullie geld uit de jackpot. Dat is ook de eerste keer merkt Glenn op. Dat heb ik nog nooit gehoord zegt Ronahi. Omdat we nu met zijn alle liggen zegt Tyron, die andere kamer ook. Jimmy is op dat moment in de keuken en lacht leuk geprobeerd jongens. De bewoners staan op en gaan richting de woonkamer.

Dan  neemt Big Brother wederom  het woord. Jimmy, Glenn, Ashley, Randy, Tom en Ronahi. Of te wel de powerful bewoners. Kom allemaal naar de dagboekkamer. Dat is krap merkt Ashley op. Glenn denkt dat ze gewoon pinnen moeten verwisselen. Big Brother laat ook weten dat ze de pin niet moeten vergeten. Niet veel later komen de powerful bewoners weer terug. Ze dragen allemaal een vrijstelling pin. Zij zijn dus deze week veilig. Maar hoe dat met de powerless bewoners af gaat lopen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.9]

Ook interessant:

7 Reacties

Tonny 28 februari 2024 - 15:04

Ik dat de bewoners met de powerful niet moeten ruilen met de powerles ze hebben hem eerlijk verdiend

Beantwoord
Gezina 28 februari 2024 - 15:15

Jammer dat die Rohani en Randy ook een pin hebben. Sabeau moet er ook uit vreselijk die mensen

Beantwoord
Eric.verbreyt 28 februari 2024 - 15:15

’s morgens kamer in orde maken en de deuren op slot, tenzij dat ze zich even moeten afschermen bij een spel

Beantwoord
Gerard 28 februari 2024 - 16:34

Einde a,’s, voor SABEAU

Beantwoord
Alex 28 februari 2024 - 17:01

Valt nogal tegen dat er blijkbaar niet meer gestreden hoeft te worden. Ik had liever Tom en Ronahi genomineerd gezien.

Beantwoord
Marc Croes 28 februari 2024 - 21:20

Tyron blijft

Beantwoord
Marc Croes 29 februari 2024 - 05:59

Tyron en dilano blijven Tom naar huis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page