Home » Zijn de powerless bewoners genomineerd? De groep doet een ultiem spel

Zijn de powerless bewoners genomineerd? De groep doet een ultiem spel

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is weer aangebroken. Dit keer worden de bewoners gewekt door het alarm van de reken challenge. Ashley en Karen zijn aan de beurt om een som op te lossen. Het lukt Ashley om de som op te lossen en op de knop te drukken. Ze blijft powerful.

Na het ontbijt meld Big Brother zich, er klinkt een geluidssignaal en daarna zegt hij: bewoners, al een hele week spelen jullie voor de power. Wie de power in een duo heeft, die heeft de macht. Die doet leuke dingen en die kan niet genomineerd worden. Vandaag spelen jullie het ultieme spel tegen elkaar. Doe jullie sportkleding aan, over tien minuten speelt het eerste duo in de gameroom.

De bewoners trekken hun sportkleding aan. Jimmy en Dilano gaan als eerste. Dilano wordt een beetje opgepept omdat hij toegeeft dat hij niet weet of hij wel tegen Jimmy kan strijden. Ronahi en Tyron spieken even de gameroom in. Oh f*ck zegt Ronahi. Twee borden, het gaat iets met rekenen zijn. Niks zeggen tegen niemand zegt Tyron. Niet lang daarna is er een livestream onderbreking. Na ongeveer een half uurtje komen Dilano en Jimmy terug. Dilano heeft verloren want hij is powerless en heeft een bandana om. Dilano is wat emotioneel. Ik ben blij dat Jimmy hem heeft zucht hij. Hij is in ieder geval safe. Is het zwaar vraagt Karen. Nee antwoordt Dilano, het is leuk. Het is bij mij meer mentaal, de game is leuk. Ik had 100 procent willen geven en nu gaat dat niet, dat vind ik kl*te. Ik vind het kl*te dat mijn hoofd niet doe wat ik wil, ik ben een control freak. Karen, Danny en Dilano proberen hem wat op te beuren. Ik gun het Jimmy benadrukt Dilano. Maar het is gewoon mentaal even kl*te.

Als Glenn en Danny terugkomen wordt duidelijk dat Glenn gewonnen heeft. Danny is powerless en draagt een bandana. Ashley en Karen worden ondertussen naar de gameroom geroepen. Het was een leuk spel laat Danny weten. Danny baalt, en laat aan Dilano weten dat hij tot vijf gekomen is. Dilano vertelt dat hij tot 6 was gekomen. Danny en Glenn gaan daarna een wandeling doen. Alice vraagt of het met rekenen te maken had waarop Glenn laat weten dat het niet het geval is. Tijdens de wandeling hebben de twee het over kleuren en het onthouden daarvan. Ashley en Karen komen uiteindelijk terug. Ashley heeft gewonnen, Karen is powerless. Het was echt heel leuk benadrukt Ashley. Verder mogen we niks zeggen. Karen laat weten dat het oke is, ik zit nog een keer op de bank. Alice en Randy zijn de volgende die naar de gameroom moeten. Randy heeft dit keer het spel gewonnen, Alice draagt de bandana en is powerless. Er wordt zodra Tom en Tyron in de gameroom zijn gesproken over de opdracht. Het was de bedoeling om kleuren in een bepaalde volgorde te onthouden en vervolgens ergens neer te zetten op juiste volgorde. Uiteindelijk komen Tyron en Tom terug uit de gameroom. Tyron heeft verloren, hij draagt de bandana. Tyron baalt, ik kon niet eens vier kleuren onthouden. Daarna is het laatste duo Ronahi en Sabeau. Ronahi komt juichend het huis in. Ik ben zo blij laat ze weten.

Of, Dilano, Danny, Karen, Alice, Tyron en Sabeau definitief genomineerd zijn is nog even afwachten. De bewoners speculeren wat er zou kunnen gebeuren. Misschien moet het zestal elkaar vrijstelling gunnen of komt er nog een spel. De tijd zal het leren.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

9 Reacties

Yvonne 28 februari 2024 - 12:44

Of ze moeten op elkaar nomineren haha

Beantwoord
Marc Croes 28 februari 2024 - 13:08

Wat er ook gebeurt Tyron blijf

Beantwoord
Rudy Volders 28 februari 2024 - 15:11

Mooi zou zijn als ze onderling moeten gunnen wie powerfull wordt.

Beantwoord
anny 28 februari 2024 - 15:35

hopelijk een spel want anders zal ashley weer bepalen wat er gebeurd

Beantwoord
Agnes schepers 28 februari 2024 - 15:43

Tyron er uit

Beantwoord
Alex 28 februari 2024 - 16:56

Het zal niet het laatste spel zijn.

Beantwoord
Jongen 28 februari 2024 - 17:09

Dilano en sabeau moeten blijven

Beantwoord
Ostyn luc 28 februari 2024 - 18:36

Dit wordt pas taktisch. Als de powerfull 2 powerless moeten vrijstellen, amaai. Normaal zou iedereen zijn duomaat moeten vrijstellen, wat als dit gebeurt? Dan moeten er enkelen hun duomaat verloochenen, benieuwd wie…….

Beantwoord
Marc Croes 1 maart 2024 - 16:15

Tyron blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page