Home » Jimmy en Dilano hebben een geheime missie, verdwijnen uit het huis

Jimmy en Dilano hebben een geheime missie, verdwijnen uit het huis

Door BigBrotherNederland

Na de kerst opdracht van vanmorgen gaat het er rustig aan toe in het huis. De bewoners zijn vrijwel allemaal buiten. Ze liggen te zonnen, te kletsen en een spelletje te doen. Dan gaan Jimmy en Dilano even naar binnen. In de voorraadkamer fluistert Jimmy dat hij een secret mission heeft.

Jimmy zegt secret mission, jij en ik. Echt vraagt Dilano verbaasd. Ja gaat Jimmy verder en Dilano is benieuwd wat het dan is. Jimmy vertelt dat ze vanavond uit het huis moeten sluipen. Via de geheime doorgang, jij weet waar die is zei hij (Big Brother). Voor een nachtje, dan gaan wij naar buiten. Oke zegt Dilano en Jimmy legt uit dat ze ook nog spullen moeten pakken. Jij hebt een tas hier toch, daar moeten we spullen in doen. Tandenborstel en kleren. Het volgende feest is Halloween en wij verdwijnen midden in de nacht. En morgen spelen we een rol in iets met de kijker. Daarna gaan de twee weer richting de tuin om in het zonnetje een spel te spelen.

Het duurt niet lang voordat Big Brother de zonnende bewoners toespreekt. Bewoners, misschien zijn jullie het vergeten maar dit avontuur is geen vakantie. Dus kom uit jullie luie stoel. Ondanks de zon zitten jullie hier niet aan de costa del sol. Jullie gaan het huis poetsen en de bedden opmaken. Straks start namelijk een nieuwe feestdag en daarvoor moet het huis piekfijn in orde zijn. Vervolgens wordt er een zomers muziekje gestart en daarna gaan de bewoners aan de slag om het huis te poetsen…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.7]

Ook interessant:

6 Reacties

Elly 4 maart 2024 - 14:59

Sommige zijn echt te lui om voor de duvel te dansen… Rohani heeft n brood gekneed en in n bakblik gedaan, wat ze overigens zelf wilde omdat ze dit leuk vond zei ze, daarna gaat ze buiten in de zon zitten, tijdje later roept BB haar neer de dagboekkamer en zegt zij of schre3uwt eigenlijk …. inderdaad sommige wanen zich op n vakantiepark en t mooie is, ze worden er nog voor betaald ook, duszzzzzz…..kom maar op met de actie

Beantwoord
Ad 4 maart 2024 - 18:03

Alweer die 2 gun een ander ook eens iets BB en slapen is slapen maakt niet uit waar maar niet de een boete en de ander niet en ook pin of mic niet dragen boete andere jaren was je veel strenger BB.

Beantwoord
Alexandra 4 maart 2024 - 21:19

Wat een muggenzifters zitten er hier zeg. Weet niet hoor maar volgens mij zijn ze allemaal even lui en allemaal even actief wanneer het ze zelf uitkomt Elly dus niet alleen een Ronahi! Of ben je alweer vergeten door wie er 500 euro boete uit de pot is gegaan omdat zij lagen te slapen en constant op hun nest liggen!
Maar ja, mensen zeiken nu eenmaal alleen over de personen die ze niet kunnen luchten en van hun favorieten wordt alles door de vingers gezien of hebben ze een goed excuus voor. Meten met 2 maten noemen we dat, bah!

Beantwoord
Alex 4 maart 2024 - 23:20

We gaan het zien.

Beantwoord
Marc Croes 5 maart 2024 - 08:39

Gewoon de straf is Karen en Ashley naar huis sturen voor de straf of niet meer spelen aan de spelletjes zolang dat big brother is

Beantwoord
Astrid 5 maart 2024 - 15:50

Ashley staat steeds voorop dat ze maar de bank opgaat en eruit vliegt met haar gestook steeds wordt er gewoon misselijk van

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page