Home » Lange live stream onderbreking, moeten Alice, Glenn, Jimmy en Tyron een groot spel spelen?

Lange live stream onderbreking, moeten Alice, Glenn, Jimmy en Tyron een groot spel spelen?

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben afgelopen avond van lekkere pizza’s genoten door de producten die Randy eerder in de Big Brother shop gekocht heeft. Na het eten volgt er ineens een lange live stream onderbreking. Er is blijkbaar een hoop buiten beeld gebeurd.

Het lijkt er namelijk op dat de bewoners in de gameroom zijn geweest. Als er weer beeld is zit Ashley met Karen buiten. Ashley huilt. De twee hebben het over gunnen. Zij heeft nog nooit iemand gegund merkt Ashley op. Ik moet het echt pakken morgen. Jij of Jimmy moet het pakken benadrukt Karen. Ik zou blij zijn als je het hebt gaat Ashley verder. Ik verwacht echt niks maar Tom is 180 graden gedraaid. Glenn vond het wel mooi tussen Randy en Ty. Volgens Ashley komt dat omdat ze met elkaar wat hebben gesloten. Ze gunde het elkaar merkt Glenn, het kon anders gespeeld worden. Klopt antwoordt Ashley, je hebt helemaal gelijk. Het is ook lief en mooi maar doe mij een plezier en haal het morgen. Dat is het enige wat je voor mij nu kunt doen. Echt alles geven morgen. Ik weet het antwoordt Glenn. We hebben verloren op de meerderheid merkt Ashley op. Maar die gal bakkerij, bleh. Vanaf de allereerste week wordt mij niks gegund. Karen antwoordt dat dat inderdaad nooit gebeurd is.

Jimmy komt dan bij Karen staan en ze bedankt hem voor zijn lieve woorden. Ik gun het je ook oprecht benadrukt Jimmy. Misschien is dit de laatste en ik had graag gewild dat jij hem speelt. Alice en Ashley staan ondertussen in de badkamer. Wat ik je wilde zeggen bedankt daarvoor zegt Alice. Dat hoeft niet hoor antwoord Ashley. Voel je er goed bij vraagt Alice. Pirma antwoordt Ashley kortaf. Voel jij je er goed bij? Ik vind het dubbel geeft Alice toe. Ik vind het lastig. Maar zolang jij erachter staat en die keuze. Die keuze is een beetje door mijn strot geduwd benadrukt Ashley op haar beurt. Ik ga het verder niet uitleggen, ga het lekker spelen en wees er blij mee.

Aan tafel praten Glenn, Randy en Jimmy over het naderende spel. Jimmy denkt dat het groot is, dat is meestal wel bij een spel ticket game. Mentaal en fysiek merkt Randy op. Tom heeft ook nog gezegd dat er2 mensen met een nominatie en 2 mensen gewoon zijn. Uit de gesprekken wordt duidelijk dat waarschijnlijk Alice, Glenn, Jimmy en Tyron het spel gaan spelen. Wordt vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.7]

Ook interessant:

11 Reacties

Jose 26 maart 2024 - 09:06

Nog nooit zoveel haat en nijd onder de spelers gezien!!!!!!!
En de schuldige is van begin af aan de Generaal.
Kan haar naam niet meer uitspreken!!!!!!!!

Beantwoord
Elly A 26 maart 2024 - 09:47

Ongelooflijk die jankert. Als iets niet gaat hoe zij het wil. En dan tegen Glenn zeggen: het enige wat je voor mij kunt doen. Hoezo? Als Glenn slim is doet hij alleen wat voor zichzelf.
En ook nog Alice afzeiken. Karen komt ook aan de beurt. Wie is hier de egoist.

Beantwoord
Carin 26 maart 2024 - 09:56

Ja Asley zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten.Denk na dame je hebt het over jezelf.Je blijft gif spuiten.Nu weer de blijven zeiken over het feit dat je moet loten om naar het winkeltje te gaan.Je wil gewoon je zin hebben.
Wat ga je doen als je lakei Karen weg is.O ja dan heb je Glenn nog als lakei.De rest probeert tenminste lol te maken.Ga toch naar huis je verziekt de sfeer alleen maaar in BB.

Beantwoord
Carin 26 maart 2024 - 10:23

Asley open je ogen.Iedereen tegen je ?Ja natuurlijk je hebt zelf gezegd “ik speel op mijn manier en strijdbaar” en jij loopt toch met die stomme muts met GENERAAL
Het is geen Asley show in BB je hebt alles thuis heel goed voorbereid dame en hier je pionnen uitgekozen. Stop met zielig doen je gaat het nu helemaal naar je toe praten hoe goed je wel niet bent bla bla bla

Beantwoord
Carin 26 maart 2024 - 10:26

Jeetje wat sta je daar nou te oreren in die keuken tegen Randy

Beantwoord
Gezina 26 maart 2024 - 10:54

Kan die Tom er aub uit. Want wat is het een vreselijk ventje. Dat is een vader? Snap heel goed dat zijn vriendin weg is gegaan.

Beantwoord
Jongen 26 maart 2024 - 11:57

Ashley is haar grip verloren en nu gaat ze wild om zich heen slaan en janken , sorry maar haar houdbaarheid is nu wel verstreken

Beantwoord
Hendrik 26 maart 2024 - 12:33

Hoop van ganzeharten dat Alice en Tyron het gaan verliezen het speel…deze gunnen andre personen geheel niks….boodschappen halen ook niet. Ineens strookjes trekken ze zijn erg bang voor Ashley
Die dan denominatie vrijstelling gaat pakken…laffe personen

Beantwoord
bob 26 maart 2024 - 12:41

nou ik merk hier wel dat je niks mag zien als je een 5 euro betaalt maar ik verzeker je dat ashley bb gaat winnen

Beantwoord
Pieter 27 maart 2024 - 11:37

Ik vindt die haat rondom Ashley niet terecht, Oke ze speelt haar spel, muts met generaal is begonnen als grap. Ik hoop dat als Ashley op de bank zit, zij als de grote overwinnaar eruit komt. Er is haar idd nooit wat gegund terwijl zij anderen elke keer alles gund. Ik zie haar of Glenn als winnaar bb 2024

Beantwoord
Jill 28 maart 2024 - 10:33

Mag hopen Ashley het haalt is de enige die eerlijk is in het spel top dame

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page