De bewoners horen dat ze allemaal genomineerd zijn en starten met de survival week

De bewoners horen dat ze allemaal genomineerd zijn en starten met de survival week

De bewoners worden vroeg wakker gemaakt op deze zondag. Ze hebben afgelopen avond om 00:00 uur de gordijnen dicht moeten doen en mogen ze nu nog steeds niet openmaken. Enige tijd later gaat het nominatie alarm gaat af. De bewoners krijgen te horen dat het survival week is, en dan ze allemaal genomineerd zijn. Dit werd gisteren aan de tv kijkende fans al bekend gemaakt.

Rond 9:30 begint het dan echt voor de bewoners. We zien niks in beeld maar geluid krijgen we grotendeels wel mee. Big Brother zegt dat de bewoners zich klaar moeten smaken voor spel 1 van de survival week. Een safety challenge om de nominatie van je af te schudden. Door de geluiden die we opvangen lijkt het op een evenwichtsspel. Nawel krijgt de taak om tweetallen te maken. Het tweetal wat het langst blijft staan heeft vrijstelling van nominatie. De indeling lijkt als volgt: Dimitri en Nouchine, Petra en Vera, Kristof en Kitty, Grace en Salar en Tobias en Nawel. De bewoners zijn lang bezig met de opdracht die we niet live kunnen volgen. Uiteindelijk word duidelijk dat Nawel en Tobias gewonnen hebben. Die twee zijn dus niet meer genomineerd en hebben vrijstelling gewonnen. Nawel en Tobias hebben een badge gewonnen, deze moeten ze altijd dragen. Trots laten ze deze badge aan hun medebewoners zien.

De Big Brother badge

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.6]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Hans S at 11:18

  Ik vind Tobias en Vera echt bij elkaar passen zo een lief stel heel goed naar de andere bewoners toe.
  En ze kunnen ook nog eens goed communiceren met iedereen.

 2. Eduard at 11:27

  Waarom kunnen de kijkers niet meekijken het is toch een livestream programma
  dan kunnen de kijkers beter gaan stoppen als ze toch niet alles live kunnen zien,dus beste kijkers stopt er maar mee om nog langer te gaan kijken .

 3. Han at 11:48

  Kitty wordt zo negatief mogelijk neergezet. Let maar op, zijn is de volgende die eruit gaat.
  Ik snap niet goed waarom ze niet afwisselt met de kleding die ze aanhad toen ze het huis binnenkwam.
  Dat roze pak is echt vreselijk maar dat realiseert ze zich kennelijk niet.

 4. Mirian at 12:36

  Ik dacht dat pas op het eind van de week bekend word nadat alle spellen gespeeld zijn wie nog overblijft van de genomineerden.
  Dus niet al na 1 spel al mensen vrij zijn van nominatie

 5. Gerrit at 19:40

  Dat roze pak van kitty zal wel niet meer uitgaan zit vast geplakt ze heeft het dag en nacht aan en heb der ook nog niet zien douchen

 6. DUTCHYxgx at 09:25

  ik denk echt dat ze iets heeft met dat roze pak, ik zie die elke dag aan.
  en ze had wel degelijk ook een zwart setje gekregen, de sportkleding, wat haar zelfs beter stond omdat het wat afkleed.
  ik denk dat ze ook wel mee moet gaan doen met wat sport, ze zegt wel dat ze overal aan mee wil doen, maar ik hoor haar alleen maar klagen als er iets gedaan moet worden.
  en bij de soort ‘joga’ die ze in de ochtend vaak doen, dan doet ze ook niet mee of bijna niet en ze zei gister dat ze al zo en zo oud is en dat ze niet kunnen verwachten dat ze met dat soort dingen volop mee kan doen, echt grote onzin, iedereen kan joga doen.
  maar al die dingen wist ze ook van te voren en ze wilde ook geen ‘mama’ rol aannemen, maar ze is hard op weg om dit toch wel te doen.
  ze vindt het maar wat lekker om in de keuken te rommelen, en een soort van afzonderen op haar manier.
  makkelijke manier om ergens niet aan mee te hoeven doen, denk ik.
  anderen gaven vorige week nog aan dat ze ook wilden koken, maar ze krijgen niet eens de kans om dat te doen, ze zegt dan gewoon, “nee dan kun je beter wachten tot er meer spullen zijn”, want blijkbaar kan alleen zij lucratief zijn met bijv de broccoli….dat zou gewoon weer moeten rouleren, net als in bb2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *