Het gouden team is deze week immuun, alleen de bewoners van team groen kunnen genomineerd worden

Het gouden team is deze week immuun, alleen de bewoners van team groen kunnen genomineerd worden

Nadat Big Brother de bewoners aangesproken heeft over hun uitspraken komt hij er later weer op terug. Beste bewoners begint hij. Ik heb jullie altijd vertelt dat de house versus house games groot was. Groter ook, veel groter dan alleen de lekkere luxe van warm water, een bbq of een feest met muziek. Er is ook een alles omvattende prijs die het winnende team gewonnen heeft. En dat is team Goud. Team goud, jullie zijn deze week met zijn allen immuun. Alleen de bewoners van team groen kunnen genomineerd worden. Team goud juicht van vreugde en Kristof van het groene team laat weten dat ze niet veel beter hadden kunnen doen. Peter had het op zijn beurt al verwacht. We mogen allemaal fier op onszelf zijn benadrukt Kristof. De bewoners gaan daarna weer hun ding doen. Zo besluit team groen nog even lekker de sauna in te gaan. En bij het gouden team knipt Leroy de haren van een aantal bewoners. De nominaties zijn nog niet van sart gegaan, het is nu afwachten wanneer dat gebeurd…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 41 Average: 4]
Er zijn 28 reacties op dit artikel
 1. Eduard at 15:38

  Bedank BB dat jullie er voor gezorgt hebben dat tean goud gewonnen heeft de kijkers zijn er niet mee eens dat het zo oneerlijk verdeeld was.en tean groen geen kans had om te winnen.

 2. Sjoerd at 15:40

  Het viel te verwachten dat dit ging gebeuren en het laat zich raden wie er genomineerd zullen zijn. Zo heeft kamp Salar definitief de macht in handen gekregen en kan het afstrepen beginnen tot men in eigen vlees moet gaan snijden. Spijtig vind ik het.

 3. Marjo at 15:54

  Wat grappig, ik had het al verwacht anders hadden ze geen punten hoeven verzamelen. Ik vraag me af wie er op de nominatie lijst komt te staan, Nawel en………………..?

 4. Jongen at 20:18

  Heel oneerlijk inderdaad , dan vind ik ook dat het gouden team niet mee mag nomineren !!! Laat de groenen alleen op elkaar stemmen zij hebben de laatste dagen samen doorgebracht !!!

 5. Rubie at 20:23

  Precies echt oneerlijk!
  Gouden kamer heeft geluk met alles.
  Groene kamer heeft moeten strijden en krijgen alleen maar commentaar ..
  Bijna iedereen daar zijn koffers ook n9g.

 6. Desi at 21:57

  Gezien de samenstelling van de teams en de grote verschillen hierin, lijkt het er zeer op dat BB op voorhand kon weten welk team zou winnen en daardoor de te nomineren kandidaten. Hij heeft de mensen waar de meeste klachten over zijn op de Socials in het groene team gezet. Salar mocht zelf beslissen. Wat me opvalt is hoe goed Nawel zich staande heeft weten te houden.

 7. Desi at 22:00

  Het zou een mooie twist zijn dat de kijkers beslissen wie er genomineerd gaat worden en de kandidaten moeten kiezen wie zij willen laten blijven. Hilarisch

 8. Marja at 09:20

  Vraag is of het Gouden team wel kan nomineren.
  Tenslotte weten geen van de leden van het gouden team wat er in het groene team allemaal gebeurd is.

  Als zij wel mogen meedoen bij het nomineren dan klopt er iets niet en dan wordt er met voorbedachte rade weer genomineerd. Zelfde als vorig jaar……… was een blamage.
  Laat de kijker nomineren en uiteindelijk besluiten wie er uit gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *