Home » Danny arriveert in het huis, de bewoners zijn geen duo’s meer en een feestje

Danny arriveert in het huis, de bewoners zijn geen duo’s meer en een feestje

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond werd duidelijk dat Dilano Big Brother definitief moest verlaten. Als de live show erop zit duurt het niet lang voordat Danny door de draaideur weer arriveert in het huis. Hij wordt juichend ontvangen door Ashley en Karen die hem knuffelen. Ook de rest geeft Danny een knuffel. Danny zegt tegen Jimmy sorry maat. Nee hoor antwoordt hij. Danny geeft toe dat hij aan het bibberen was. Dit wil ik niet meer meemaken. Welcome back zegt Randy en Danny vindt het erg jammer voor Dilano. Daarna geeft Danny de coins nog terug aan Glenn. Hij had er vijf meegenomen. Waardoor de rest moet lachen. Jimmy heeft zich ondertussen even teruggetrokken in de slaapkamer met Tom. Hij heeft het er moeilijk mee dat Dilano weg is.

Wat later gaan Danny, Glenn, Ashley en Karen naar de cocon ruimte. Daar wordt gesproken over zijn terugkomst. Nu zijn wij de slechte he zegt Danny. Ja tuurlijk antwoordt Karen, wij zijn sowieso de slechte nu. Dus stop u met u gestook he voegt ze er voro de grap aan toe. Ik stook niet meer zegt Danny en Ashley benadrukt dat hij zichzelf moet blijven. Die vragen, die ook ik krijg zijn allemaal instinkers. Wat instinkers vraagt Karen. Instinkers zegt Ashley, even wroeten, iets aanwakkeren, dat hoeft helemaal niet zo gezien te worden, snap je? Ah van dat volgen merkt Karen op. Ja antwoordt Ashley, want dat gebeurt helemaal niet, hij maakt altijd zijn eigen beslissingen.

Big Brother meldt zich uiteindelijk met een korte mededeling. Bewoners, kom naar de gameroom! Nog voordat de bewoners de gameroom binnen stappen wordt de livestream onderbroken. Uiteindelijk is er weer beeld. en zien we de bewoners om en om uit de gameroom komen. De coins lijken opnieuw te worden verdeeld onderling. Ook is the wall gevuld met drank. In de keuken staat champagne en een lekker hapje. De bewoners komen om en om het huis weer in en dragen geen badge meer. Wat betekent dat ze te horen hebben gekregen dat ze geen duo meer zijn. Dit werd ook in de liveshow van afgelopen avond door Tatyana en Geraldine al gezegd. Over een thema is nog niet gesproken zo wordt duidelijk uit de gesprekken. Als alle duo’s terug zijn pakt iedereen een glaasje champagne en er wordt geproost. Daarna wordt de muziek gestart en begint het feestje.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.9]

Ook interessant:

11 Reacties

Brie 17 maart 2024 - 09:23

Hopelijk nu Ashley eruit!!!

Beantwoord
Gezina 17 maart 2024 - 09:37

Kan iemand van bb iets zeggen tegen dat vervelende ventje Tom. Hij doet nu wel heel zielig. Het begint irritant te worden.

Beantwoord
Jongen 17 maart 2024 - 10:05

Ik roep het al jaren:laat nu eens iedereen genomineerd zijn en de minst populaire gaat naar huis , die power of nomination hangt me de keel uit , laat het eens eerlijk verlopen

Beantwoord
Collie haas 17 maart 2024 - 10:16

Dit was oprecht de meest leuke zaterdagnacht van dit seizoen om te kijken. Veruit het minst geroddel en het meest plezier door en voor alle bewoners. Zelfs kleine huilende Jimmy en Tommy hebben kunnen genieten. EN NU LOOPPAS! HUP 1,2,3

Beantwoord
Angeline 17 maart 2024 - 10:50

Zoals jullie gemerkt hebben ben ik geen fan van Ashley, Karin, Danny en Jimmy fan. Deze bewoners zijn t meest onoprecht. Jimmy doet net een kleuter en zgn oprecht, hij is een huilebalk. Dilano ik vind t heel erg dat jij weg bent. Ty, Tom en Randy zet ‘m op.

Beantwoord
Marga de Bie 17 maart 2024 - 11:26

Jammer voor Dilano, had het hem zo gegund. Die Ashley zou het huis moeten verlaten. Wat n naar mens is dat, probeert iedereen om haar vinger te winden op een valse manier. En het ergste is, het lukt haar ook nog bij n paar.

Beantwoord
bob 17 maart 2024 - 11:34

flauwe mensen die een hartje maken zoooooo nep behalve ashley die is niet nep die is echt

Beantwoord
Alex 17 maart 2024 - 12:15

Wilde hij de coins op eBay zetten?

Beantwoord
Henry 17 maart 2024 - 13:06

Oja: Welke Drie Personen Hebben De Opdracht Van De Sabotage Gekregen…………Bigbrother!!!!!!!!!!!!!!!!

Beantwoord
Ellen 17 maart 2024 - 14:37

Jimmy kan goed toneelspelen. Deze week Dilano aangesproken omdat hij wat tegen Tyron had gezegd. Zelf staat hij ook informatie door te klappen aan het groepje van Ashley. Daar heeft hij zich tijdelijk bij aangesloten om verder in het spel te geraken. Zijn vriendschap met Dilano was gespeeld. Geloof mij. Hij is goed in acteren. Heeft niet voor niets een alter ego! En maar traantjes wegpinken om zo geloofwaardig mogelijk over te komen. Hij speelt zijn spel heel geraffineerd!

Beantwoord
Jongen 18 maart 2024 - 10:02

Helemaal mee eens!!! Ellen ik heb hem ook al een tijdje door

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page