Home » Big Brother live show: Dilano moet Big Brother verlaten

Big Brother live show: Dilano moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de live show! Wie van de genomineerde bewoners Alice, Danny of Dilano moet het Big Brother huis vanavond definitief verlaten? In dit bericht lees je terug hoe de live show verlopen is en welke bewoner definitief naar huis moet.

Big Brother spreekt de bewoners in het huis toe zodra de live show van start gaat. Bewoners, we kunnen van start met live show 9. Langzamerhand komt het einde in zicht, na vanavond zijn er nog maar negen bewoners over. We weten het straks, de kijker beslist. Veel succes bewoners. Daarna zien we Tatyana en Geraldine in de studio, ze heten iedereen welkom bij Big Brother live. Geraldine zegt dat ze het huis in mochten met fans, het was fan week. Daarna zien we wat fragmenten van afgelopen week. Zoals de start van fan week en fans die binnen kwamen in het huis, nieuwe duo’s die bepaald zijn door de fans, het waterspel, het spel wat familie en vrienden speelde waarbij Ashley en Randy vrijstelling wonnen, een spel waarbij tweets gekoppeld moesten worden, Dilano die met Tyron naar het fan house mochten, de vrijstelling game die Karen en Tom wonnen en de nominatie uitslag an deze week: Dilano, Danny en Alice.

Tatyana en Geraldine leggen contact met het huis. Tatyana merkt op dat Dilano voor het eerst genomineerd is. Dilano vertelt over de droom die hij had, dat hij rond week 7 of 9 genomineerd zou worden. Hoe het komt weet ik niet maar het is uitgekomen. Dilano zegt dat de spanning daar is, ik heb mijn ding gedaan en mijn spel gespeeld. Alice denkt dat de rest haar als sterke speler zien en daarom genomineerd is. Tatyana en Geraldine feliciteren Alice nog met haar verjaardag. Alice vond het een erg leuke dag ondanks haar nominatie. Danny zegt dat het qua spanning meevalt, maar het blijft stressen. Er is een tijd van komen en gaan. We zullen zien, ik hoop dat de kijker mij nog niet wil laten gaan. Je weet dat je genomineerd kan worden, dat is het spel. Ook geeft hij toe dat het een zware week was door de informatie van buitenaf. Je hebt altijd iemand die voor je is en tegen je is. Ashley vindt dat Danny een rode draad door haar verhaal gespeeld heeft. Ik kan veel met hem sparren, ik vind niet dat hij een meeloper is. Ashley wordt gevraagd of ze mensen probeert te beïnvloeden. Ashley antwoordt dat ze dingen wilt meegeven. En mee te nemen in bepaalde dingen. Ik vind het ook leuk om met het spel bezig te zijn.

Tyron vond de freeze opdracht super leuk. Gek om andere mensen in het huis te hebben. Het was super vet. Tatyana laat weten dat de jackpot nu op 92.916 euro staat. Dilano wordt bevraagd over het fan house. Het was heel vet laat Dilano weten, het was wel een reality check. We hebben niet in de gaten hoeveel mensen meekijken. Als je dat dan allemaal ziet is dat echt een reality check. Tyron zegt dat het meeste bovenkwam niet te veel met het spel bezig zijn en meer genieten. Maar ik vind dat we het als groep alsnog leuk doen. Tom gaat zich niet veranderen omdat iemand anders dat zegt. Ze mogen het zeggen maar ik blijf mezelf. Jimmy wordt bevraagd over de week, het is niet helemaal zijn week. Jimmy laat weten dat het klopt. Hij kreeg mysterieuze telefoontjes wat hem deed twijfelen en dat moest ik een plekje geven. En mijn beste maatje op de bank heb ik ook last van. Randy vertelt hoe het was om een duo te vormen met Ashley. Het was spannend maar een leuke uitdaging. Je weet niet wat er kan gebeuren. We hebben leuke gesprekken. Mijn zusje en haar vriend mochten strijden, dat was leuk. We komen steeds dichterbij elkaar. Ashley sluit zich er helemaal bij aan, Randy is relaxt en flexibel. We hebben niet veel discussies of dingen. Het was voor ons een eenvoudige week. Karen had niet verwacht zover te komen. Ik had maar twee weken verwacht. Daarna zien we weer wat fragmenten van afgelopen week. Zoals hoe de bewoners reageerde op de nominatie uitslag van deze week, het vliegtuigje voor Danny, Danny die zich genaaid voelt door vrienden, Ashley die vindt dat Tom haar vertrouwen geschonden heeft en Alice die jarig was en verrast werd door haar naasten.

Alice is veilig

Daarna is het tijd voor de tussenstand. We horen zo wie er nog een week mag blijven zegt Geraldine. Daarna wordt er contact gelegd met het huis. Danny vertelt over zijn vliegtuigje, het was echt een verrassing. Ik had het niet aan zien komen. Alice geeft toe dat ze aardig gespannen is. Dilano lacht dat het bij hem ook begint te komen. Big Brother maakt daarna de favoriete bewoner van deze week bekend. Op het scherm komt de naam van Alice te staan. Ze is veilig en mag blijven. Alice slaat haar hand voor haar mond. Het is onwerkelijk, ik ben zo dankbaar voor de mensen die gestemd hebben voor mij. Big Brother laat weten dat Danny en Dilano dat voor een van hen het avontuur voorgoed voorbij is. Ik wil jullie vragen te vertrekken, voor een van jullie zit de tijd erop. Dilano en Danny nemen daarna afscheid van de groep. Jimmy heeft het erg moeilijk. Danny en Dilano stappen de draaideur in en verlaten het huis.

Dilano moet het huis verlaten &

Dan zijn de lijnen gesloten. De uitslag is bijna definitief. Geraldine zit bij familie en vrienden. De dochter van Danny vond het emotioneel om te zien dat haar vader het moeilijk had. De broer van Danny vindt dat hij het erg goed doet. Het broertje van Dilano zou het raar vinden als hij er straks weer staat. De beste vriend van Dilano zou het erg vinden als Jimmy en Dilano uit elkaar worden gehaald. Tatyana laat daarna weten dat de uitslag definitief is. Diegene waarvan de deur open gaat moet naar huis. De deur van Dilano gaat open, wat betekent dat hij definitief Big Brother moet verlaten. Dilano zegt dat hij niet weet wat hij ervan moet vinden. Ik heb negen mooie weken gehad, het spel kunnen spelen, mijzelf kunnen zijn. Daarna zien we de hoogtepunten van Dilano zijn verblijf in Big Brother. Dilano heeft alles kunnen behalen wat hij wilde,  behalve winnen. Ik had verwacht het hard en tactisch te spelen maar later ging ik meer op gevoel spelen. Dilano denkt dat Jimmy het zwaar gaat krijgen. Maar hij haalt ook goede steun uit Tom. Jimmy moet winnen. Met Sabeau gaat hij zeker contact leggen. Daarna mag hij naar zijn familie.

Tatyana laat weten dat de nieuwe week begint, undercover week. Geen duo’s meer, de bewoners staan er alleen voor. Drie van hen moeten undercover en het huis saboteren. Worden ze ontmaskerd? Dan heeft dat grote consequenties.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

11 Reacties

Kees 16 maart 2024 - 20:18

Ik hoop echt dat Ashley, Glenn, Danny of Karen aan de beurt zijn de volgende keer. Zij mogen echt niet winnen, want dit zou zwaar onterecht zijn. Zeker Ashley met haar ‘generaal’ gebeuren mag het veld ruimen, hoe eerder zij het huis verlaat hoe beter. Niemand ziet klaarblijkelijk hoe zij alles aan het opstoken is en er nog van aan het genieten is ook. Dit noemen we geen generaal maar iets anders met een vier letter woord.

Beantwoord
bob 16 maart 2024 - 20:25

volgende week tyron ,tom en jimmy,randy of alice op de bank

Beantwoord
yvonne kerssens 16 maart 2024 - 20:28

ik ben niet blij,dilano er uit snik,snik,snik, snik,snik,snik……………………..

Beantwoord
Gezina 16 maart 2024 - 20:28

He he eindelijk eruit. Nu die Jimmy en Tom. Hij was je blinde vlek Jimmy. Vreselijk al dat nep gedoe. En die Alice om te kotsen. Vreeselijk kind. Kom op Ashley doe je best om ze te pakken.

Beantwoord
Alex 16 maart 2024 - 20:29

Jammer. Niet de piano was vals maar het telefoongesprek. Benieuwd hoe Jimmy nu reageert.
Als de bewoners het nieuwe weekthema horen kan dat al een hint zijn.

Beantwoord
Angeline 16 maart 2024 - 21:14

Ik vind het jammer en dom dat kijkers Dilano hebben weggestemd, terwijl het voor de hand ligt welke bewoners niet eerlijk en oprecht zijn, o.a Ashley, Danny , Jimmy en Karin. Ik wil de kijkers nogmaals op te roepen om goed te kijken en te luisteren naar bovengenoemde bewoners. Speel het spel zonder leugens over anderen rond te strooien. Ashley moet weg, dan zal pas gezien worden dat zij de bron is v opstoken, leugens, misbruik maken v anderen, zich zgn beter voordoen dan ze is. Ik kan wel doorgaan om te zeggen dat Ashley over lijken gaat en dat is NOOIT goed. Speel “fair play” Ashley. WEG MET HAAR, DAN DANNY.

Beantwoord
SAN 16 maart 2024 - 22:20

Jammer van Dilano en ik had het eerlijk gezegd niet verwacht. Had graag Danny zien vertrekken want die meeloper is totaal niet te vertrouwen. Roept A maat doet B en gunt een ander helemaal niks.
Daarnaast roepen dat Alice als een dochter voor um is maar haar ondertussen weken lang een mes in haar rug steken! Hij heeft 2 bruine armen van Ashley en volgt als een hond al haar bevelen op en op zo’n iemand wordt dus gestemd door de kijker!
Dilano vond ik een potentiële winnaar maar die vlieger gaat dus niet meer op. Dan hoop ik maar dat de winst naar een Tyron, Glenn of Alice gaat want de rest verdient het sowieso niet met dat misselijke gedrag.

Beantwoord
Jongen 16 maart 2024 - 23:36

Jimmy gaat het moeilijk krijgen? Ik denk van niet.ik denk niet dat dilano zo belangrijk voor hem was , met randy heb ik het ook moeilijk het lijkt zo nep dat hij nu goed is met ashley, randy lijkt bang voor ashley , hij durft niks te zeggen, veel plezier is het niet meer mijn favorieten zijn eruit ,laat alice maar winnen zij is een lief verstandig meisje , volwassener dan dat hele stelletje bij elkaar

Beantwoord
Jongen 17 maart 2024 - 00:48

Zeer jammer dilano , ik heb geen favorieten meer de leuke mensen zijn naar huis , dat de rest het maar lekker uitvecht en ik gun het alice nog om te winnen

Beantwoord
Hans S 17 maart 2024 - 09:01

Jammer maar ik had het al geschreven Alice wordt erin gehouden door de jongeren Nederlander en Danny door de Belgen dan is het einde verhaal aan Dilano met dank aan Jimmy.

Beantwoord
bob 18 maart 2024 - 10:16

kom op ashley je bent er bijna

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page