Home » Tyron en Randy speculeren over de nominaties, ze vrezen dat Ashley er nog niet uit gaat

Tyron en Randy speculeren over de nominaties, ze vrezen dat Ashley er nog niet uit gaat

Door BigBrotherNederland

Tyron en Randy trekken zich even terug op de slaapkamer. Al snel gaat het over het spel en dan in het bijzonder over de naderen de nominaties.

Stemmen man morgen zegt Tyron. Wat gaan we doen? Ehmm we weten niet wat de rest gaat doen antwoordt Randy. Alice gaat weer wat anders doen als ons antwoordt Tyron. Zij gaat sowieso Ashley, Danny en Glenn denk ik. Dus Ashley staat er sowieso op. Tom gaat ook op haar. Op wie gaat Tom? Glenn en Danny of Karen? Zijn hoofd is heet antwoordt Randy. Hij gaat sowieso op Ashley merkt Tyron op. Glenn gaat ook op mij, wie anders? Nog steeds niet vraagt Randy, dan gaat hij ook op mij en pakt hij Alice erbij. Nog steeds niet wakker? Nope antwoordt Tyron,  Jimmy gaat op Ashley, Danny en misschien Karen of zo. Ik denk dat wij redelijk save staan. Danny komt erop, Ashley waarschijnlijk. Tom denk ik niet zegt Randy. Nee alleen wij gaan op hem merkt Tyron op. Dan kunnen we net zo goed op iemand gaan zodat een van ons er niet op komt. Ja antwoordt Randy, wel een stabiel iemand. K zegt Tyron doelend op Karen. Die moet dan misschien naar huis zegt Randy. Kan antwoordt Tyron, ik weet niet of Danny beter staat. Maar hij komt er sowieso op. Dus waarschijnlijk gaat ze (Ashley) niet weg. Sh*t antwoordt Randy, het zou makkelijk zijn als we weten wat andere mensen doen. Dat kunnen we toch vragen stelt Tyron voor. Jimmy wil ook iets doen in naam voor Dilano, dus ik ben wel benieuwd.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.8]

Ook interessant:

16 Reacties

Henry 20 maart 2024 - 15:00

Hoop zo dat jimmy op Tyron en Alice..en ik dat hij Tom erop zet…..omdat Tyron denkt hijdoet dit voor
Dilano ,,, Ashley heeft niet op Dilano gestemd dat was Randy….die wou eerst Danny en Ashley wou Tyron toen werdt het Dilano………Randy wou dat. Hij is zo snikkie

Beantwoord
Marc Croes 20 maart 2024 - 15:07

Als Ashley erop staat mag ze van mij weg

Beantwoord
Ingrid 20 maart 2024 - 15:08

Ja ik hoop nog steeds dat er 2 mensen mogen vertrekken zaterdag. In het beste geval is dat Ashley en Karen, indien één van de twee er niet opstaat dan mag van mij Danny ook naar huis.

Beantwoord
Snijers linda 20 maart 2024 - 15:44

Wie zijn de rodellaars ,stem toch 3 keer op Asley dan ben je zeker dat zeweg is , dan zijn jullie content , ik heb Asley wel nooit op iemand specifiek horen stemmen , zij stemmen om een iemand eruit te krijgen ,of dat eerlijk is en ? Ze speelt het spel maar gaat wel goed met de mens om maar dat willen jullie niet merken

Beantwoord
Sjaak de Vries 20 maart 2024 - 15:53

Als alle bewoners in het huis op Ashley gaat stemmen dan moeten wij die keus respecteren. Dan moet ze er gewoon uit gestemd worden. De sfeer zal daarna zo’n stuk gezelliger zijn in het huis.

Beantwoord
Sjaak 20 maart 2024 - 16:02

Als de bewoners allemaal op Ashley gaan stemmen dan moeten wij die keuze respecteren en haar naar huis stemmen. De sfeer zal er in iedergeval op vooruit gaan in het huis.

Beantwoord
Jacques 20 maart 2024 - 16:12

Ashley altijd er op. Als ze dan niet moet gaan speelt ze wel haar eigen maatjes eruit. Haar eigen schuld…

Beantwoord
Alex 20 maart 2024 - 17:36

Zet Tom er maar op. Heb ik schoon genoeg van.

Beantwoord
Ranny 20 maart 2024 - 21:12

Randy wacht altijd tijden stemmen af wat de rest gaat doen, heeft nooit zelf een mening zo’n bang mannetje grrrrrrr joggie past daar qua spel niet thuis.

Beantwoord
Elly 21 maart 2024 - 10:44

Alex….die had er inderdaad op moeten staan maar helaas …met zijn vieze spelletjes staan er nu mensen op die t helemaal niet verdienen iig 3 van de 4 niet
ik zet telkens de live uit als die Tom loopt te janken….en dat is vaak…heel vaak

Beantwoord
Marc Croes 23 maart 2024 - 13:05

Ashley naar huis a.u.b.

Beantwoord
Marc Croes 23 maart 2024 - 16:24

Ashley naar huis dan keert er terug rust in huis en Danny ook

Beantwoord
Marc Croes 25 maart 2024 - 21:53

Tyron blijft

Beantwoord
Marc Croes 28 maart 2024 - 16:35

Randy naar huis

Beantwoord
Marc Croes 28 maart 2024 - 21:58

Randy blijft thuis

Beantwoord
Marc Croes 28 maart 2024 - 23:48

Randy blijft

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page