Home » Freeze in Big Brother, de vriendin van Randy komt het huis in

Freeze in Big Brother, de vriendin van Randy komt het huis in

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond waren de bewoners druk bezig met het maken van pizza. Eerder had Tom hiervoor boodschappen voor gedaan. Terwijl Randy druk bezig is zegt Big Brother bewoners, freeze!

Vervolgens gaat de draaideur open en de vriendin van Randy stapt het huis in. Hallo iedereen zegt ze en loopt naar Randy. Hai schat zegt ze, het is goed om je te zien. Ik heb je echt heel erg gemist. Ik heb wat baard producten meegenomen. Je bent een knappe man en deze baard producten gaan je in ieder geval helpen. Om het een beetje bij te houden. Ik heb ook je vader en je zusje gezien, ze missen je hartstikke veel. Je moeder mist je ook hartstikke veel. Ze geeft je een warme brassa. Ik mis je echt niet normaal. Ik mis onze gesprekken, je aanwezigheid, ons gelach. Ik mis alles aan je. Maar ik wil wel dat je weet dat je het hartstikke goed doet. Ik ben hartstikke trots op je. Iedereen is trots op je, je vrienden ook. En we verwachten dat als je terugkomt we een pannenkoeken buffet krijgen. Ze zitten allemaal te kijken hoe je dat met Alice maakt, iedereen geniet ervan. Iedereen vindt het hartstikke leuk. Maar ook gewoon hoe je bent in het huis. We zijn echt allemaal zo trots op je. Ik zal dit hier neerzetten, ik kijk elke avond naar je. Ik heb je handgebaren die je hebt gegeven gezien. Ik neem het met zoveel liefde, je brief was ook hartstikke mooi. Als we hier klaar zijn gaan we even lekker weg. Dan gaan we lekker genieten. Wees ook trots op je zelf dat je het tot zover gehaald hebt.

Daarna gaat de vriendin van Randy nog enkele bewoners af. Tegen Tyron zegt ze dat ze hem voor de eerste keer zagen dat hij met Randy matties zouden worden. Ik heb je ma ook nog gezien, ik heb leuke gesprekken met haar gehad. Echt een top vrouw. Alice, leuk met de pannenkoeken, geweldig. Tom, ga zo door. Jimmy I love some Heisa Jinx. Daarna zwaait ze naar Karen en loopt richting de cocon ruimte. Ik ben de vriendin van Randy zegt ze, ik kom even hallo zeggen. Bart heeft het geweldig gedaan. Je hebt een topper van een man, ga zo door. Glenn ook, gefeliciteerd met het behalve je ticket. Ga zo door. Big Brother laat daarna weten dat ze het huis weer mag verlaten. De vriendin van Randy zegt nog voor ze gaat: ik hou van je schat, doe je best, we supporteren je allemaal. We kijken naar je, het komt allemaal goed, vertrouw op jezelf. Daarna vertrekt ze weer door de draaideur.

Big Brother zegt unfreeze. Randy snikt en krijgt knuffels van zijn medebewoners. Dat was mijn vrouwtje man zegt hij blij. Ik was gewoon pizza aan het bakken man. Heb je haar kunnen zien vraagt Tyron. Via mijn ooghoek antwoordt Randy. Dit was heftig man. Ze heeft zulke mooie woorden gezegd laat Alice weten en Ashley vertelt dat ze ook naar de cocon kwam. Daarna kijkt Randy naar de baard verzorgingsproducten die ze heeft meegebracht, hij is er blij mee. Big Brother neemt daarna het woord. Bewoners, smakelijk dat allereerst. Randy, wat een mooi bezoek, mooie woorden. En dan ook nog de baardolie waar je het over had. Deze freeze is geslaagd!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 5]

Ook interessant:

9 Reacties

Alex 27 maart 2024 - 09:16

Ashley wordt blijkbaar overgeslagen. Ze neemt alleen iets voor Randy mee.

Beantwoord
Eduard 27 maart 2024 - 10:24

De rest word toch ook overgeslagen? Of ben ik nou gek! Waarom word haar naam weer genoemd😳

Beantwoord
Elly 27 maart 2024 - 10:30

@alex…inderdaad raar niet voor iedereen wat lekkers of zo….tja zegt wat over de aard van t beestje denk ik dan, ging bij Danny heel anders
Ik heb het niet gezien dus weet niet of Ashley overgeslagen is…was ze niet in de Coco bij Glen ?
Anders zou ik het heel erg vinden als zij als enige genegeerd zou worden…..

Beantwoord
Marjan 27 maart 2024 - 12:15

Lekker negatief weer allemaal! Gewoon leuk voor Randy!! Punt.

Beantwoord
Sona 27 maart 2024 - 13:34

Ook bij stil gestaan dat ze niets van eten mocht meenemen van BB???!!
Dit n.a.v dat de bewoners met coins in de bb supermarkt eten moeten kopen.

Beantwoord
anita 27 maart 2024 - 15:56

Bart heeft het geweldig gedaan je hebt een top van een man was voor Ashley

Beantwoord
Lola 27 maart 2024 - 17:01

Ashley werd niet overgeslagen. Bart wordt in het berichtje genoemd, daar zei de vriendin van Randy iets over. Bart is de vriend van Ashley. Ze zei ook nog: ga zo door.

Beantwoord
Se 27 maart 2024 - 17:54

Ze heeft alleen voor Randy wat meegenomen.
Verzorgingsspullen voor zijn baard.
Ze is ook in de cocon geweest bij Ashley en Glenn en ze heeft ze toegesproken.
Was heel leuk om te zien ze was er maar 5 minuten of zo.
Randy heeft een leuke vridin

Beantwoord
Jongen 27 maart 2024 - 18:44

Ashley is niet overgeslagen , de vriendin van randy heeft zelfs tegen haar gepraat , ashley word niet genegeerd zij maakt de anderen zwart , niet andersom ” de beesten” zoals zij ze noemt , zien jullie echt niet hoe zij de anderen altijd bij alles ‘fout’ laat lijken? Dat is haar tactiek , de anderen zijn altijd alles schuld en zij is het ‘slachtoffer’

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page