Home » Drama in Big Brother na de actie van Ashley: boze bewoners en een huilende Ashley

Drama in Big Brother na de actie van Ashley: boze bewoners en een huilende Ashley

Door BigBrotherNederland

Ashley heeft voor 20.000 euro uit de jackpot een vrijstelling gekocht. Dit betekent dat Randy, Karen en Jimmy genomineerd zijn. De bewoners zijn door deze actie boos en geschokt. Karen barst in huilen uit.

Terwijl Karen aan het huilen is zegt Randy dat soms de ware aard naar boven komt. Het is echt even pittig zucht Jimmy. Tyron vertelt dat ze in het huis de jackpot al zagen zakken. Als je het dan naar huis neemt is het een ander idee. Karen zegt snikkend dat ze het niet snapt en niet verwacht had. Ik zag het in je ogen antwoordt Randy. Volgens Jimmy is dit je zin niet krijgen en dan nog zo’n streek doen. Dat is letterlijk wat het is. Het is gebeurt merkt Tyron op. We wisten dat er nog een klap geld uit moest gaan. Maar niet zo snikt Karen, dit had ik niet aan zien komen en jullie ook niet. Ik dacht dat we met vier gewoon op de bank gingen zitten. Je had het gewoon niet verwacht benadrukt Tyron, van je beste maatje. Ik snap het gewoon niet snikt Karen. Ik hoef hier ook niet over te praten of uitleg over merkt Jimmy op. Alice en Tyron hoeven dat ook niet. En we moesten haar ook nog proficiat geven merkt Karen op. Ik heb gezegd dat ik het niet snapte en ons ook proficitat gewenst. Jimmy denkt dat Ashley nu heeft wat ze wil aandacht.

Ashley zelf legt huilend aan Tom in de cocoon haar keuze uit. Iedereen ervaart het spel op z’n eigen manier zegt ze. Ik heb al vanaf de eerste week alles tegen gehad. Nooit is mij iets gegund. Nooit is er voor mij gekozen, echt gekozen. Ik heb de helft van de tijd op de bank gezeten. En dat doet iets met iemand. Daarna gaan Ashley, Tom en Glenn naar de slaapkamer om verder te praten. Het gaat mij niet om het geld benadrukt Ashley huilend. Ik kom hier om te spelen. Tom en Glenn dachten dat iemand vertrokken was voor 20.000. We moesten tien tot twaalf minuten wachten zegt Tom. Glenn denkt dat ze het niet persoonlijk moet pakken. De rest moet het even verwerken. Waar hebben ze het moeilijk mee vraagt Ashley, het geld is niet van hun. Zij hebben zoveel moeite gedaan om de pot hoog te houden legt Glenn uit. En dan pakt er iemand 20K en dat is voor hun even hard. Wij kunnen dat een plaats geven, het is ons geld niet. Dat is uw beslissing. Ashley vertelt dat ze een zwaar parcours gehad heeft in Big Brother. Ik heb gespeeld op het spelen en nooit emotioneel. Het enige wat ik wel op emotioneel is niet op jou (Tom) stemmen. Je geeft hun nu wel de bevestiging dat ze je niet vertrouwen merkt Glenn op. Dat is hun gevoel he. Dat is gebaseerd op een actie die ik nu pas heb uitgehaald antwoordt Ashley. Ik heb nooit wat gepakt. De actie die ik nu op het allerlaatst uitvoer wil niet zeggen dat ik niet te vertrouwen ben. Zij hebben mij het gevoel gegeven dat ik inderdaad in mijn eentje sta. Dat hebben zij met zijn allen gedaan. Dat heeft ertoe geleid ik ga voor mijzelf denken. Wat als K-tje naar huis gaat vraagt Tom. Ik heb tegen haar gezegd dat iedereen voor zichzelf moest spelen.

Ik heb ook met Big Brother een gesprek gevoerd, hoe mijn verhaallijn is gelopen gaat Ashley verder. Waarom ik mijzelf gedraag als een hele groep en mijn eigen pad heb gekozen. Hij zei ook speel je spel. Het is een spel en het mag. Glenn denkt dat de rest het moet laten bezinken. Ik heb alle weken alles tegen gehad zegt Ashley. Je hebt het zwaar gehad met het vertrek van Danny benadrukt Glenn. Toen ben je veel gaan nadenken, dit kan een actie zijn omdat je het zwaar had. Ik zou het eigenlijk niet doen antwoordt Ashley. Hij zei ook het is now or never week. Als je het niet doet heb je spijt. De Ashley van twee weken geleden had het niet gedaan merkt Glenn op. Het was zeker een onderdeel van mijn beslissing geeft Ashley toe. Ik heb nooit iemand veroordeeld over mensen die iets hebben gepakt. Dat is iedereen zijn goed recht. Ik dacht bij mijzelf ik heb het toch al k*t gehad af en toe, Verrek maar. Dan kan deze week er ook nog bij. Als zij het nodig vinden mij te veroordelen op mijn keuze zegt dat echt iets over hun. Glenn antwoordt je moet de genomineerden ook wel begrijpen. De eerste reacties zijn normaal, iedereen ontploft. Dat gaat wel bezinken. Ik heb begrip nooit gehad en dan maakt dit ook niet uit merkt Ashley op.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 3.2]

Ook interessant:

53 Reacties

Coc Slobbe-Welsink 28 maart 2024 - 12:12

Verwacht ze nou echt dat wij haar begrijpen? Ze heeft alle weken ikkie ikken ikken gespeeld. Kwam niet om vrienden te maken. Lag er uit en mocht terug gekomen. Heeft wekenlang haar spel kunnen spelen. Het bloed onder de nagels weggehaald bij velen. Dan nu gaan zitten janken omdat ze n beslissing neemt. Wees dan zo trots en ga met hoofd omhoog de woonkamer in en ontvang dat wat je verdient. Nu klaagt ze dat ze nooit iets gegund gekregen heeft..vind ik niet zo gek hoor…en het is ook niet zo. Ze heeft veel dingen mogen krijgen. Ze is een rupsje nooitgenoeg. Weg ermee

Beantwoord
john 28 maart 2024 - 12:37

Oké, de groep onder leiding van Tyro, heeft besloten dat Ashly geen eten vandaag krijgt en ze ook niet delen met haar omdat ze geen Coins meer heeft??????? Wat voor een opvoeding heeft Tyro genoten, dat hij dit beslist voor de hele groep????? Dus zodoende moet Ashly, maar verhongeren omdat dit hun beslissing is. Met wat voor mensen heb ik eigenlijk hier te doen???? Ashly, wat mij betreft, mag je al mijn Coins hebben voor te eten, omdat ik nooit iemand zal laten verhongeren, ook al is het mijn ergste vijand. Wij zijn allemaal mensen en geen beesten zoals er in het huis rondlopen.

Beantwoord
joost 28 maart 2024 - 12:43

Is om je kapot te lachen hoe erop wordt gereageerd. Het is een blijft een spel en BB geeft allerlei mogelijkheden die dan ook mogen gebruikt worden. Degenen die het felst reageren , zijn net diegenen die al weken samenspannen, achterklap met mekaar houden, slecht spreken over oa Ashly… Dus is erg komisch allemaal. De tranen van Ashly mogen ook wel es opdrogen nu. Ze heeft nu wat ze wou, dus dat ze nu maar blij en tevreden is . Ik zou in haar plaats ook de vrijstelling gekocht hebben om uiteindelijk toch in die halve finale geraakt te zijn ipv op de bank te moeten zitten. Nu maar afwachten en hopen dat Randy en Ty definitief verdwijnen en dat Karen mag blijven, het dutske!

Beantwoord
Eduard 28 maart 2024 - 12:48

Hahahahaha, wat een goede actie! En het laat zien dat jij het spel speelt en geld voor jou niet belangrijk is! Geweldig gedaan anders had je er misschien wel uitgelezen. Zeker omdat jou inderdaad weinig gegund is.

Beantwoord
Eduard 28 maart 2024 - 12:51

Hahahahaha, wat een goede actie! En het laat zien dat jij het spel speelt en geld voor jou niet belangrijk is! Geweldig gedaan anders had je er misschien wel uitgelezen. Zeker omdat jou inderdaad weinig gegund is.Hoop alleen niet dat Karen weg moet.

Beantwoord
Roos 28 maart 2024 - 12:57

Ben helemaal eens met Ashley. Ze speelt het spel perfect en kiest eindelijk voor zichzelf. Ik zie Ashley graag in de finale.!

Beantwoord
Ks 28 maart 2024 - 13:20

Pfff net zo lastig weg te krijgen als onkruid. Behoorlijke egoïstische actie!

Beantwoord
Eric 28 maart 2024 - 13:21

Typische actie van een alleenstaande Generaal (zonder leger) 🤣🤣🤣🤣

Beantwoord
ap 28 maart 2024 - 13:22

Ashley wilde geen vrienden maken in BB.. nou..dat is dan prima gelukt…egotripper

Beantwoord
Raf 28 maart 2024 - 13:25

Haha, je kunt zeggen wat je wilt maar Ashley maakt toch wel dit hele seizoen qua entertainment. Wat mij betreft heeft ze het geld uit haar eigen prijzenpot gehaald, want van mij mag ze er met de buit vandoor. Er zijn zoveel bewoners die niets hebben ingebracht dit seizoen behalve er te zitten. Nee hoor, ik vind dit een heerlijke actie. Het is en blijft een spel.

Beantwoord
reina geerestien 28 maart 2024 - 13:26

wat een rotstreek ik zou nooit meer met haar praten en hoop dat ze niet in de finale komt.

Beantwoord
Jose 28 maart 2024 - 13:27

Nee ach die arme vrouw .
Ze had de groep niet meer in de hand.
Niemand luistert meer naar haar!!!!!

Beantwoord
Ostyn luc 28 maart 2024 - 13:28

Hadden jullie iets anders verwacht? Of haar dat de overwinning opbrengt betwijfel ik. Het was voorspelbaar, die kat in het nauw, weet je nog……en ja de stoutste wezels zuipen de beste eieren. De enige winnaar is hier BB, 20000 in de pocket en het spel zit (te laat) op de wagen. Is helaas de weerspiegeling van het echte leven, wie te braaf is wordt onder voet gelopen.

Beantwoord
Tinkerbell11 28 maart 2024 - 13:29

Oh oh wat een schijnheilig mens is het en zo bang die tranen zijn niet echt en ik hoop dat ze niet naar de finale gaat bah wat een rot streek.

Beantwoord
Se 28 maart 2024 - 13:35

Doet ze goed… 🤭🤗🫣

Beantwoord
Sonny 28 maart 2024 - 13:44

Ik hoop dat de ogen van glenn nu ook open zijn en dat iedereen haar nu gaat negeren. Ze liegt. Ze was boos als iemand er alleen al aan dacht om geld uit de pot te halen. En ja zij speelt een spel maar dat is zeer zeker voor het geld . Wat een mafkees. Hoop dat de eerste beste kans er is dat ze naar huis gaat.

Beantwoord
TKS 28 maart 2024 - 14:05

Tja, het is veel geld… maar ik begrijp Ashley wel. Ik hoop alleen dat de anderen niet gemeen gaan lopen doen…
Sterkte voor Ashley.

Beantwoord
bob 28 maart 2024 - 14:18

en zo is het ashley goed gedaan ze zijn al vanaf het begin tegen jouw ik had het zelfde gedaan en het is hun geld niet en ze hebben jouw nooit wat gegund jij wint big brother en terecht de meeste stemmen op jouw als favoriet let maar op

Beantwoord
Anton Bood 28 maart 2024 - 14:41

Dit is echt een belachelijke actie Ashley, en onwijs egoïstisch.
Van mij mag iedereen haar, vanaf nu, compleet negeren!
En mag ze op een bed alleen in de voorraadkamer slapen.

Beantwoord
Jose 28 maart 2024 - 17:49

Ik hou de eer aan mij zelf .
Ga hier geen woorden aan vuil maken.

Beantwoord
Pino 28 maart 2024 - 18:26

Goeie zet van Ashley ze wordt de hele week al door haar medebewoners voor schut gezet.
Ashley is gewoon puur eerlijk en oprecht en daar kunnen er een aantal niet tegen.
Voor mij is de top 3 Jimmy, Glenn, Ashley en dan Karin en de rest is nep echt nep

Beantwoord
Petra 28 maart 2024 - 18:56

Geweldig Ashley! Door jou blijft het leuk om te blijven kijken. Het is een spel, en jij speelt het topper!

Beantwoord
Gerardus 28 maart 2024 - 19:02

Ik vindt Tom en Glenn top gasten….hoe die twee ook in het spel staan..
TYRON EN Alice hebben Jimmy en Randy flink opgestookt,
Dus eigen schuld dikke bult

Beantwoord
Alex 28 maart 2024 - 19:15

Fijn, laat ze maar op hun neus kijken.

Beantwoord
Dino 28 maart 2024 - 21:39

Mensen , big brother is een spel !! Ashley is een Topper ! Echt goed gespeeld !! Wat een schijnheilige allemaal !!! Tyron randy en zeker die Alice ! En jimmy praat met iedereen mee ! Ashle of clen mag het voor mij winnen ……..!

Beantwoord
frida 28 maart 2024 - 22:15

ik zou het ook gedaan hebben goed zo ashley en dat je als enige er uit mag komen iedereen gunde jou niets
dan hadden ze jou maar naar de boodschappen moeten laten gaan dan was het maar 3 duizend geweest ach ja
ik hoop dat karen er ook in blijft van mij mag randy er uit en dan tyron

Beantwoord
Eduard 28 maart 2024 - 23:44

Vreselijk clubje van Tyron en zijn vriendjes!! Als er iemand tegen valt dit seizoen is het Tom wel, wat een moeilijk ventje is dat en zeer onbetrouwbaar! Go Ashley gooi de beuk er maar in meid laat je niet van de wijs brengen door die verwende jongelui!

Beantwoord
Marie 29 maart 2024 - 00:04

Kansloos den ashley

Beantwoord
Linda 29 maart 2024 - 07:10

Haha te leuk al deze reacties… ga zelf in big brother huis zitten en het spel spelen. Het is een psychologische spelletje en zelfs de kijkers kunnen niet meer realistisch nadenken.
Laat deze mensen in hun waarde en geniet van de entertainment. Als bv een Ashley er niet in had gezeten was er geen bal aan om naar te kijken.
Waarom denken jullie dat big brother er op aangestuurd heeft bij Ashley om die vrijstelling af te kopen. Denk na en heb respect voor ieder die aan het programma mee doet.

Beantwoord
Marie 29 maart 2024 - 10:07

Het gaat zeker over een spel maar Ashley toont geen respect en dat heeft NIKS met het spel te maken . Mensen snappen het zelf niet hier 🤣

Beantwoord
Ostyn luc 29 maart 2024 - 11:54

Glenn zoals ge bezig bent met de generaal, zou het kunnen gebeuren dat ze thuis zeggen ” niet trouwen maar rouwen”.

Beantwoord
Hendrika peters 29 maart 2024 - 13:35

Ze heeft haar leger, 1 voor 1 verloren, en die deden wat zij zei. maar dat is niet meer. dus pakken wat je kan. De andere genomineerden, deden dat niet, niet fair voor wie het wint. Sterk van hun, om het niet te doen

Beantwoord
Gerda 29 maart 2024 - 15:14

Ashley is niet onschuldig en lief. Heeft aldoor de boel op lopen jutten en nu de anderen zich tegen haar keren is ze zielig. Vervolgens haalt ze zo’n streek uit,snap niet dat er mensen het met haar eens zijn.

Beantwoord
Lydia lepee 29 maart 2024 - 15:45

Goedemiddag Gerda,

Helemaal waar,ik vind haar laf om haar eer te verkopen
voor 20000 zilverlingen gelijk Judas!
Ze ging niet naar huis,ze wou alleen iedereen kwetsen.
Ik begrijp de mensen niet die dat goed vinden!

Beantwoord
Marianne Schrijver 29 maart 2024 - 17:16

Ashley, you go girl!
Zorg dat die schijnheiligen opmieteren

Beantwoord
bob 29 maart 2024 - 22:26

ashley gaat winnen al kost het de hele pot en terecht

Beantwoord
Jet 29 maart 2024 - 22:54

Dino ik ben het helemaal met jou eens .
Het is een spel en toen iedereen huilend een brief of foto wilde kopen waren er tranen en omhelzingen. Nu het einde in zicht komt speelt Ashley na al 2 weken te zijn afgemaakt haar spel heel goed. Kans op niets of toch nog op 68 duizend !!!!

Beantwoord
Pieter 30 maart 2024 - 04:09

Ashley is top.!!! Had ik ook gedaan…zonder haar was het Spel niets aan met die overgebleven gasten. Alleen voor Karen is het even moeilijk . Maar Ashley heeft het haar vantevoren aangegeven ! en ga daar maar eens al die maanden zitten afgezonderd..kan je mentaal breken…ik ga in mijn handen klappen als Ashley dit ook nog es gaat winnen…zonder haar was dit Spel kijken naar nutteloos kaarten en handje klappen……

Beantwoord
Marc Croes 30 maart 2024 - 08:12

Randy blijft

Beantwoord
andre 30 maart 2024 - 10:22

een ieder heeft de ware aard nu gezien van ashley de snake continu roddelen over anderen en klagen als ze haar zin niet krijgt en zielig doen
ze heeft bewust die vrijstelling gepakt dan moet ze niet klagen dat ze het zo zwaar heeft ze gedraagt zich als een klein kind de jankerd alof ze overal de schuld van krijgt ze heeft zelf continu mensen lopen afzeiken en afluisteren en lopen manipuleren
het kleutertje generaal bedoelt ze niet het huilebalkje
ze heeft deze ronde gewonne de volgende gaat ze niet meer winnen dan gaat ze eruit

Beantwoord
Marc Croes 30 maart 2024 - 20:03

Randy blijft is mijn favoriet

Beantwoord
andre 30 maart 2024 - 20:44

hoop ik ook randy is ok

Beantwoord
Marc Croes 4 april 2024 - 06:37

Ashley is niet toevertrouwen ze koop en ticket van 20000 euro voor toch in de finale te zitten .dus glenn wint de finale van big brother 2024 en Ashley de eerste naar huis

Beantwoord
Marc Croes 4 april 2024 - 21:53

Tom is winnaar van big brother en Ashley naar huis met niets

Beantwoord
Marc Croes 5 april 2024 - 08:35

Tom blijf

Beantwoord
Marc Croes 5 april 2024 - 08:44

Als er toch en Nederlands moet winnen dan maar Alice en anders tom

Beantwoord
Marc Croes 5 april 2024 - 10:19

En nu en fliegtuig voor alle mannelijke bewoners

Beantwoord
Marc Croes 8 april 2024 - 09:30

Ashley naar huis

Beantwoord
Marc Croes 10 april 2024 - 10:51

Glenn blijft

Beantwoord
Marc Croes 10 april 2024 - 11:28

Glenn is mijn favoriete

Beantwoord
Marc Croes 13 april 2024 - 15:35

Glenn wint Randy 2 Ali’s 3

Beantwoord
Marc Croes 13 april 2024 - 20:58

Glenn wint het geld

Beantwoord
Marc Croes 13 april 2024 - 21:04

Glenn

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page