Home » Big Brother kondigt het nieuwe thema aan: semi final week

Big Brother kondigt het nieuwe thema aan: semi final week

Door BigBrotherNederland

Na de terugkomst van Jimmy duurt het niet lang voordat de genomineerden hun pin weer in moeten leveren. Een nieuwe week is begonnen dus deze zijn niet meer van toepassing. Niet lang daarna moeten de bewoners verzamelen in de woonkamer.

Zodra iedereen zit neemt Big Brother het woord. Bewoners, proficiat, jullie zitten in de halve finale. Dat is al een mooie prestatie. Maar uiteindelijk is niet een topsporter blij met een zilveren medaille. Dus jullie gaan voor: goud. Dit kan. Maar weet wel dat ik het jullie nog moeilijker ga maken. Zo zal ik de deur naar de buitenwereld op een kier zetten maar deze ook genadeloos weer dichtdoen. Want het spel wordt hier in mijn huis met mijn regels gespeeld. Welkom in de semi final week!

Nog een week merkt Tyron verbaasd op. Dus volgende week is het pas finale week merkt Ashley op. Oh my god zegt Ashley, ook de rest reageert verbaasd. Ze hadden verwacht dat deze week finale week zou zijn. Wat is dit stamelt Alice met haar hand voor haar mond. We zitten hier gewoon 93 dagen lacht Tyron. Holy sh*t ik wist het zegt Alice. We zeiden het nog zegt Ashley. Dit is heftig zegt Randy en feliciteert iedereen met de semi finale week. Iedereen geeft elkaar een knuffel en Jimmy zegt dat ze gewoon nog twee weken doorgaan. Nee lacht Tyron, why?! Daarom zijn er nog maar twee freezes gekomen omdat er nog twee weken tijd is zegt Alice. Ahhh antwoordt Randy. Dan moet ik snel weer naar het werk voegt hij eraan toe. Alice beseft zich ineens dat we deze week gewoon weer moeten nomineren. Ik denk het wel antwoordt Ashley, er komt dan weer een live show aan. Big Brother houdt van gekke wendingen man benadrukt Randy. De bewoners speculeren nog even verder over wat er mogelijk nog gaat gebeuren. Het is voor hen wel duidelijk dat het langer duurt dan verwacht.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.9]

Ook interessant:

7 Reacties

E 31 maart 2024 - 10:19

Beste Tyron,Randy,Alice,Jimmy,graag Ashley op de bank zetten en dan zij naar huis voor de echte finale !

Beantwoord
Elly 31 maart 2024 - 10:42

Hopelijk maken ze er voor de kijkers ook n spannende leuke week van en niet een hang, lig, zit en luier 2 weken…..wie de schoen past trekt hem aan….

Beantwoord
Alex 31 maart 2024 - 13:59

Hoeveel vrijstellingen kun je nog kopen?

Beantwoord
Marc Croes 2 april 2024 - 04:27

Ashley naar huis en de winnaar is glenn

Beantwoord
Marc Croes 2 april 2024 - 11:11

Goed zo voor Ty Dat geldt heeft hy toch . De winnaar is glenn

Beantwoord
Marc Croes 2 april 2024 - 12:35

Beste tyron voor mij was en bent u de winnaar van BB nu hoop ik dat glenn het is hij is voor mij nu de van heel de hoop

Beantwoord
Marc Croes 2 april 2024 - 12:41

De volgende naar huis Ashley naar huis nu zaterdag

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page