Home » Jimmy arriveert weer in het huis en legt het bij met Ashley, Ashley vindt het k*t dat ze niet met Karen gesproken heeft

Jimmy arriveert weer in het huis en legt het bij met Ashley, Ashley vindt het k*t dat ze niet met Karen gesproken heeft

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond werd duidelijk dat Karen Big Brother moest verlaten. De bewoners wachtte gespannen af op welke bewoner terug zou komen. Jimmy of Karen. Uiteindelijk gaat de deur open en wordt bekend voor de groep wie Big Brother definitief verlaten heeft.

Als de deur open gaat gaat de groep gespannen kijken. Al snel zien ze Jimmy, I’m back zegt hij  blij. Jimmy knuffelt als eerste medebewoner Tom. Daarna gaat hij de rest af. Lekker Jim zegt Tyron. Randy feliciteert hij nog eens, ik ben zo trots op jou. Ook Ashley krijgt een knuffel, sorry schat zegt hij. Ik ben heel blij voor je natuurlijk antwoordt Ashley. Maar het is zo’n raar gevoel. I know zegt Jimmy. Ik dacht daar gaan we maar toen was ik weer hier. Ja, K-tje gewoon, gewoon weg. Ze had gelijk. Jimmy en Ashley knuffel nog een keer, Jimmy benadrukt dat ze het achter zich gaan laten doelend op de vrijstelling die Ashley eerder kocht. We gaan gewoon een mooie nieuwe week maken, we moeten een halve finale spelen. Ashley kan het gewoon even niet geloven. Dit was een intense merkt Jimmy op. Dit hoef ik niet nog een keer hoor. Deze gaan we wel merken K-tje naar huis.

Ashley loopt daarna even de woonkamer uit, ze wordt even emotioneel. Daarna loopt ze naar haar kamer en kijkt onder haar kussen en deken. In de hoop iets te vinden maar dat is niet het geval. Als ze in de badkamer staat komt Glenn even naar haar toe en geeft haar een knuffel. Ik vind het gewoon zo k*t dat ik niet met haar heb kunnen praten snikt Ashley. Dat snap ik antwoordt Glenn. En dat ik nu moet doen dat ze er niet is. We weten allemaal dat die dag er een keer komt. Maar ik heb zoveel herinneringen met elkaar, echt zoveel. Ze was zo belangrijk onderdeel ook in mijn verhaal hier. Toch hard merkt Glenn op en Ashley vindt het heel jammer dat ze het zo heeft af moeten sluiten met Karen. Ik moet het gewoon even laten bezinken, het is gewoon bizar. In twee weken tijd gaan er twee mensen die zo belangrijk zijn. Ik heb nooit ever gedacht dat dit zo’n impact zou hebben. Hoe is het met jou? Glenn geeft toe dat hij het ook wel zwaar heeft. Ashley had gewoon nooit gedacht dat ze op deze manier elkaar gedag zouden zeggen. Ik zei ook tegen haar, ik heb het gelaten omwille van haar positie nu. Ik heb het een paar keer geprobeerd, niet echt kunnen praten maar gezegd wat ik heb willen zeggen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.2]

Ook interessant:

5 Reacties

Elly A 31 maart 2024 - 10:46

Hoezo zou Karin iets voor haar achterlaten????

Beantwoord
Gitje 31 maart 2024 - 10:59

Jimmy ik was fan van jou maar vind je nu echt een slappeling. Dat je in die NEP tranen van Ashley trapt.. ze speelt met iedereen een heel gemeen spelletje maar dat ga je wel terug zien als je eruit bent. Zonder die 20.000 was zij eruit gegaan en niet Karin!!!

Beantwoord
Alex 31 maart 2024 - 13:55

Als een ander de vrijstelling had gekocht had Ashley misschien moeten vertrekken. Het was gewoon een kwestie van de eerste zijn.

Beantwoord
Lydia lepee 31 maart 2024 - 14:25

Iedereen heeft op enkele uren tijd geheugenverlies!van de bewoners.
De fans niet,de 20000€,een kleine auto voor de winnaar is in
Rook opgegaan.
Big Brother zal tevreden zijn.
Hijherft een bonus verdiend aan een hebzuchtig ‘ens!

Beantwoord
Jose 31 maart 2024 - 16:47

Berouw komt naar de zonden!!!!!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page