Home » Big Brother live show: Karen moet Big Brother verlaten

Big Brother live show: Karen moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de live show! De elf van dit seizoen, wie moet er vandaag Big Brother definitief verlaten? Wordt het Jimmy, Randy of Karen? In dit bericht lees je terug hoe de live show verlopen is en welke bewoner uiteindelijk Big Brother definitief moet verlaten.

Big Brother spreekt de bewoners in het huis toe. Wat een week hebben jullie achter de rug. En wat is er veel geld uit de jackpot verdwenen. Realiseer jullie wel dat het een spel is. Jimmy, Karen, Randy een van jullie zal van jullie moeten vertrekken. Welkom in liveshow elf. Dan zien we Tatyana en Geraldine in de studio. Ze heten iedereen welkom bij Big Brother live. Daarna zien we wat fragmenten van afgelopen week zoals: de start van now or never week, een late nominatie, het voedsel wat verdwenen was en de bewoners die moeten shoppen voor coins, Glenn die uiteindelijk vrijstelling won, Tyron die ook een spel won en daarmee ook vrijstelling kreeg, het moment dat Ashley voor 20.000 euro vrijstelling kocht, de uiteindelijke nominatie uitslag: Randy, Jimmy en Karen en de uiteindelijke drama die er in het huis ontstond door deze actie.

Daarna leggen Tatyana en Geraldine contact met het huis. Ashley wordt bevraagd over haar nominatie, hoe voelde dat. Het was heel intens, Danny was weg en nog geen uur later zat die pin er alweer op. Je weet dat ze dat willen dus de kans was groot dat ik het kreeg. Het kwam niet als verrassing, ik had wel het gevoel dat er een addertje onder het gras zat. Ik had wel het vertrouwen dat er nog een kans was. Tatyana vraagt hoe haar week was. Heel intens antwoordt Ashley, ik ben heel gevoelig momenteel snikt ze. Ik heb nooit gedacht dat als ik hier in zou gaan ik het moeilijk had als iemand zou vertrekken. Ik verloor en ik verloor en het gunnen hebben jullie gezien hoe het is gegaan. Ik heb het spel weggegeven aan Alice. En dan krijg je het gevoel ik kan niks meer doen. Toen ben ik naar de dagboekkamer geroepen door Big Brother en een goed gesprek gevoerd. Hij zei ga strijden zoals we je kennen en geef het niet weg. Ik heb hem beloof om te pakken wat ik kon pakken. En toen kwam de kans die er was en ik heb een enorm heftige beslissing genomen. Waarvan ik heus wel weet dat ik het huis doe schudden. Het was gewoon heel heftig, je weet dat het gevolgen heeft voor je positie. Ik ben nou eenmaal geen volger, ik speel het spel zoals ik het wil. Dat is voor mij het belangrijkste.

Geraldine gaat naar Alice, ze denkt dat er een rede is voor de keuze die ze gemaakt heeft. Ik had het zelf niet gedaan hebben maar dat is mijn mening. Ik sta er nog hetzelfde in dat ik haar niet kan vertrouwen in het spel. Geraldine laat weten dat de jackpot nu op 68.416 euro staat. Geraldine vraagt waarom Ashley nog leek te twijfelen voor ze op de knop drukte. Ashley legt uit dat ze de kans gekregen heeft om terug te keren toen Sonja wegging. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik moest strijden. En gaande weg in het spel zat ik er goed in, ik wilde ook het spel spelen, strijden en deze week was het gewoon heel heftig. Tatyana vraagt aan de bewoners of de lucht al geklaard is. Ashley realiseert zich dat mensen haar beslissing heftig vinden. Zolang ik niemand persoonlijk schade heb aangedaan is het voor mij goed. Er zit altijd iets achter iemand zijn beslissing. Ik weet heel goed hoe ik erin zit, ik hoef niet alles te verantwoorden, het is een spel. Ik sta nog steeds op het speelbord. Karen was in het begin in shock, ik vond niet dat ze het nodig had. Ik vond het niet nodig om het te pakken en zo iemand in de finale hoort. Tom wordt bevraagd over de sfeer in het huis. Tom legt uit dat ze aan het speculeren waren, wij dachten dat iemand naar huis ging. Daarna kwamen er drie genomineerden. Iedereen zie je op zijn eigen manier eruit komen en wij wisten van niks. Glenn was ook in shock hoe er gereageerd werd. Ik wilde haar (Ashley) mening weten. Ik kon het vrij snel opzij schuiven, het is haar spel haar beslissing. Maar ik wilde gewoon naar haar luisteren. Jimmy zegt sarcastisch dat deze week fantastisch was. Ik vond veel van Ashley haar actie. Maar ik reageerde in mijn puurste vorm. Denk ik er nu zo over? Nee, het is nu weer wat gedaald. Ik was gewoon geschrokken, ik had het niet verwacht en vond niet dat het nodig was. Ik heb het nu losgelaten. Geraldine merkt op dat ze haar negeerde. Jimmy legt uit dat hij ruimte nodig had om dingen voor zichzelf op een rijtje te zetten. Je kunt niet weg. Ik respecteer Ashley voor de vrouw die ze is. Hierna is het ook helemaal klaar. Het is echt oke zegt hij terwijl hij Ashley aankijkt.

Tyron wordt bevraagd over de finale week of hij ervan durft te dromen. Zeker zegt Tyron, je bent nu zo dichtbij. Je hebt het ticket eerlijk gewonnen. Ik ben wel aan het kijken hoe ik in de finale zou staan. Tatyana begint dan over de brief die ze mochten schrijven. Alice vond het heftiger dan verwacht, er kwam veel emotie bij kijken. En toen ik het moest voorlezen werd het moeilijker. Maar ik ben blij dat het mocht. Tatyana begint dan over de freeze van Randy. Randy antwoordt dat het gek was. Staat mijn vrouwtje daar ineens, kwam naar mij toe met mooie woorden. Het was slopend, ik waardeer haar heel erg en ben blij met haar. Daarna zien we nog wat fragmenten van afgelopen week zoals: Ashley die het gesprek met Karen probeert aan te gaan, Karen die twijfelt aan de vriendschap met Ashley en het vliegtuigje voor Ashley.

Randy is veilig en is halve finalist

Dan is de tussenstand bekend, Tatyana en Geraldine leggen contact met het huis. Op wie zijn de stemmen uitgebracht en staat er ook in de halve finale? Big Brother laat de bewoner zien die veilig is, dat is Randy. Randy weet niet wat hij meemaakt. Ik ben in de war man stamelt hij. Dit is gek, ik had dit niet verwacht. Ik ben echt blij, echt blij! Big Brother feliciteert Randy, jij zit ook in de halve finale. Karen en Ashley, jullie mogen afscheid nemen en de draaideur in. Een van jullie heeft het net niet gehaald, succes allemaal. Jimmy en Karen nemen afscheid van de rest. Jimmy en Ashley geven elkaar een knuffel en stappen de draaideur in. Tot over een weekje zegt Karen nog. Daarna verdwijnen ze uit het huis en is het wachten op de eindstand.

Dan laat Tatyana weten dat de lijnen gesloten zijn. Geraldine staat bij de familie en vrienden van Karen en Jimmy. De beste vriend van Jimmy vond het leuk om hem te zien. Het was een spannende week voor hem. Ook de familie van Karen wordt bevraagd. Het gaat spannend worden. Dan is de eindstand definitief. De bewoner waarvan de deur opent moet Big Brother definitief verlaten. De deur van Karen gaat opent wat betekent dat zij Big Brother definitief moet verlaten. Ze laat weten gespannen te zijn maar het al wel wist. Daarna zien we de hoogtepunten van Karin haar verblijf in het huis. Karen is blij iedereen weer te zien. Het was intens maar heel leuk. Echt superleuke mensen, een voor een. Karen had er liever langer in willen zitten maar het was leuk. Ik raad het iedereen aan om te doen. Geraldine vraagt of het met Ashley afgerond is. Ehmm ja het is haar keuze antwoordt Karen. Maar ik wil het nog wel eens tegen haar zeggen. Daarna mag Karen weer naar familie en vrienden.

Tatyana zegt dat het tijd is voor de halve finale week. De winst is zo dichtbij. De gameroom is omgetoverd tot een  bioscoop laat Geraldine weten. Ze krijgen een  bijzondere tentoonstelling gepresenteerd. En daarmee zit de live show erop.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4]

Ook interessant:

12 Reacties

E 30 maart 2024 - 21:12

Zo,Karen is weg…terecht dat Jimmy is gebleven,hij brengt/bracht meer dan Karen,nu volgende week Ashley eruit !

Beantwoord
Petra 30 maart 2024 - 21:22

Dit heeft Karin echt over zichzelf afgeroepen. Had ze normaal gedaan de afgelopen dagen, dan had ze echt niet hoeven gaan. Ze had gewoon in moeten zien dat ze in een spel zit, en normaal tegen Ash moeten doen. Ondanks dat Ashley nu verdrietig is, is dit uiteindelijk het beste voor Ashley. Want ik denk dat Jimmy het nu naast zich neerlegt, en dat had Karen nog steeds niet gekund. En nog zo’n week was ondraaglijk geweest voor Ashley. Dus het is goed zo.

Beantwoord
Marjan 30 maart 2024 - 21:32

Ongelooflijk hoe Jimmy slijmt met Ashley. Voor de 3e keer start ze haar monoloog na Tom, Glenn. Jimmy is volstrekt onbetrouwbaar!

Beantwoord
Jaap 30 maart 2024 - 21:33

Nou big brother je hebt het voor elkaar de zelligheid is weg ze heeft gewoon haar ex vriendin laten stikken

Beantwoord
Angeline 30 maart 2024 - 21:41

Krokodillen tranen v Ashley. En ze geeft haar eigen draai aan het gesprek met Big Brother. Nu krijgt BB de schuld dat hij haar gezegd heeft wat ze moet doen. Ik dacht dat ze niet dieper kon zinken. Blijkbaar kan ze nog dieper zinken. Jammer dat iemand zo slecht is.

Beantwoord
Jose 30 maart 2024 - 21:51

Het is beter voor Karin dat ze naar huis gaat.
Niet goed om nog langer met een vrouw in het huis te zitten die je zo heeft belazerd!!!!!!!

Beantwoord
Nans 30 maart 2024 - 22:02

Jammer!

Beantwoord
Sofietje 31 maart 2024 - 00:25

Geweldig !!!

Beantwoord
Marjan 31 maart 2024 - 01:08

Ik kan er gewoon even niet meer naar kijken. Alsof er niets aan de hand is wordt er gezongen, gedanst, geschreeuwd. De Ash voorop met die grote mond. Ze mist Karen echt niet, in tegendeel l! Niks aan meer, voor mij is het wel klaar, dat hypocriete gedoe. Ik hoop dat Glenn gaat winnen. De enige echte winnaar, in spel en als mens. De rest is niets wazrd

Beantwoord
loes 31 maart 2024 - 08:27

Wat een rust…geen gegil van Karin

Beantwoord
E 1 april 2024 - 19:53

Nu a.s.zaterdag Ashley eruit aub ! wat een nepperd is dat..Ty,Alice en Jimmy in de Finale..Ty winnaar 2024

Beantwoord
LBJ 1 april 2024 - 20:01

Fijn dat Karen er uit gebonjoerd is. Die snapte echt het spel niet. Te dom om het spel te spelen. Go Ahead Ashley!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page