Home » Het twaalfde vliegtuigje komt over Big Brother speciaal voor Jimmy

Het twaalfde vliegtuigje komt over Big Brother speciaal voor Jimmy

Door BigBrotherNederland

Eerder zou er al een vliegtuigje overkomen voor Jimmy. Helaas is dit toen uitgesteld in verband met het weer. Maar vandaag komt er dan toch echt een vliegtuigje speciaal voor Jimmy over, het twaalfde vliegtuigje alweer.

Terwijl Jimmy in de hottub zit met Glenn spreekt Big Brother de groep toe. Bewoners, als er iets heel duidelijk is geworden dit seizoen dan is het wel dat jullie geweldige fans hebben. Fans die er alles aan doen om jullie te laten weten dat ze van jullie houden. En Jimmy, jou fans willen dit vandaag doen met jawel: een vliegtuig!

Jimmy snapt snel uit en doet zijn badjas aan, nee nee nee zegt hij. Jimmy kijkt blij omhoog en slaat zijn handen voor zijn mond. Het vliegtuigje sleept de volgende boodschap achter zich aan: “Jimmy Heisa We (hartje) you X fam & fans”. Ah kijk nou toch zegt Jimmy blij. Nummer 12 zegt Randy, dit is zo lief zegt Jimmy terwijl hij op en neer springt. Dit is zo gek! Ik dacht ik krijg hem niet meer, als laatste ook echt. Wat een dag vandaag. Dit is mijn mooiste cadeau hier benadrukt hij. Wat lief van de familie en fans, dank jullie wel! Finale week en een vliegtuig! Wel leuk dat je dan ook even bevestiging krijgt van je familie merkt Ashley op. En dat Heisa erbij staat antwoordt Jimmy, het is echt te gek. Dat geeft mij goede moed om hier nog te zitten. Als het vliegtuigje weer vertrekt zwaait Jimmy deze uit. Dankjewel roept hij blij.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.6]

Ook interessant:

3 Reacties

Lydia lepee 4 april 2024 - 14:14

Ik vind het wel plezant voor Jimmy!
Dat geeft moed.
Tom hou moed jongen!

Beantwoord
Elly A 4 april 2024 - 14:39

Dit heeft hij verdient. Echt zo fijn voor hem.

Beantwoord
Snijers linda 4 april 2024 - 16:56

Tom Tom jij moet toch iets gaan doen ,aan je karakter jij kunt niet tegen je verlies , jij stemt op jimmy en nu ben je in uw gat gebeten dat hij op u gestemd heeft , hoe je je zo zijn , ik hoop dat u vrienden en familie u dat eens duidelijk maken ⁸

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page