Home » Het vliegtuigje van Jimmy is uitgesteld, Glenn zijn dochter is jarig en Karen in tranen

Het vliegtuigje van Jimmy is uitgesteld, Glenn zijn dochter is jarig en Karen in tranen

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken en vandaag is het de dag van de live show. Een spannende dag dus voor de genomineerden Randy, Jimmy en Karen. Vandaag zou het twaalfde vliegtuigje over het Big Brother huis komen speciaal voor Jimmy. Maar door weersomstandigheden kan dit niet doorgaan. Mocht Jimmy in Big Brother blijven komt deze later nog over.

Glenn is afgelopen avond bezig geweest met een t-shirt, zijn dochter is vandaag jarig en draagt vandaag dit shirt speciaal voor haar. Glenn zijn dochter is 8 jaar geworden vandaag. Hij is als eerste uit bed, ruimt de keuken op, bakt brood en zet alles klaar voor het ontbijt. Uiteindelijk gaat hij voor de microfoon staan en zingt happy birthday voor zijn dochter. Als hij klaar is met zingen geeft hij een handkus. Liefs pappa zegt hij, geniet van je dag schattie. Ondertussen staat de rest van de groep ook op. De koffers van de genomineerden zijn ook al gearriveerd. Jimmy pakt alvast wat spullen in.

Randy en Karen hebben het over een mogelijk vertrek. Randy hoopt dat als hij eruit moet er positieve dingen besproken worden. We gaan het wel zien Karen zegt hij met een zucht. Karen zegt dat ze geen zin heeft in de live show. Ik zit hier zo graag. Na het ontbijt staat de groep nog even stil met de verjaardag van Glenn zijn dochter. Glenn spreekt het thuisfront toe. Hey Alysée, ik weet dat je vandaag een leuke dag gaat hebben. Met de mama, broer, opie en omie. Je weet dat papa soms een beetje zot is dus ik heb hier mijn Big Brother zangkoor bij. We gaan een liedje zingen voor u, geniet ervan. De bewoners zingen vervolgens happy birthday.

Later hebben Alice en Glenn het over de actie van Ashley. De beslissing die gemaakt is is haar beslissing. Het is mijn geld niet. Ik snap wel dat het voor Karen en zoals de genomineerden moeilijk is. Ze heeft het gevoel alsof ze voor de bus is gegooid merkt Alice op. Ze laat haar vriendin links liggen. Glenn vindt het niet oke dat ze het gedaan heeft maar de keuze ligt uiteindelijk bij jezelf. Karen komt er dan ook bij zitten. Karen laat weten dat ze geen banner wil, die tranen hoeven ook niet voor mij. Er wordt niet naar mij geluisterd, ik moet altijd maar luisteren. Dan is het gewoon klaar, dan ga ik naar mijn vrienden terug. Alice vindt het wel erg voor Karen, ook wat je allemaal al mee hebt gemaakt in je leven. Ik vind dat je het niet verdient. Je bent dichtbij jezelf gebleven en jezelf recht aankijken. Karen staat vervolgens op, begint te huilen en loopt weg. Niet veel later is er een live stream onderbreking. Uiteindelijk lijkt het erop dat Karen zich herpakt heeft en pakt samen met Randy hun koffers in.

Stemmen op de genomineerden kan nog altijd. Dit kan via onderstaande linkjes. Let er wel op dat je stemt op de bewoner je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.8]

Ook interessant:

14 Reacties

Lydia lepee 30 maart 2024 - 13:33

Ik vrees voor Karen,het is altijd erg het spel te verlaten voor de grote finale!

Beantwoord
Marjan 30 maart 2024 - 13:36

Kan het zijn dat Ashley niet op de nominatie lijst staat? Oh nee, dat hoeft niet als je 20K steelt.

Beantwoord
Annemieke van vulpen 30 maart 2024 - 13:39

Dat vindt ik sneu voor Jimmy. En dat op misschien zijn laatste dag. Hij had het zo nodig. Hoop dat hij er nog inblijft.

Beantwoord
Jaap 30 maart 2024 - 13:50

ik hoop zo dat Karen blijft ze herpakt haar weer en doet gezellig weer mee met de groep het is zonde van al die weken dat ze achter die asley bleef lopen zonde van het avontuur . Met al dat geroddel van asley

Beantwoord
Alex 30 maart 2024 - 14:21

Ze mogen alle 3 weg van mij.

Beantwoord
Elly 30 maart 2024 - 14:21

Arme Jimmy…dat vind ik sneu voor hem
Hoop inderdaad dat hij er nog in blijft…ik heb iig op hem gestemd
Randy en ook Alice mogen beiden van mij naar huis, hoef niet meer uit te leggen waarom
toch….

Beantwoord
joke 30 maart 2024 - 14:48

Wat Ashley gedaan heeft is een actie die niet te begrijpen is. het zou anders overkomen wanneer ze met dit geld eruit zou stappen. Ik vind het een puur egoïstische reactie en ik denk dat het gevolgen zal hebben voor de volgende uitslag.
En ze moet eens ophouden met de slachtofferrol die ze zichzelf toe eigent, het gaat niet zoals zij het bedacht heeft dus hoppa daar komen de tranen weer. de deelnemers moeten ook eens eerlijker naar haar toe zijn want Ashley is toch ook zo eerlijk, sorry, Glen is voor mij de winnaar mede omdat hij op mij overkomt als de meest stabiele en eerlijke man die daar rondloopt samen met Tyron ( ook favoriet)

Beantwoord
Wil 30 maart 2024 - 15:24

BB ik hoop he vandaag aktie onderneemt tegen t gedrag in het huis. Het loopt de spuigaten uit. Hoe Ashley nu veroordeelt wordt kan echt niet. Kijk hoe de oud winnaars reageren, t is een spel dat hebben vele nog niet door, die kunnen niet tegen hun verlies.

Beantwoord
Bianca 30 maart 2024 - 15:25

Beetje heel erg lullig voor Jimmy, ik ben bang dat hij er uit gaat straks als ik de polls zie. Randy staat 1 en Karen 2 en Jimmy 3. Echt heel jammer

Beantwoord
Doc 30 maart 2024 - 16:26

Ty en Alice zijn de enigen in het huis die de draak eerlijk en recht in haar gezicht aanspreken voor haar nare gedrag. Go Ty en Alice!
Eindelijk is Karen wakker geworden maar helaas te laat.

Beantwoord
loes 30 maart 2024 - 16:41

zallekker rustig…worden zonder karin.heerlijk.Ze kan enkel gillen vreselijk en die werk met kinderen.

Beantwoord
Peter 30 maart 2024 - 18:10

Ashley eruit uitleg doe ik niet.
Jimmy mijn stem heb je jij mag de finale van Big Brother winnen

Beantwoord
Petra 30 maart 2024 - 19:58

Randy mag voor mij deze ronde nog blijven, enkel omdat hij toegaf ook te twijfelen om de vrijstelling te kopen. Gewoon het lef om dit te zeggen mag van mij beloond worden.

Beantwoord
Karin Driesens 30 maart 2024 - 23:16

Helemaal mee eens!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page