Home » Jimmy snapt niet waarom Tom zo boos doet, hij negeert hem volledig

Jimmy snapt niet waarom Tom zo boos doet, hij negeert hem volledig

Door BigBrotherNederland

Voordat het vliegtuigje speciaal voor Jimmy over het Big Brother huis vloog had Jimmy nog een gesprek met Glenn in de hottub. Jimmy heeft het over Tom, die sinds gisteren maar ook na de nominatie uitslag van vandaag anders tegen hem doet.

Jimmy vertelt dat Tom gezegd zou hebben dat hij iets gedaan heeft om zichzelf te redden. Glenn lacht en Jimmy snapt niet zo goed waar hij nou boos over is. Hij had verwacht dat ik op hem zou stemmen en dat valt nu tegen. Maar hij stemt ook niet op mij. Dus ik moet dan op de bank gaan zitten door op hem te stemmen. Ik ben niet op Alice gegaan dus dan weet ik al dat hij op haar is gegaan en Randy. Dat is gewoon de stemming geweest, het kan niet anders. Maar hij heeft mij nog niet gefeliciteerd, hij is echt boos. Geen hand gegeven, ik heb hem geen knuffel kunnen geven. Ca va, ca va zei hij. Goh antwoordt Glenn, dat is hetzelfde als bij Ash. Toen heeft hij haar ook geen proficiat gewenst voor het ticket. Je zit gewoon in het spel. Maar andere mensen moeten dan binnen ook niet zeggen dat ze het andere gunnen en dan geen proficiat komen wensen. Ik had ook een gesprek met hem over het finale spel. Hij zei dat hij er niet mee bezig was en het interesseerde hem niet. Maar je ziet aan hem wel dat hij ermee bezig is. Volgens Jimmy wilde Tom het laatste spel heel graag winnen. Hij wilde er ook niet met mij over praten dat spel. Nu loopt hij zich op te vreten en boos te zijn over iets wat niet gebeurt is. Maar ik snap niet hoe hij erbij komt. Ik heb de keuze gemaakt waardoor ik er zelf niet op kwam.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.8]

Ook interessant:

9 Reacties

Alex 4 april 2024 - 16:57

Tom mag zich opvreten. Valt er ook niets meer weg te stemmen.

Beantwoord
Lydia lepee 4 april 2024 - 17:03

Natuurlijk is Tom teleurgesteld.
Moed Tom!
Glenn denk al dat hij de winnaar is!

Beantwoord
Elly 4 april 2024 - 17:05

Tom is inderdaad heel vervelend en irritant bezig, hij is boos omdat hij genomineerd is
pfffff….en dat voor de eerste x en boos omdat Jimmy hem niet heeft vrijgesteld,
wat Jimmy ook eerlijk tegen Tom al had verteld
Tom kan gewoon niet tegen zijn verlies …nooit
Maar om nu zo te doen terwijl er maar 6 spelers meer zijn amai
Bovendien t trieste van alles is dat Tom vorige week ook op de bank heeft gezet en Jimmy bijna naar huis was, dus wat miert hij nou….
Hij gaat alleen maar met Alice om…ach ja die twee verdienen elkaar, van mij mogen ze allebei wieberen
Maar eerst Tom zaterdag naar huis

Beantwoord
Anita 4 april 2024 - 17:44

Nou is toch heerlijk voor Jimmy?!!

Beantwoord
Hendrik 4 april 2024 - 18:15

Tom wat ben je toch ern hele kleine jongen……..ga A.U.B. het huis so snel mogelijk uit het huis
ui

Beantwoord
Jose 4 april 2024 - 19:56

Zo lang saam aan.
Beginnen de bewoners te snappen !!!!!!!!
Met wat van medebewoners ze geleefd hebben.
En die grijns van die Ashley kan ik niet meer zien!!!!!!!

Beantwoord
Jose 4 april 2024 - 20:00

Ty heeft het goed gedaan !!!!!!!!!

Beantwoord
Nick 5 april 2024 - 06:40

Af en toe krijgt Tom kortsluiting, niet mee te leven gewoon

Beantwoord
Carin 6 april 2024 - 01:03

Helemaal mee eens Jose, die grijns ja en dat gemaakte gedoe. Ze valt in herhalingen, ik ben zó trots en zó dankbaar, dit is zó bizar….bla bla bla .Wat ze Tom en Alice verwijt doet ze precies het zelfde met Glenn.Die loopt zowiezo als een hondje achter haar aan.
Speelt helemaal niet zijn eigen spel maar dat van Asley, zij windt hem totaal om haar vingers.woef woef.Zó jammer Tyron dat je die zandloper niet gepakt hebt en gehouden tot het laatst, het was dé kans om Asley er uit te sturen. Dan hadden jullie lekker kunnen spelen Jimmy,Jij, Alice en Glenn.Dan had het er nu écht anders uit gezien en zoveel véél leuker.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page