Home » Big Brother kondigt final week aan en spreekt de bewoners een voor een toe

Big Brother kondigt final week aan en spreekt de bewoners een voor een toe

Door BigBrotherNederland

Nadat Randy teruggekeerd is in het huis en de bewoners een beetje zijn bijgekomen van Tom zijn vertrek roept Big Brother om dat de bewoners zich moeten verzamelen in de woonkamer.

Als iedereen zit neemt Big Brother het woord. Het is zover, recht jullie rug. Kijk om je heen. Wees trots op jezelf. Jullie hebben de finale week  gehaald! Maar liefst dertien bewoners hebben jullie weggespeeld. Zonder enige terughoudendheid zeg ik gefeliciteerd bewoners. Jullie zijn natuurlijk benieuwd wie van jullie uiteindelijk de winnaar van Big Brother 2024 zal worden. Dat ben ik ook, maar dat weten we pas volgende week. Want deze week wordt er nog gestreden en hiermee starten we vanavond al. Welkom in de final week.

De bewoners snappen het niet, volgende week? De groep klapt uiteindelijk toch maar, het zal tot volgende week zaterdag zijn denken ze. We moeten gaan strijden merkt Alice op. Ashley denkt dat ze misschien wel moeten strijden en het aan de buitenwereld moeten laten zien. Big Brother laat daarna weten dat ze weer plaats moeten nemen op de bank. De vijf bewoners gaan weer zitten en Big Brother neemt weer het woord. Bewoners, stuk voor stuk zijn jullie bijzonder sterke spelers. Met ieder een eigen karakter en eigen manier van spelen. Als een zeer diverse maar toch heel hechte groep gaan jullie de finale week in.

Jimmy gaat Big Brother verder, jij kwam mijn huis in, in week twee. En het lukte je bijzonder goed om de gemiste tijd in te halen. Je hebt een enorme groei doorgemaakt. We leerde niet alleen Jimmy kennen maar ook je alterego Heisa Jinx. Hier in mijn huis heb je jouw angsten recht in de ogen gekeken. En je onzekerheden overwonnen. En deze groei heeft jou hier gebracht Jimmy. Dat heb je helemaal zelf gedaan samen met een groep fijne mensen. Je zit met trots in de finale week. Dankjewel zegt Jimmy.

Ashley zegt Big Brother dan. Je kwam als een van de eersten mijn huis binnen. Maar verliet het ook als snelste weer. Je keerde terug en hoe. Jouw avontuur kende veel hoogte maar ook veel dieptepunten. Van queen tot generaal, van vrijgesteld tot meermaals genomineerd. Je hebt het allemaal meegemaakt en overwonnen. Je koos zeker niet de gemakkelijkste weg maar je deed het wel want ook jij zit in de finale week van Big Brother 2024.

Alice, jij bent dit seizoen de jongste bewoner van mijn huis. Maar je was zeker niet de Benjamin van de groep. Geen contact met de buitenwereld hebben viel jou soms zwaar. Maar gelukkig waren er lichtpuntjes zoals een brief en een belletje met thuis. Vreugde, verbazing maar ook verdriet. Je bent door mijn huis in alle emoties heengegaan. En wat vooral opviel is jouw enorme veerkracht. Mooi en sterk om te zien en nu is het tijd om te genieten want ook jij zit in de finale week.

Randy, jij kwam het huis binnen en je vond al snel jouw draai. Je bent zeker niet gespaard gebleven van die bijzondere en moeilijke uitdagingen en opdrachten. Dagenlang alleen doorbrengen in het solo house, moeilijke keuzes maken als gamemaster, goede vrienden stuk voor stuk zien vertrekken. Een stille kracht en nooit haantje de voorste. Maar nooit liet je je echt uit het veld slaan. En die strijdlust brengt jou hier in de finaleweek.

Glenn, als grootste king betrad je mijn huis. Maar die decadente levensstijl bleek niet voor lange duur. En maar goed ook. Want wat ben jij een bijzonder mooie speler. Met iedereen kun je door een deur. Steeds een luisterend oor en meermaals letterlijk een schouder om op te huilen als iemand het moeilijk had. Ook jij zit heel terecht hier in de finale week.

De groep klapt en Big Brother laat weten dat deze woorden er waren om ze te bedanken voor het fantastische spel wat ze tot nu toe gespeeld hebben. Maar het is nog niet gedaan benadrukt Big Brother. Ik trakteer jullie op een drankje maar drink met mate want vanavond gaan jullie nog strijden. Want niemand maar dan ook niemand is nog zeker van een plek in de finale. De draaideur gaat daarna open en er staat een flesje champagne klaar. De vijf bewoners trekken het flesje open en proosten op de finale week…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.9]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 7 april 2024 - 13:10

Zit je in de finaleweek dan zit je nog niet in de finale begrijp ik.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page