Home » Randy keert terug in het huis, Alice in tranen en Glenn wordt gefeliciteerd omdat hij finalist is

Randy keert terug in het huis, Alice in tranen en Glenn wordt gefeliciteerd omdat hij finalist is

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond werd duidelijk dat Tom Big Brother definitief moest verlaten. De bewoners in het huis waren hiervan nog niet op de hoogte. Het duurde niet lang voordat de bewoners erachter kwamen welke bewoner terug zou keren naar het huis.

De  draaideur gaat open en Randy stapt binnen in het huis. Oh my god zegt Ashley als Randy weer het huis in stapt. Glenn feliciteert Randy. Ook de rest geeft hem een knuffel. Gefeliciteerd zegt Ashley. Jimmy heeft het even moeilijk ook Alice. Ik ben blij voor je Randy snikt Alice. Het is oke benadrukt Jimmy, hij is naar zijn zoontje. Ashley troost Alice, ik kan het ook niet geloven geeft ze toe. Randy blijft vrij stil en zegt dan dat het heftig was. Ashley merkt op dat de eerste finalist ook bekend is omdat Glenn de enige Belg is. Ze besluit hem te feliciteren. Ook de rest feliciteert hem. Randy vindt het een rare manier maar feliciteert hem ook. Het is dubbel zegt Glenn. Ashley gaat even naar Alice toe die het even moeilijk heeft. Jimmy vindt het heftig, hij is een winnaar voor mij. Ik dacht echt dat hij het ging winnen. Ashley komt uiteindelijk weer terug, raar man zegt Ashley. Twee keer genomineerd die jongen.

Jimmy, Glenn, Randy en Ashley lopen daarna even naar buiten. Ashley zegt dat ze dachten dat er twee zouden gaan. We hoorde twee auto’s voegt Glenn eraan toe. Ashley begint over het wachten, sh*t is dat he? Randy laat weten dat het eigenlijk best wel relaxt was. Het was een aardig persoon… Big Brother geeft vervolgens een zender check. Ashley lacht daarna dat de Nederlanders niet uit  te roeien zijn. Ze blijven terugkomen antwoordt Randy lachend. Ashley vindt het bizar, ook met Glenn. Dit is toch niet voor te stellen. Glenn vindt het dubbel, ik ben blij maar ik had het ook wel op een andere manier willen zien. Randy had in zijn hoofd dat het misschien wel zijn tijd zou zijn. Zodat er twee Belgen in het spel zouden blijven. Om het niet zo gemakkelijk voor de twee te maken. Volgens Jimmy gaat het puur om stemmen. Ik ben wel blij voor je zegt Randy en Ashley sluit zich erbij aan. Randy vertelt dat Tom al naar hem toe kwam en zei dat hij het gevoel had dat hij zou gaan. Dat zei hij ook tegen ons antwoordt Jimmy. Uiteindelijk komt Alice erbij zitten, Ashley vraagt of ze er alles uitgegooid heeft. Ja antwoordt Alice met een zucht. Glenn benadrukt dat het nog maar een week is, we gaan ervan genieten. De rest sluit zich erbij aan. We zien ze allemaal terug gaat Glenn verder. Alles wat nu komt is gewoon mooi.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.8]

Ook interessant:

9 Reacties

Jose 7 april 2024 - 09:51

Ik gun het iedereen!!!!!
Maar als die ga de naam niet meer uitspreken.
Ook in de finale komt .
Ga ik nooit meer kijken.

Beantwoord
Jo 7 april 2024 - 10:30

Goed dat er toch 1 Belg in de finale zit want ik denk dat er nog 2 bewoners zullen vertrekken in de laatste week,misschien denkt BB dat ook.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 7 april 2024 - 11:06

De Generaal is zeker van haar zaak dat zij de
Winnaar is.
Hoop dat Glenn het is

Beantwoord
Roos 7 april 2024 - 11:15

Hoop dat Ashley de winnares wordt!
Top gespeeld..

Beantwoord
Zwaantje 7 april 2024 - 11:24

Ze is er trots op dat ze in de finale zit, ook al heeft dit 20.000 gekost. Bah misselijk makend. Voor de rest, zet em op allemaal en strijd haar eruit.

Beantwoord
Faiza 7 april 2024 - 14:59

Van mij mag Randy winnen 💪 voor mij is hij een winnaar als hij het van Tom heeft gewonnen 🙌 dan mag hij niet helemaal winnen hij is voor top en eerlijk en oprecht geweest in het huis zo lief en aardig ook tegen iedereen! Hup Randy doe het voor Tyron strijder

Beantwoord
Ine Broekema 7 april 2024 - 15:51

Here the same José en Zwaantje!!!

Beantwoord
Corina 8 april 2024 - 09:29

Alice top proficiat winnares,!!!

Beantwoord
Corina 8 april 2024 - 09:29

Alice top proficiat winnares,!!! Ge verdient het

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page