Home » Big Brother live show: Tom moet Big Brother verlaten

Big Brother live show: Tom moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de live show, wie van de genomineerden moet deze week Big Brother verlaten? Wordt het Randy, Glenn of Tom? In dit bericht lees je hoe de live show verlopen is en welke bewoner uiteindelijk Big Brother definitief moet verlaten.

Big Brother heet de bewoners welkom in de live show van de halve finale. Ik heb jullie op de proef gesteld. Dat zullen jullie met mij eens zijn. Vanavond moet er weer een bewoner weg, vandaag moet er weer een bewoner weg. Jullie lot ligt in handen van de kijker. Succes allemaal. Geraldine en Tatyana heten iedereen welkom bij Big Brother live. Daarna zien we wat fragmenten van afgelopen week zoals: de start van semi final week, de opdracht in de gameroom waarbij Tom een spelticket won, Tyron die voor 15.000 euro vertrok en Ashley die een spelticket won, het spel waarbij Ashley een plek in de finale week won en de uiteindelijk genomineerden: Randy, Glenn en Tom.

Geraldine en Tatyana heten daarna Tyron welkom in de studio. Tyron laat weten dat het goed gaat maar wel zenuwachtig is. Ik dacht dat het eerst ging om een spelticket, ik was erg benieuwd wat het was. Maar ik vond het niet heel erg. In het begin dacht ik ik moet het doen maar ging ook twijfelen. Toch ervoor gekozen, ik sta er nog steeds achter. Het was leuk om mijn vrienden weer te zien, ze waren verbaasd maar ze vonden het een goede actie. Ik vond het wel lastg dat ik geen afscheid kon nemen maar ik dacht dat ze het wel konden begrijpen. Daarna zijn de hoogtepunten van Tyron in Big Brother te zien. Tyron vindt het leuk om te zien. Leuke avonturen gehad, het was vet en intens. Wie denk je dat er een finale plek gaat halen vraagt Tatyana. Glenn denk ik antwoordt Tyron. Daarna zien we weer wat fragmenten van afgelopen week zoals: de reacties na de nominatie uitslag, Tom die bespreekt dat Jimmy tactisch gestemd heeft en Jimmy die niet snapt waarom Tom zo boos is.

Daarna leggen Tatyana en Geraldine contact met het huis. Randy vertelt dat het gek was dat Tyron vertrok. Ik gun het hem en snap waar het vandaan komt. Het is wel gek dat hij vertrokken is. Alice zegt dat het nu heel anders is in het huis nu hij er niet meer is. Ik mis hem enorm, ik was emotioneel, ik mis hem nog steeds. Ik heb hem echt gezien als grote broer en als dat weggaat merk je het verschil weer. Tatyana laat daarna weten dat de jackpot 53.416 euro staat. Randy vindt het niet erg, het is nog steeds een hoog getal. Ik ben niet de moeilijkste. Tom wordt bevraagd over zijn nominatie. Misschien moest dat wel eens antwoordt Tom. Ik ben in week één genomineerd en dan nu pas. Ik denk dat wij er alle drie hetzelfde in zitten. Ik heb er geen problemen dat ik erop zit. Ik heb veel geleerd. Ik kan gezegd dat het geslaagd is en alles is een extraatje. Als ik hier nog langer kan zijn ga ik super blij zijn. Maar de andere kandidaten verdienen dat net zoveel als mij. Jimmy vertelt dat hij drie namen van de vier moest kiezen. Vorige week heb ik met mijn hart gekozen en Dilano zei dat ik voor het spel moet gaan. Ik heb een keuze gemaakt voor mijzelf. Ashley wordt gefeliciteerd met haar plek in de finale week. Wat ze van volgende week moet verwachten weet ze niet. Ik word altijd emotioneel als dingen ten einde komen. Wat er gaat komen heb ik werkelijk geen idee over. Ik laat mij lekker verrassen. Daarna begint Tatyana over de bioscoop. Ashley was blij het te zien en dat de boel goed verbouwd is. Ik was ontzettend verrast, ik ben benieuwd. Glenn vertelt dat hij het thuisfront erg mist. Het was even heftig om allemaal te zien, ook het vertrek van Tyron. Maar het heeft mij kracht gegeven uiteindelijk. Door zijn nominatie voelt hij zich ondanks dat relaxt. Ik gun het die mannen hier ook. Voor mij is mijn avontuur geslaagd. Ashley vindt het jammer dat ze het niet met Karen heeft uitgesproken. Maar de momenten die ik heb uitgesproken zijn onbetaalbaar. Daar gaan we straks een wijntje op drinken, dat weet ik zeker. Karen draag ik nog heel de dag in mijn hart.

Glenn is favoriet en zit in de finale week

Daarna zien we nog wat fragmenten van afgelopen zoals: het vliegtuigje voor Jimmy en Jimmy die uiteindelijk de confrontatie aangaat met Tom. Dan is de tussenstand bekend. Een bewoner is veilig, diegene heeft de meeste stemmen gekregen. Tatyana en Geraldine maken contact met het huis. Wie is de absolute favoriet en zit er in de finale week? Op het scherm komt de naam van Glenn te staan. Glenn slaat zijn handen voor zijn mond. Hij zag het niet aankomen, ik vind het jammer dat ik afscheid moet nemen van een van de twee. Big Brother neemt het woord, dit was het bijna. De halve finale. Gefeliciteerd Glenn, je staat in de finale week. Een fantastische prestatie. Nu jullie nog Randy en Tom, wie bemachtigd de plek en wie net niet. Jullie mogen afscheid nemen, een iemand keert terug en een iemand niet. Tom en Randy nemen afscheid van de groep en gaan daarna door de draaideur en verlaten het huis.

Tom moet Big Brother definitief verlaten

Daarna zien we Geraldine, ze laat weten dat de lijnen gesloten zijn. Vanaf morgen kun je alweer stemmen, dat hoor je zo. Tatyana zit bij de familie van Randy en Tom. De moeder van Randy vindt het spannend, we gunnen het Tom maar ook Randy. De moeder van Tom laat weten dat hij naar huis kan komen maar als hij wil blijven is het ook goed. Tyron denkt dat Randy moet gaan. Maar ook wel leuk, dan zie ik hem. Geraldine laat daarna weten dat de eindstand bekend is. Daarna gaat de deur open van de bewoner die moet vertrekken. Tom stapt de studio in. Hij gaat meteen naar Tyron en zijn familie. Tom laat weten dat hij het niet erg vindt. Ook neemt hij Jimmy niets kwalijk. Ik ga met veel positiviteit naar buiten en ga volgende week kijken wie de winnaar is. Daarna zien we de hoogtepunten van Tom tijdens zijn verblijf in het huis. Tom vindt dat Jimmy of Alice het moet winnen.

Geraldine en Tatyana sluiten daarna de week af. Tatyana laat weten dat er morgen vanaf 12:00 uur gestemd kan worden want dan zijn er twee bewoners genomineerd. Tot maandag 10:00 kun je stemmen op je favoriet. En daarmee eindigt de live show van vandaag.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

16 Reacties

Alex 6 april 2024 - 20:13

De polls wezen iets anders uit maar het is toch goed afgelopen. Nu zijn er alleen nog normale mensen over.

Beantwoord
Jose 6 april 2024 - 20:14

Ja ze zullen allemaal nog wel terug kijken.
En dan zien hoe de andere bewoners waren.

Beantwoord
yvonne kerssens 6 april 2024 - 20:15

jammer nu tom er uit ! !

Beantwoord
Elly A 6 april 2024 - 20:19

Zo doorzichtig. Hij werdt zo negatief neergezet in de live.

Beantwoord
Hans S 6 april 2024 - 20:23

Mooi zo vervelend mannetje hij kan niks hebben.

Beantwoord
joost vrints 6 april 2024 - 20:46

Eindelijk, eindelijk is die erg moeilijke mens verwijderd. Hij zat er al veel te mang.

Beantwoord
LBJ 6 april 2024 - 21:12

Dat Tom moest vertrekken is gerechtigheid. Zijn gedrag was de laatste weken niet te volgen. Hij had veel last van stemmingen en zijn vriendin Alice jutte hem daarin ook prima op. Zij wil daardoor bij de kijkers in een goed blaadje komen, maar voor mij verdient ze door haar huichelig gedrag geen plaats in de finale. Ik kijk uit naar Ashley, Glen en Jimmy in de eindronde. Zij hebben zich niet schuldig gemaakt aan roddel en achterklap. Alice en Randy hebben met de verkeerde mensen hun spel gespeeld en er niet veel verder mee gekomen.

Beantwoord
Lien 6 april 2024 - 21:32

De hele uitzending van vandaag is alleen negatieve geluiden geweest over Tom. BB heeft zijn zijn gekregen, Tom is vertrokken.
Ik kan nu nog niet begrijpen dat Alice, Randy en Glen van die had ik het verwacht om Ashley zomaar de zandloper te geven zodat ze zich kon vrijstellen voor nominatie.

Beantwoord
Carin 6 april 2024 - 21:38

Kom op Alice doorzetten nu. Er op en er over.Tip ! Stoor je vooral NIET aan Ashley doe echt of je neus bloed. Ik word helemaal niet goed van die Glenn ook.Hoop zo dat Jimmy,Randy en jij overblijven wat zullen jullie het dan echt leuk hebben samen.PS wat is Tyron toch ook een oprechte vent.

Beantwoord
D. Pison 6 april 2024 - 23:42

Wát een verrassing! Randy hoeft niet naar huis! Ik ben super-blij! En hoop vervolgens dat hij de finale van Big Brother mag winnen! Ik gun ’t hem zo! Groetjes

Beantwoord
Davy 7 april 2024 - 08:59

Fijn dat Tom is vertrokken. Nu Alice nog. En dan een finale met Ashley of Glenn op 1.

Beantwoord
Theo 7 april 2024 - 09:06

Tom ,dit heb je jezelf aangedaan met jou onsportief gedrag. Twee maanden was je tof en plezant ,maar de laatste drie weken was je een ongezellige en onsportieve speler. Tom , goede reis naar Antwerpen (krokodillenstad) ..

Beantwoord
Elly 7 april 2024 - 11:09

@ Davy strak plan…ik duim met je mee !

Beantwoord
Elly 7 april 2024 - 11:37

@lbj goed gezien hoor 100% met je eens

Beantwoord
Hendrik 7 april 2024 - 14:38

En nu hopen dat Alice en Randy er snel uit gaan

Beantwoord
Hendrik 7 april 2024 - 14:40

HELEMAAL MEE EENS MET. LBJ. meer hoef ik niet over te zeggen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page