Home » Alle bewoners krijgen hun koffers en horen dat er iemand weggaat, daarna volgt er een klein feestje

Alle bewoners krijgen hun koffers en horen dat er iemand weggaat, daarna volgt er een klein feestje

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond mocht er weer een bewoner genieten van zijn/haar lievelingseten. Dit keer is Jimmy de gelukkige. In de voorraadkamer staan ingrediënten klaar voor nasi. Ook zit er een briefje van zijn oma en moeder bij. Dit maakt Jimmy even emotioneel. Als de nasi gemaakt is en iedereen lekker gegeten heeft laat Big Brother weer van zich horen.

Terwijl de bewoners een spelletje spelen zegt Big Brother: bewoners, vanavond is het voor één iemand van jullie de laatste avond. En wordt het dus ook de laatste nacht in mijn huis. Voor diegene eindigt morgen dit experiment. Wie van jullie? Dat beslist de kijker. Die de keuze heeft uit vier genomineerden. Dit wil zeggen dat jullie allemaal je koffer moeten pakken. Jullie koffers staan in de gameroom.

De bewoners reageren geschokt, er gaat morgen gewoon iemand weg wordt er geroepen. Wat heftig zegt Alice. Deze komt binnen man merkt Randy op. Zo snel al maat zegt Glenn. De vier bewoners lopen richting de gameroom waar ze de vier koffers ophalen. Randy wil eigenlijk nog niet inpakken maar Jimmy en Alice besluiten het toch wel te doen. Glenn en Randy praten nog even na over het nieuws wat ze zojuist te horen hebben gekregen maar besluiten dan ook maar in te pakken. Terwijl Glenn zijn kleding aan het strijken is gaat er opeens muziek aan in het huis. Volgens Jimmy is het Tom zijn liedje. Daarna volgen er nog andere liedjes. Na een aantal liedjes gaat ineens de draaideur open en daar staan vier glazen en champagne klaar. Onder luid gejuich worden de spullen uit de deur gehaald en niet veel later gaat de sfeerverlichting aan. Daarna wordt er geproost op de laatste avond samen. Ik hou van jullie allemaal zegt Alice, knallen als ik weg ga in de finale. Randy laat weten dat hij van iedereen genoten heeft. Het was een pittig avontuur, laten we goed genieten van elkaar. Jimmy vindt iedereen fantastisch, proost. Glenn laat weten dat hij iedereen graag ziet, we gaan van deze avond genieten! Daarna wordt er enige tijd gedanst en uiteindelijk gaan de vier bewoners lekker de hottub in. Het was een geslaagde avond.

Mocht je nog niet gestemd hebben op de bewoner die je in de finale wilt zien kan dat via onderstaande linkjes. Je hebt nog tot 9:00 uur. Wie er vandaag het Big Brother huis definitief moet verlaten lees je later vandaag terug op deze website.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

7 Reacties

Jose 10 april 2024 - 08:51

Iedereen mag van mij winnen.
Maar nu gestemd op Randy.

Beantwoord
Alex 10 april 2024 - 09:24

Op wie moet ik stemmen nu Ashley er uit is???

Beantwoord
Janna 10 april 2024 - 09:58

Ik ben heel blij dat we ook een andere Ashley gezien hebben. Zo was ze een fijne kandidaat.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 10 april 2024 - 10:34

ALICE

Beantwoord
Sofietje 10 april 2024 - 10:58

Randy 🤞

Beantwoord
Mirjam 10 april 2024 - 11:29

RANDY moet blijven👍

Beantwoord
Mirjam van haren 10 april 2024 - 14:04

Glenn moet winnen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page