Home » Grace spreekt Tobias aan, wat moeten ze met de gevoelens die ze voor elkaar hebben?

Grace spreekt Tobias aan, wat moeten ze met de gevoelens die ze voor elkaar hebben?

Door BigBrotherNederland

Nadat Salar little brother is geworden besluiten Tobias en Grace besluiten in de slaapkamer te praten over de connectie die ze met elkaar hebben. Ze hebben dit al eens eerder gedaan maar willen toch nog eens duidelijk hun gevoelens en gedachtes uitspreken.

Ik deel je gevoel zegt Tobias en ik ben daar ook zoekende in. Bij mij is het ook sterker geworden ten opzichte van de eerste keer. En ik wil nu ook niet de deur in het slot gooien. Maar ik weet wel wat wij nu overheerst, is dat ik denk dat ik je echt niet kwijt wil. Wat we nu hebben is zo bijzonder. Mocht er meer inzitten, dat kan absoluut zo zijn. Dat is iets wat ik liever buiten de deuren van het huis uitvind. Dan in het huis, snap je wat ik bedoel? Dat sowieso antwoordt Grace. Ik heb ook die situatie buiten het huis weet je wel. Die neem ik ook wel mee zegt Tobias daarop. En Grace laat weten dat ze wel dingen af wil ronden. Tobias denkt dat het daarom ook lastig is. Het is lastig om nu uit te vinden en beter op een plek waar je niet continu bij elkaar op de lip zit. Dan weet je of het  gevoel klopt voegt hij eraan toe. Grace wil op haar beurt ook graag weten of ze dingen niet aan het verbeelden is. Precies antwoordt Tobias, hier kan het soms nog wel zijn dat je dingen verbloemt of het rooskleurig inziet. Grace is er zeker van dat je in het huis alles intensiever meemaakt, alles is veel meer dan het lijkt. En daarom dacht ik ben ik nou echt dingen aan het verbeelden? Want ik weet wat ik voel maar niet wat Tobias voelt. Dus voor mij was dat meer de vraag, is het wederzijds of ben ik dingen in mijn hoofd aan het halen? Tobias laat weten dat het absoluut wederzijds is. Maar in dit huis gaan wel al je gevoelens alle kanten op. Een ding wat ik zeker weet is dat ik je echt niet kwijt wil. Wat we nu aan een band hebben is mij veel waard. Om het luchtig te houden, jij hebt nog iets uit te zoeken buiten het huis. Ik denk dat we allebei iets uit te zoeken hebben buiten het huis en ik denk dat het verstandig is daar onze tijd en ruimte voor te nemen. Grace is het daarmee eens, dat ga ik zeker doen. Voor mij was het gewoon de vraag zie ik dingen die er niet zijn. Tobias benadrukt dat ze geen spoken ziet. Grace vertelt nogmaals dat ze buiten iets af wil sluiten voordat ze eventueel iets zou beginnen. Het was gewoon puur om te weten van ben ik niet gek. Dat ben je zeker niet zegt Tobias, we zijn geen robots. Je weet niet hoe de rest gaat lopen maar ik wil geen overhaaste acties gaan doen. We zitten in dezelfde emotionele rollercoaster. Je betekend veel en dat wordt sterker en sterker. Maar wat er bij komt kijken is zeker om mee te nemen maar voor buiten het huis. Ik vind het fijn om te weten dat ik geen spoken zie reageert Grace. Ze vind het ongemakkelijk maar wel fijn. De twee geven een knuffel en gaan een hapje eten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 52 Average: 4.5]

Ook interessant:

17 Reacties

Mim 13 februari 2022 - 14:09

Toppie

Beantwoord
Mim 13 februari 2022 - 14:10

heel mooi heel puur veel respect

Beantwoord
Roberto 13 februari 2022 - 19:26

Er is niks puur in Tobias hij wil zijn vel redden hij heeft schrik dat Grace het komt te weten dat hij het brein is dat ze op Peter hebben gestemd en dat hij samen met Kristof de Big chief zijn

Beantwoord
Els 13 februari 2022 - 22:43

Ik zeg maar even niks…..

Beantwoord
Hans s 13 februari 2022 - 14:27

Dit gaat niks worden Tobias is veel te serieus en Grace is een losbol , ik zou er persoonlijk ook veel moeiten hebben met zo’n drukke dame als Grace niks voor mij.

Beantwoord
Ceciele 13 februari 2022 - 14:39

Hier zat ik al een hele tijd op te wachten je zag het groeien ,maar wat een respect zeg hoe ze het aan pakken eerst de dingen buiten af sluiten en dan aan iets nieuws beginnen ?❤️

Beantwoord
Dutchie 13 februari 2022 - 14:48

Wat een integer en goed gesprek.

Beantwoord
douwe boersma 13 februari 2022 - 15:17

echt twee toppers zijn grace en tobias echt genieten met hun

Beantwoord
Belinda 13 februari 2022 - 16:22

Geweldig toch dit !!! En morgen is het ook nog valentine, laat ze maar lekker genieten van elkaar. Hoe mooi is dit

Beantwoord
Bonnie 13 februari 2022 - 17:24

Zou zo een mooie koppeltje zijn .

Beantwoord
Tinne 13 februari 2022 - 17:31

Idd veel moed en respect voor Tobias, zou niet kunnen leven met zo iemand hectisch, is goed voor een tijdje vind dat grâce ook naar huis mag gaan en dringend haar haren eens wassen bah ???

Beantwoord
Hans s 14 februari 2022 - 10:13

Je heb helemaal gelijk.

Beantwoord
Johan 13 februari 2022 - 17:53

ik vind het top allemaal. wel raar dat we al dagen maar 1 stream hebben of 2 waarvan 1 uren achter loopt, en waarom dat is?

Beantwoord
Hans s 14 februari 2022 - 10:14

Ja viel mij ook al op , maar is ook wel leuk om een stream te zien die een paar uur achter loop veel mis je gewoon en kan je zo toch nog zien.

Beantwoord
a.p 13 februari 2022 - 19:27

Word buiten het bb huis helemaal niks.

Beantwoord
Jongen 14 februari 2022 - 15:50

Wordt inderdaad niks buiten het huis , zelfde met vimi , blied allemaal dood , passen totaal niet bij elkaar , ik heb ook nog steeds een raar gevoel bij tobias , niet oprecht of zo alsof hij een rol speelt, de blikken die hij geeft zijn ook creepy, soms lijkt hij een alien tussen de anderen , vandaag zei hij weer; heb nawel genomineerd want ik had nog nooit een diep gesprek mer haar , ja hallo veel moeite doet hij ook niet hij moet haar niet en heeft de moeite niet genomen haar te leren kennen want dat kwam niet goed uit met hun bondje , s k en t

Beantwoord
an 14 februari 2022 - 17:19

Nee nee….dit komt niet goed. Is echt geen “match” die twee !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page