Home » Voorbereidingen voor Big Brother 2022 zijn gestart

Voorbereidingen voor Big Brother 2022 zijn gestart

Door BigBrotherNederland

Het gerucht dat Big Brother een vervolg zou krijgen beschreven we al eerder. En dat gerucht lijkt alleen maar sterker te worden. Big Brother krijgt in het jaar 2022 mogelijk een nieuw seizoen. Het lijkt erop dat EndemolShine al gestart is met de voorbereidingen voor het vervolg van het realityprogramma. EndemolShine is namelijk op zoek naar een een stagiair.

“Sinds het einde van het afgelopen seizoen zijn wij in gesprek met de zenders over een eventueel nieuw seizoen van Big Brother. Gezien de voorbereidingen van dit soort grote tv-projecten veel tijd in beslag neemt, gaan wij altijd ruim van te voren op zoek naar collega’s. Mocht er een nieuw seizoen komen dan kunnen wij direct starten met de productie” volgens een woordvoerster van EndemolShine Nederland.

Komt nog bij dat het Big Brother huis ook nog niet gesloopt is… Het is nog even afwachten maar het is een positieve ontwikkeling voor alle Big Brother fans!

UPDATE: Aanmelden voor Big Brother 2022 is vanaf nu mogelijk!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.3]

Ook interessant:

11 Reacties

Dick 27 juli 2021 - 17:40

Starten met fab 5 graag van dit jaar

Beantwoord
Mardette 27 juli 2021 - 19:18

Oe ik bid. Zou mezelf zo graag zelf eens willen mee maken,hoe ik ben in een groep met allemaal unieke persoonlijkheden. Kijken of ik echt een sterke krachtige vrouw zoals ze zeggen. Woon nu alleen, weet echt niet hoe ik ben in een groep. Maar kijken hoe anderen zijn en doen is ook interessant om te zien. Laat maar komen?

Beantwoord
Henny 27 juli 2021 - 19:38

Ooo spannend

Beantwoord
yvonne 27 juli 2021 - 19:59

leuk als het weer komt ga zekker kijken…..

Beantwoord
Gerard 27 juli 2021 - 21:01

Geweldig

Beantwoord
Ekhart 28 juli 2021 - 10:07

klasse

Beantwoord
Miss m 28 juli 2021 - 12:04

Nu weet ik nog niets.

Beantwoord
willemien 28 juli 2021 - 12:33

k zou ook heel graag mee willen doen om te kijken hoe het is om in een groep ye mogen komen met zoveel bekendheden want voor mijn is het wl heel goed om mee te doen ook gewoon om te kijken hoe sterk ik eruit zou komen ook al is het en dag want ik ben en persoon die heel terug houdend is en wil juist uit dta patroon komen en me goed voelen

Beantwoord
Ses 30 juli 2021 - 04:48

Ik ga niet aanmelden en ik wil niet bekend worden dit is helemaal niks voor mij en ik kijk liever naar big brother dan vind veel leuker

Beantwoord
Kevin 30 juli 2021 - 16:18

Ik zou perfect in het plaatje vallen en het wordt nooit saai als ik daar binne ben ?

Beantwoord
Romy 6 augustus 2021 - 20:44

Hoi ik ben romy ik wil heel graag daar in ik ben 15 jaar oud ik word 6 februari 16

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page