Voorbereidingen voor Big Brother 2022 zijn gestart

Voorbereidingen voor Big Brother 2022 zijn gestart

Het gerucht dat Big Brother een vervolg zou krijgen beschreven we al eerder. En dat gerucht lijkt alleen maar sterker te worden. Big Brother krijgt in het jaar 2022 mogelijk een nieuw seizoen. Het lijkt erop dat EndemolShine al gestart is met de voorbereidingen voor het vervolg van het realityprogramma. EndemolShine is namelijk op zoek naar een een stagiair.

“Sinds het einde van het afgelopen seizoen zijn wij in gesprek met de zenders over een eventueel nieuw seizoen van Big Brother. Gezien de voorbereidingen van dit soort grote tv-projecten veel tijd in beslag neemt, gaan wij altijd ruim van te voren op zoek naar collega’s. Mocht er een nieuw seizoen komen dan kunnen wij direct starten met de productie” volgens een woordvoerster van EndemolShine Nederland.

Komt nog bij dat het Big Brother huis ook nog niet gesloopt is… Het is nog even afwachten maar het is een positieve ontwikkeling voor alle Big Brother fans!

UPDATE: Aanmelden voor Big Brother 2022 is vanaf nu mogelijk!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.3]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
  1. Mardette at 19:18

    Oe ik bid. Zou mezelf zo graag zelf eens willen mee maken,hoe ik ben in een groep met allemaal unieke persoonlijkheden. Kijken of ik echt een sterke krachtige vrouw zoals ze zeggen. Woon nu alleen, weet echt niet hoe ik ben in een groep. Maar kijken hoe anderen zijn en doen is ook interessant om te zien. Laat maar komen?

  2. willemien at 12:33

    k zou ook heel graag mee willen doen om te kijken hoe het is om in een groep ye mogen komen met zoveel bekendheden want voor mijn is het wl heel goed om mee te doen ook gewoon om te kijken hoe sterk ik eruit zou komen ook al is het en dag want ik ben en persoon die heel terug houdend is en wil juist uit dta patroon komen en me goed voelen

  3. Ses at 04:48

    Ik ga niet aanmelden en ik wil niet bekend worden dit is helemaal niks voor mij en ik kijk liever naar big brother dan vind veel leuker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *