Home » Big Brother straft Ashley en Karen omdat ze in bed lagen te slapen

Big Brother straft Ashley en Karen omdat ze in bed lagen te slapen

Door BigBrotherNederland

Gisteren heeft Big Brother de bewoners gewaarschuwd, het is niet de bedoeling overdag in bed te liggen en te slapen. Helaas is er na de bekendmaking van de nominaties van deze week toch iets voorgevallen…

Karen en Ashley liggen namelijk op bed te praten over van alles en nog wat. Uiteindelijk wordt het steeds stiller en vallen de dames in slaap. De jackpot stond op 94.416 euro en zakt met 500 euro naar een bedrag van 93.916 euro. Big Brother spreekt daarna de groep toe. Bewoners, er is 500 euro uit de jackpot. Dit komt omdat er bewoners aan het slapen waren in een bed. Een waarshcuwing hadden jullie hier al voor gekregen. Dus nu weten jullie ook hoe hoog de jackpot boete is.

Dit is gewoon zonde man merkt Dilano op. Ook Ronahi kan het niet geloven. In de slaapkamer reageren de dames op deze gebeurtenis. Ze denken dat ze nu een groot probleem hebben. We worden geviseerd benadrukt Ashley. We kunnen nu nooit meer iets zeggen over een ander. Ja antwoordt Karen, wat wil je nu dat ik zeg. Het is gebeurd. Daarna gaan de twee de woonkamer in. Wat erg zegt Ashley. Echt heel erg. Karen zegt dat ze het wel terug kunnen verdienen, verd*mme. Er wordt nog enige tijd over deze gebeurtenis gesproken. Bij het avondeten nemen de twee even het woord. We willen ons aan de groep excuseren zegt Karen. Na wat er gebeurt is vandaag. Het spijt ons enorm. We gaan echt proberen alles recht te zetten. We hebben al een paar keer op de knop (van de dagboekkamer) geduwd en we gaan echt ons best doen. Nogmaals excuses Eindigt Ashley.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.5]

Ook interessant:

14 Reacties

Alex 29 februari 2024 - 19:52

Gewoon niet op bed gaan liggen. Dat is niet zo leuk voor de kijkers.

Beantwoord
Hans S 29 februari 2024 - 20:05

Ik had ze er meteen uitgezet je weet dat je niet onder de dekens mag liggen.

Beantwoord
Snijers linda 29 februari 2024 - 20:58

Dan zat er nu niemand meer in ze hebben al allemaal eens in bed gelegen , in de woonkamer mogen ze ook niet slapen, maar wat doe je de hele dag je valt van alleen in slaap, soms is het toch langdradig hoor

Beantwoord
yvonne kerssens 29 februari 2024 - 21:10

heel goed dat leert ze het wel af ! !

Beantwoord
Big Brother ZB 29 februari 2024 - 21:19

Ashey en Karen mogen ook eens wat uit de pot halen #veiling

Beantwoord
Tineke van rijs 29 februari 2024 - 21:25

Ha geweldig , denk dat ik het ook had gedaan , ach er zit nog zooooooveeeeeeel in de pot , natuurlijk niet slim , maar er komen er meer hoor reken maar van yes , goed meiden , we blijven wel stemmen op jullie , vorig jaar zat er maar 78000 in de pot , ze hebben niks te klagen , hoe meer in de pot hoe meer belasting je moet betalen ,Bart hield 44000 over van de 78000 dus mooi laten gaan

Beantwoord
joost vrints 29 februari 2024 - 21:51

Er wordt daar wat afgejankt zeg ….en die negatieve roddelaars van Ty en Randy zijn bende, wtf!!! We gaan ze eruitstemmen…..

Beantwoord
Leeuwke1992 29 februari 2024 - 22:53

Nu de twee dames fluister en gekonkel, slapend zijn bestraft met €. 500,= van de pot, nadat Big Brother iedereen toch duidelijk had gewaarschuwd. Komt er een excuses van de dames tijdens het eten en niemand reageert op wat ze te vertellen hebben. Het was prachtig, hahahaha….
Wordt het nu toch echt hoogtijd dat wanneer deze dames fluisteren ze direct zijn genomineerd…

Beantwoord
PpMarc Croes 29 februari 2024 - 23:18

Ja ze wisten het. Naar huis die twee en de 500 euro

Beantwoord
Magda 1 maart 2024 - 00:21

Big Brother moet de bewoners meer aan het werk zetten als er geen spel woord gespeeld liggen of hangen ze de hele dag op de bank of bed , en dan hoor je nog regelmatig ik ben zo moe , ja van het niets doen dan zeker ,zou gek worden van dat niets doen

Beantwoord
Roberto 1 maart 2024 - 11:04

Nee Joost volgens mij volg je het programma niet het zijn Ash,Karen,Jimmy Tom die altijd aant roddelen zijn je moet deze programma niet door een roze bril zien. Ee valsheid staat op hun gezicht geschreven.
Mvg Roberto

Beantwoord
Eduard 1 maart 2024 - 23:47

Sorry Roberto, Joost heeft gelijk. Het clubje van Randy Tyron Ronahi en Doriana is begonnen met de tweedeling!! En roddelen doen ze allemaal niet alleen Ashley Karen enz. Joost heeft gelijk, het eerste clubje wat ik beschrijf helemaal uitroeien. We beginnen Zaterdag met Sabeau en de rest volgt vanzelf. 💪🏻

Beantwoord
Se 2 maart 2024 - 07:45

De hele week krijgen ze reken opdrachten… Ook als ze liggen te slapen midden in de nacht..
Je schrikt je rot midden in de nacht als het alarm afgaat.

Dus Ik kan het me voorstellen dat je in overdag in slaap valt.

Beantwoord
Kobus tuon 2 maart 2024 - 18:56

Volgende week Ashley dr uit, dan zal de sfeer een stuk verbeteren.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page