Zoey krijgt de beslissende stem in de nominaties, Jerrel, Michel en Nick zijn genomineerd

Zoey krijgt de beslissende stem in de nominaties, Jerrel, Michel en Nick zijn genomineerd

Gisteren moest de groep nomineren, hoe dat verlopen is en wie er uiteindelijk genomineerd is lees je in dit bericht terug.

Naomi heeft immuniteit en ze geeft deze aan Julie. Dit heeft ze in de dagboekkamer bekend gemaakt en was voor de groep niet 100% duidelijk. Dat zorgde voor de nodig speculaties. Dan is het tijd voor de nominaties, Liese mag als eerst. Deze week kunnen er twee mensen niet genomineerd worden vertelt Big Brother zodra Liese in de dagboekkamer zit. Zoey is huismeester en Julie. Naomi heeft haar vrijgesteld. Liese nomineert Jill en Jerrel. Jill omdat ik haar een sterke kandidaat vindt. Jerrel heeft voor negatieve sfeer gezorgd en denk dat dat nog eens kan gebeuren. De volgende is Matt, zijn eerste nominaties. Matt vindt het spannend, hij nomineert Michel en Nick. Thomas nomineert Nick en Michel, het is volgens hem puur tactisch. Zoey nomineert ook Nick en Michel. Om dezelfde reden als vorige week. Ik denk dat als zij hun toertje hebben gedaan dat ik de volgende kop bent die gaat rollen. Mike mag dan, hij nomineert Michel. Omdat ik merk dat ik mijzelf moeilijk kan openen tegenover hem. En de tweede is Liese. Met haar heb ik de minste diepgang in het huis. Jill nomineert Nick en Michel. Nick nomineert Jerrel en Jill. Dan is Julie, Big Brother vertelt aan haar dat er twee mensen niet genomineerd kunnen worden. Zoey is huismeester en jij! Ik reageert Julie verbaasd. Naomi heeft jou immuniteit gegeven legt Big Brother uit. Kei lief van haar zegt Julie die wat emotioneel wordt. Julie nomineert Jerrel en Jill. Ik nomineer Jerrel naar aanleiding van wat er vorige week gebeurd is. Hij is wel weer oké maar het blijft moeilijk voor mij. Jill nomineer ik met tegenzin. Ze is een goede speelster daarom nomineer ik haar. Daarna zien we wat beelden terug tussen het emotionele gesprek van Julie en Naomi waar we al eens over schreven. Naomi nomineert uiteindelijk Jerrel en Jill. Jerrel nomineert Michel en Nick. Beide kunnen het huis negatief en positief beïnvloeden. En ik wil alles gelijk hebben. Michel nomineert Jerrel, we hebben ruzie gehad. Het is bijgelegd maar het is de persoon waarmee ik het minste klik. De tweede is Jill, ze is een sterke speler is en ik wil haar graag tegen Jerrel inzetten.

De zoemer gaat af en huismeester Zoey wordt naar de dagboekkamer geroepen. Big Brother vertelt dat er gelijkspel is. Naast de bewoner met de meeste stemmen (Michel) zijn er drie andere bewoners die alle drie evenveel stemmen hebben. Dat zijn Nick, Jerrel en Jill. Een daarvan kan jij als huismeester redden. De bewoner die jij red is niet genomineerd. Wie ga jij redden? Oh my god zegt Zoey. Ik red Jerrel zegt ze dan uiteindelijk. Omdat ik hem een kans wil geven zichzelf te bewijzen. Nick en Jill zijn dus genomineerd zegt Big Brother. Jerrel is vrij van nominatie. Huismeester, dit blijft tussen jou en mij! Zoey zucht, maar dan staat Jill erop… Mag ik er nog een nachtje over slapen? Ohh my god zegt ze en Big Brother laat weten dat ze mag gaan. Uiteindelijk zien we Zoey terug gaan naar de dagboekkamer. Ze wil toch terugkomen op haar eerdere besluit. Ze wil niet op haar geweten hebben dat Jill door haar naar huis moet. Ik haal Jill weg en zet Jerrel in de plaats. Het staat gemonteerd zegt Big Brother. Dit betekend dus dat Michel, Jerrel en Nick genomineerd zijn.

Nederlandse publiek kan hier stemmen

Belgisch publiek kan hier stemmen

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 3]
Er zijn 54 reacties op dit artikel
  • Sjoerd at 21:33

   Nee, Michel, Nick en Jerrel zijn genomineerd. Op het laatste moment heeft Zoey haar stem gewijzigd en Jill gered, omdat ze bang is dat zij het op haar geweten zou hebben als Jill het niet zou redden.

   • Mousje72 at 21:45

    Ik heb op Michel gestemd dat hij mag blijven. Ik vind hem een sterke speler die hoewel typisch militair recht voor de raap is en eerlijk. Een goed leider waar je op kunt bouwen, doch nog steeds redelijk onzeker. Ik hoop dat hij meer in zichzelf gaat geloven, zonder Nick.

   • Stephan at 22:03

    Nick of Michel exit ja,
    Ik ben ook geen fan van jerrel, maar er moet wat gedaan worden aan dat bondje waar Nick en Michel inzitten. Dus alle fans van Thomas en jill stem op jerrel om in het huis te blijven.

 1. Sjoerd at 21:34

  Hopelijk is dit het einde van de periode van Jerrel in het huis. Beter voor de groep, beter voor hem (hij zit heel veel alleen) en ook beter voor zijn privé situatie (zie het eerdere bericht van vandaag over alle bedreigen, die ik hier normaals voor 100% veroordeel)

 2. Johan at 21:35

  Wat nu, 2 man eruit dat is weer veel waarom 2. Maar goed ik snap niet dat BB Jerrel niet op de hoogte heeft gebracht van zijn vriend. Eigenlijk had hij er bij voorbaat al uit gemoeten vanwege zijn vriend, en dan volgende week gewone nominaties

  • Truus at 21:51

   er staat nergens 2 eruit, is altijd 1 geweest ik denk deze keer dat we mogen stemmen wie eruit mag gaan.
   Jerrel heeft lig mijn stem om te vertrekken.

   • Sjoerd at 22:33

    Het is altijd een positieve stem die je uit kan brengen. Dus je stemt op iemand die je er in wil houden. Uiteindelijk gaat morgen diegene met de minste stemmen.

   • Johan at 07:45

    He Truus het is altijd idd zo geweest 1 eruit maar nu zijn er 3 waarvan wij dus 1 mogen kiezen die in het huis mag blijven toch? Dus blijven er 2 over die er dus uit gaan

 3. emmie at 21:36

  waar om krijg je het wel
  op de T V te zien en niet op
  de laafstrien waar je de heelen dag naar
  kijkt dat vind ik echt niet eerlijk
  je kijk de heelen dag en ziet niets

 4. slaapverwekkend at 21:37

  laatste moment gekozen dus dan zal Jerrel er wel uitgaan omdat er teveel dreigingen naar zijn vriend toe gaat. het zal me ieder geval niet verbazen zelfde toen met Patrick en zijn klein zoon.

 5. Diana at 21:46

  Ik heb op Michel gestemd, ik hoop om 2 redenen dat Jerrel eruit gestemd wordt. 1. Om zijn thuissituatie en 2. Omdat hij ondanks zijn goede wil toch niet past in het huis. Maar goed dat is mijn mening.

 6. Charlotte at 21:52

  Ik heb op Jerrel gestemd om te blijven want ik wil geen finale tussen Michel en Nick. Eén van die twee graag eruit en nu is er die kans. Ik wil liever een finale tussen Thomas en Jill.

 7. emmie at 22:00

  ik had een vraag je je mag er maar
  1 nominaties toch gaan er dan 2 uit
  dat zouw ik zo erg vinden dat michel en nich
  er uit moeten dat zijn echt 2 topers moogen ze niet vlijfen
  bigbvothev een goeden kok en een sportman
  dat is toch jammer

  ik hoop echt jerrel er uit gaat dat hoop ik echt

  ik hep ook op michel gestemd maar ik vind nich ook zo topper
  maar jerrel moet zijn zin niet krijgen dat michel er uit gaat

 8. Alex at 23:14

  Vreemd dat er drie in plaats van twee genomineerd zijn.
  Nog een tip voor Big Brother: als de huismeester als laatste stemt kan die meteen beslissen bij een gelijke stand. Dan valt het minder op dan wanneer die teruggeroepen wordt.

 9. Mia at 23:38

  Jerrel ERUIT AUB,!!!
  Hij heeft Al Teveel mensen Gekwets!!
  Michel is Een Parel van Één Echte Man ..
  Durft een Gesprek aan te gaan…. desondanks…..Top!!
  Voor Mij …De Verdiende Winnaar van BIG BROTHER….

 10. Anne at 00:39

  Jerrel eruit, die vriend van hem heeft echt hulp nodig van hem en hij past totaal niet in die groep, hij heeft het tenslotte verbrod voor zichzelf en zijn vriend daardoor in gevaar gebracht

 11. Corry at 07:36

  Als Jerrell eruit vliegt heeft de rode kamer alle macht.
  De volgende weken vliegt de andere kamer er achter elkaar uit.
  Laat de kijker nomineren, is transparanter voor het geheel

 12. Johan at 07:51

  Als Nick en Michel eruit moeten eten ze vanaf morgen nog gebakken ei met wat sla en komen de kilo’s (die er net af zijn getraind door Michel) er zo weer aan

 13. Ans at 08:19

  Het is toch de verantwoording van de bewoners zelf als ze ongezond gaan eten!
  Is toch geen reden om Michel of Nick erin te houden! Eruit met die 2 die zogenaamd geen bondje hebben…

 14. Albert at 10:00

  Best sneu voor het clubje van Jill en Thomas dat hun smerig plannetje niet werkt..
  Vanavond Jerrel er uit en volgende week staan Jill en Thomas tegenover elkaar in de exit room 🙂

  • GoJerrel at 18:08

   Laat Jerrel erin! Weg met bontje Belgen. Geef die jongen de kans om voor z’n waarden te vechten dan kan hij later veilig naar huis.

 15. gerard at 12:29

  Heb op Jerrel gestemd i.v.m ook dat zijn vriend door de buitenwereld bedreigd wordt..dat hebben ook de mensen een beetje veroorzaakt die op hem hebben gestemd. Dus einde voor Michel. Is mijn mening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *