Home » Ashley en Randy krijgen telefoon van fans

Ashley en Randy krijgen telefoon van fans

Door BigBrotherNederland

Aan het einde van de middag klinkt er telefoongerinkel in het Big Brother huis. Big Brother laat weten dat er telefoon voor Randy en Ashley is. Wie van jullie komt er naar de dagboekkamer? Ashley gaat richting de dagboekkamer. Niet veel later komt ze weer terug in de woonkamer en vertelt wat de fans tijdens het telefoongesprek vertelt hebben.

Met een lach komt Ashley terug, al snel wordt er gevraagd hoe het was. Ik ga met Randy beginnen zegt Ashley. Je bent een topper, super leuk om naar je te kijken. Maar er is wel een maar, zou je wat minder onderuitgezakt kunnen zitten. Je bent de koning van het onderuit zitten, het relaxen. Ze zouden wat meer van je willen zien. Oke, oke antwoordt Randy. Glenn vraagt wat de boodschap voor haar was. Die hou ik voor mijzelf antwoordt Ashley. Nee hoor je mag het weten. Ik dacht dat het een jong iemand was, een kind zeg maar. Ik kan ernaast zitten. Ik vind je echt een topper, super leuk ook om naar te kijken. Maar zou je wat minder drama willen maken en wat meer genieten. Dat was grappig gaat Ashley verder. En toen moest ik daar ook op reageren. Ik weet niet of ik dat mag zeggen maar toen zei ik als ze het leuk vinden om naar mij te kijken en echt van mij genieten dan genieten ze ook van de drama. Dus dat, we gaan door waar we gebleven zijn. En ik zei ook dan gaat het goed want dan gaat het precies zoals ik zelf ben. Dan betekent het dat ik niks moet veranderen. Dat moet je ook niet doen antwoordt Karen, niemand niet. Het was ook met een knipoog merkt Ashley op. Het was niet op negatieve toon. Het is wel leuk om dingen van fans te horen zegt Dilano. Het is echt ingesproken toch? Ja antwoordt Ashley, ik nam op en zei hallo en toen ehm ja was het dat eigenlijk.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.9]

Ook interessant:

11 Reacties

Alex 11 maart 2024 - 18:35

De spijker op zijn kop.

Beantwoord
Marjan 11 maart 2024 - 18:41

Natuurijk moest Ashley weer vooraan staan, behhhh

Beantwoord
Sylvia 12 maart 2024 - 07:54

Inderdaad Marjan!
En ik vertrouw er ook niks van met wat ze allemaal zei.

Iedereen hoort een boodschap, en zij mocht nog wat zeggen?

Die persoon hoort het niet want het is niet aan de telefoon, het is een bandje wat wordt afgespeeld.

Beantwoord
Sylvia 11 maart 2024 - 18:52

Heel erg jammer dat Randy niet naar de dagboek kamer is gegaan. Het wordt tijd dat hij wat haar op zijn tanden gaat krijgen!

Ik vertrouw haar totaal niet. Dus ook niet met wat ze vertelde.

Beantwoord
Cecile vernack 12 maart 2024 - 01:46

I love it and hope Ashley for the win of course

Beantwoord
Elly A 12 maart 2024 - 10:14

Altijd haantje de voorste met ellebogen werk. Geef een ander ook is een kans en geef het juiste voorbeeld aan je kinderen. Want die kijken toch ook.

Beantwoord
Angela 12 maart 2024 - 15:12

Ik zou het zo fijn vinden als mensen eens stoppen met Ashley zo door het slijk te trekken. Mijn god die vrouw kan werkelijk niks goed doen. In Randy zit niks, dat ziet iedereen maar daar wordt nooit iets over gezegd. Ik vindt Ashley een sterke topvrouw en ik merk dat de rest door heeft dat zij finale waardig is. Dat is de reden dat iedereen de pik op haar heeft en dat ze weg moet. Omdat ze in dat huis doorhebben dat zij niet zonder slag of stoot gaat.

Beantwoord
Gerardus 12 maart 2024 - 18:21

Ashley houdt niet van personen die achter haar rug praten..(doet ze zelf ook) Maar Randy is erg bang voor Tyron.

Beantwoord
Sylvia 12 maart 2024 - 19:33

@Gerardus?
Randy en Tyron zijn beste vrienden.

Wat een rare praat weer. Hoe komen de roddels toch he?

Beantwoord
Petra 12 maart 2024 - 20:31

Ja inderdaad Randy is een meelopertje van Tyron

Beantwoord
Petra 12 maart 2024 - 20:38

Ashley heeft deze Big Brother de moeite waard gemaakt om naar te kijken. Zij is voor mij de winnaar!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page