Home » Big Brother bewoner Ruud wist niet dat hij dagelijks op tv te zien was

Big Brother bewoner Ruud wist niet dat hij dagelijks op tv te zien was

Door BigBrotherNederland
Big Brother bewoner Ruud wist niet dat hij dagelijks op tv te zien was

Ruud Bernard was in 1991 toen Big Brother van start ging één van de eerste bewoners van het huis. Hij had destijds niet in de gaten dat hij dagelijks op televisie te zien was. Dit liet hij maandag 9 september 2019 weten tijdens de uitzending van Beau. Tijdens de uitzending van Beau werd er teruggekeken op het succes van de soap. Ruud vertelde dat hij zich niet kon voorstellen dat er ook maar iemand naar het programma zou kijken. “We deden de hele dag niks. Ik liep er steeds rond in mijn onderbroek en dacht dat er niemand naar keek. Ik wist ook niet dat we dagelijks op televisie waren, daar kwam ik pas later achter. Echt bizar.”

Ruud werd bekend door zijn innemende persoonlijkheid en voorliefde voor het knuffelen. Door zijn uitspraak “even knuffelen” wordt hij er nog altijd mee geconfronteerd. “Als ik nu nog door de stad loop, hoor ik nog steeds van alle kanten, even knuffelen Ruudje! Daar kom ik nooit meer van af. Maar het was fantastisch. Ik koester die tijd” liet Ruud aan Beau weten. Inmiddels werkt Benard als magazijnmedewerker en daar is hij maar wat blij mee. “Ik heb tien jaar lang nog heel veel optredens gedaan. Maar ik had behoefte aan vastigheid. Bij deze werkgever voel ik me thuis. Ik word in het magazijn met rust gelaten en ze waarderen mijn werk. Ik kreeg weer controle over mijn leven. Ik verdien nu veel minder, maar ben veel gelukkiger.”

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.3]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page