Peter van der Vorst spreekt over de terugkomst van Big Brother

Peter van der Vorst spreekt over de terugkomst van Big Brother

Peter van der Vorst, directeur van RTL heeft zich vanavond uitgesproken over de terugkomst van het programma Big Brother. Dit deed hij in het programma RTL Boulevard. In het interview laat hij weten dat het 20 jaar geleden is dat het programma te zien was en de moeder van realityprogramma’s in de wereld. Het is wereldwijd succesvol. Het past vinden wij heel erg in deze tijd vervolgd Peter. Twintig jaar geleden was het echt een hele andere wereld, had je nog niet dagelijks contact met mobieltjes met de rest van de wereld. Dat is nu wel zo. Wat gebeurd er met mensen als je dat ineens van ze afpakt? Wanneer je 100 dagen contact met de buitenwereld verbreekt. We zijn nog volop in ontwikkeling dus er zullen uiteraard wel wat aanpassingen zijn. Maar in de basis is het gewoon hetzelfde eindigt hij. Wanneer het programma op de buis komt is nog afwachten…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3.5]
Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *