Home » Peter van der Vorst spreekt over de terugkomst van Big Brother

Peter van der Vorst spreekt over de terugkomst van Big Brother

Door BigBrotherNederland

Peter van der Vorst, directeur van RTL heeft zich vanavond uitgesproken over de terugkomst van het programma Big Brother. Dit deed hij in het programma RTL Boulevard. In het interview laat hij weten dat het 20 jaar geleden is dat het programma te zien was en de moeder van realityprogramma’s in de wereld. Het is wereldwijd succesvol. Het past vinden wij heel erg in deze tijd vervolgd Peter. Twintig jaar geleden was het echt een hele andere wereld, had je nog niet dagelijks contact met mobieltjes met de rest van de wereld. Dat is nu wel zo. Wat gebeurd er met mensen als je dat ineens van ze afpakt? Wanneer je 100 dagen contact met de buitenwereld verbreekt. We zijn nog volop in ontwikkeling dus er zullen uiteraard wel wat aanpassingen zijn. Maar in de basis is het gewoon hetzelfde eindigt hij. Wanneer het programma op de buis komt is nog afwachten…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3.5]

Ook interessant:

2 Reacties

Neeltje 9 juni 2020 - 11:31

geweldig bedankt

Beantwoord
mirella de heer 9 juni 2020 - 12:21

geweldig bedank

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page