Home » Big Brother live show: Ronahi moet Big Brother definitief verlaten

Big Brother live show: Ronahi moet Big Brother definitief verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de live show! Deze week zijn Tyron, Ronahi en Alice genomineerd. Wie van hen moet het Big Brother huis definitief verlaten? In dit nieuwsbericht lees je terug hoe de live show verlopen is en welke bewoner uiteindelijk het huis moest  verlaten.

Big Brother zegt na weken van spanning en competitie was het deze week tijd voor iets anders. Het was overduidelijk dat jullie het naar jullie zin hadden tijdens fun week. De live show is begonnen en jullie weten wat dat betekent. Een van jullie moeten weg. Ben jij dat Tyron, Alice of Ronahi? Succes bewoners. Daarna starten Geraldine en Tatyana in de studio de live show. De jackpot staat op 93.916 euro laat Tatyana weten. Daarna zien we wat fragmenten van afgelopen week, zoals de start van fun week. De ballonnen opdracht in de nacht, kerst in het huis, het kerstcadeau spel waarbij Danny power of nomination won, het halloween feest, de secret mission van Dilano en Jimmy, het halloween spel, de tweede power of nomination game die Glenn uiteindelijk won en uiteraard de nominatie uitslag van deze week.

Tatyana en Gerladine leggen dan contact met het huis. Geraldine zegt dat Tatyana jarig is en de bewoners beginnen te zingen. Geraldine gaat naar Glenn en Danny die power of nomination hadden. Glenn laat weten dat het leuk was maar ook wel een vergiftigd geschenk. Het is niet zo leuk. Danny was heel blij, je bent aan de ene kant vrijgesteld maar je kent ook de keerzijde van de medaille. Geraldine merkt op dat hij Alice erop heeft gezet. Dat is waar zegt Danny, dat is het spel nu eenmaal. Het einde komt eraan, je kunt niet anders. Het doet wel pijn. Alice beseft zich dat ze in een spel zit. Ik blijf gewoon positief, Danny is nog steeds een vaderfiguur maar qua spel zijn mijn ogen geopend. Halloween was echt heel erg leuk. Ze vond het leuk om iedereen te schminken. Tatyana gaat naar Ronahi, hoe beleef je het tot nu toe. Positief nog steeds laat Ronahi weten. Het was mijn droom die kans heb ik gekregen. De mensen die ik naast mij heb zitten vergeet ik nooit. Tyron vond het vieren van oud en nieuw echt gek, en die ballonnen was ook echt gek. Ik voelde mij een klein kind. Het was echt een super week. Je bent net zo vaak genomineerd als Ashley merkt Geraldine, wat zegt dat? Dat ze me naar huis willen hebben antwoordt Tyron met een lach. Ik bekijk het positief ze willen liever niet met mij in de finale staan denk ik. Ik heb een leuk avontuur gehad, nog steeds hoop ik.

Geraldine gaat naar Ashley en vraagt of alles volgens plan loopt. Zeker grapt Ashley, anders had deze bank er niet gezeten voegt ze er met een lach aan toe. Nee alles loopt zoals ik zou willen. Ik geniet met volle teugen. Het nomineren vind ze het leukste, er komen veel spanningen bij kijken. Ik genoot zelf ook altijd van die spanning. Tatyana vraagt aan Randy hoe kerst was. Randy vond het prachtig, genoten, lekker gegeten en ik was blij om dat met deze groep te doen. Tatyana begint daarna over de twee vliegtuigjes, mis je ze? Heel hard antwoordt Karen, ik had het deze ochtend moeilijk dus dit kwam als geroepen. Tatyana begint over de secret mission van Jimmy en Dilano. Jimmy vertelt dat het te gek was. Ik ging door het dak heen. Normaal gaat iedereen vroeg naar bed maar toen niet en ik maar wachten. Maar ik heb het met plezier te gedaan en vond het heerlijk om met Dilano te doen. Dilano vertelt ook dat het super leuk was. Het was wel een uitdaging Jimmy rustig te houden. Het is gelukt, het was leuk. Geraldine vraagt aan Tom hoe de feestelijkheden waren. Goed antwoordt Tom, het was leuk om in het huis mee te maken.

Alice is veilig

Daarna zien we weer wat fragmenten van afgelopen week. Zoals de reacties na de bekendmaking van de nominaties, de opmerking die Tom maakte waardoor Ashley in een huilbui uitbarstte. En Jimmy die daar uiteindelijk met Tom over ging praten. Daarna is de tussenstand bekend. Geraldine en Tatyana leggen contact met het huis. Ronahi vertelt dat ze heel veel stress heeft. Geraldine laat weten welke bewoner de meeste stemmen had, die bewoner is veilig en hoeft niet weg. Alice is als eerste vrijgesteld. Alice vindt het onwerkelijk, ze had het niet aan zien komen. Dit betekent dat Ronahi en Alice afscheid moeten nemen voor de groep. Daarna stappen Ronahi en Tyron de draaideur in en verlaten het huis.

Ronahi moet Big Brother verlaten en het nieuwe thema wordt fan week

Niet lang daarna zijn de lijnen gesloten. Tatyana staat bij de familie van Tyron en Ronahi. De broers van Ronahi zitten er ook, ze zijn erg trots op haar. Maar ze mag nog wel even blijven. De moeder van Tyron zit er ook, ze denkt dat Tyron het over zich heen laat komen. We hopen dat hij doorgaat. Geraldine laat dan weten dat de uitslag definitief is. Big Brother laat dan weten welke bewoner definitief Big Brother moet verlaten. De deur van Ronahi gaat open, dat betekent dat haar avontuur erop zit. Het is jammer maar ik heb echt de mooiste acht weken gehad laat Ronahi weten. Daarna zien we de hoogtepunten van Ronahi haar verblijf in Big Brother. Ronahi vindt het leuk om terug te zien. Ze gaat Tyron, Randy en Dilano het meeste missen. Iedereen, maar die hebben een speciaal plekje in mijn hart. Daarna gaat Ronahi knuffelen met haar man. Ronahi vertelt daarna dat het mooiste aan het avontuur was zichzelf te zijn. Dat er connecties gemaakt zijn. Daarna vertelt ze emotioneel dat ze trots is op Randy en Tyron. Daarna mag ze naar haar familie.

Geraldine en Tatyana vertellen dat het nu fan week is. Big Brother heeft het niet alleen voor het zeggen, jij ook. We beginnen er meteen in. Straks gaan er een aantal fans met ons het huis in. De bewoners kunnen geld gaan verdienen of verliezen. En daarmee zit de liveshow erop.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Ook interessant:

13 Reacties

Sylvia 9 maart 2024 - 20:04

We wisten het al dat Rohani weg moest, en dat is ok.

Nu is het payback time voor de 2 mannen die deze 3 erop hadden gezet!

Beantwoord
Jongen 9 maart 2024 - 20:11

Zo’n mooi warm mens ben je ronahi , zo jammer dat je weg moest , jij was mijn nr 1 !!! Vanaf dat je dat huis in kwam , spontaan grappig en gewoon jezelf en ja ik wilde ook ashley eruit dat snapte ik heel goed dat jij dat ook wilde , ik hoop dat alles uit elkaar gaat vallen nou met dat clubje van de generaal

Beantwoord
joost vrints 9 maart 2024 - 20:15

Ziezo, goed dat ze er uit is. Nu Randy en Dilano …. .

Beantwoord
Alex 9 maart 2024 - 20:45

Glenn en Danny zeggen eigenlijk hetzelfde. Ashley was weer in haar element in de uitzending.
Benieuwd naar de fanweek. Hoe zijn de fans uitgekozen?

Beantwoord
yvonne kerssens 9 maart 2024 - 20:49

ik ben zo blij dat tyron er nog is ! !

Beantwoord
Angeline 9 maart 2024 - 22:20

Na Ty, zijn Dilano en Alice de meest oprechte personen in het huis. Vind t jammer dat de bezoekers Dilano niet genoemd hebben. Hij is ook geen meepraten en zegt waar t opstaat.

Beantwoord
Lydia lepee 10 maart 2024 - 07:13

Alles kan nog gebeuren..
Blijven er twee groepen ?

Beantwoord
Marjan 10 maart 2024 - 08:49

De dag begint weer met OH MY GOD….

Beantwoord
Marjan 10 maart 2024 - 09:26

Man, man, wat is boekhouder Dilano blij dat hij de meeste coins heeft… Hij heeft ze wel tig keer geteld. En maar zeggen; ik heb de meeste. Wat een baby

Beantwoord
Marjan 10 maart 2024 - 10:03

Toronto analyseert de nieuwe koppels perfect. Ennn, ben het helemaal eens met wat hij zegt over het niet gunnen aan Ashley!

Beantwoord
Lydia lepee 10 maart 2024 - 10:30

Oh het
begint weer…
De 3 Ty,Randy en Delano beginnen al…
Deze keer is Tom in het visier…ze maken hhem slecht!
Dat vind ik zo erg!
Geen betrschap….

Beantwoord
Chris 10 maart 2024 - 22:45

Eindelijk is Ronahi weg, nu nog Randy,

Beantwoord
Marjan 12 maart 2024 - 08:23

Angina, word wakker. Dilano gooit straks iedereen voor de bus. Is super glad!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page