Home » De bewoners hebben een feest en oud bewoners hebben geld verdient voor de pot

De bewoners hebben een feest en oud bewoners hebben geld verdient voor de pot

Door BigBrotherNederland

Na de komst van Patrick, Naomi, Thomas en Matt hebben Jill en Thomas afgelopen avond hun geheim onthuld. De twee vertellen over de klok op de oven. Zij hebben deze steeds veranderd. Nick, Liese en Michel zijn verbaasd dit omdat ze er van overtuigd waren dat Big Brother dit op afstand deed. Er wordt hartelijk om gelachen. Wat later is het tijd voor een feestje, met de nodige drankjes en natuurlijk muziek. De bewoners gaan flink los en genieten van een gezellige avond. Als de muziek uit gaat besluiten Nick, Naomi, Matt en Patrick nog even de hottub in te gaan, de rest duikt lekker in bed.

Vanmorgen is iedereen wakker gemaakt met de polonaise, ook de oud bewoners doen vrolijk mee. Patrick grapt dat hij het echt gemist heeft. Hierna volgt het ontbijt en daarna roept Big Brother dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Matt heeft 1000 euro verdient voor de groep omdat hij vier uur lang een ei op zijn hoofd gebalanceerd heeft. Ook Naomi heeft een geheime opdracht uitgevoerd. Naomi moest zelf 20 koprollen moeten maken zonder dat iedereen dat gezien heeft. Ik heb dat in de slaapkamer, dagboekkamer en slaapkamer gedaan. Ook daar heeft ze 1000 euro mee verdient. Ze kreeg 50 euro per koprol. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.1]

Ook interessant:

5 Reacties

leeke 5 april 2021 - 09:39

Wanneer komt Theo?… lachen

Beantwoord
Hela 5 april 2021 - 11:04

Helemaal geweldig hoe wr gistermorgen wakker werden met Thomas, non stop aan t kijken en telkens van stream switsen om niks te missen maar vooral van Jill en Thomas wat heerlijk om ze samen te zien en.ook hoe moeilijk….en eindelijk diep in de nacht een klein kusje yesss…..Matt met zn complex kan zn.lipen niet op elkaar houden hij mag t eerste vertrekken naomi en patje das ook kei gezellig……hopelijk mogen ze tot de finaledag blijven please please t is Voor de kijker op stream ook weer leuk en gezellig. Wat gaan we tmissen als t einde r is 🙁 maar voor nu woop woop heeeeel fijn :-))

Beantwoord
Coc 5 april 2021 - 17:23

Wat was het gezellig met de oud bewoners erbij
Ben heel benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren ?

Beantwoord
yvonne 5 april 2021 - 19:56

wat een gezelligen boel zeg ook weer geld in de pot ! !

Beantwoord
arlinda 6 april 2021 - 11:02

Wat super dat de oud bewoners terug mochten komen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page