De bewoners houden een verjaardagsfeestje voor Nawel

De bewoners houden een verjaardagsfeestje voor Nawel

Afgelopen avond stond in het teken van Nawel die vandaag jarig is. De bewoners hebben een gezellige avond gehad. Er werd muziek gemaakt door op potten en pannen te slaan. Verder word er gedanst en gezongen. Ter afsluiting doen ze nog een spelletje in de woonkamer. Voordat iedereen naar bed gaat doen Julio, Nawel, Leroy en Nouchine nog een groepsknuffel. Want de liveshow komt eraan en één van de genomineerden moet immers het huis verlaten. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken. Dag 50 van het Big Brother avontuur! De bewoners mochten vandaag uitslapen van Big Brother. En volgens Salar kan dit maar een ding betekenen en dat is dat ze een feestje krijgen. De rest hoopt erop. De bewoners moeten in hun slaapkamer blijven, wellicht worden er nog snel dingen gerepareerd na de storm van gisteren. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.1]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
   • Corina at 19:07

    Nawel proficiat met 27 ste verjaardag ?⚘⚘ je verdient wel mooi feestje en dat je mag blijven denk wel en nog laaaanng tot einde bb♥️???

    • john at 11:46

     Oké Corina, super en blijven stemmen op haar?? Zij mag niet verloren gaan en het hele huis zit vol van haar ENERGIE en zal het haar wel lukken met de aanhang die ze heeft in nederland en België en bedenk de Marokkaanse gemeenschap in beide landen, die erg groot is?

 1. Ayla at 09:41

  Het zou leuk zijn voor de jarige Nawel en als afsluiting van de LOVE-week dat ze een feestelijke lunch of diner krijgen en dat Nawel te horen krijgt dat ze als cadeau van Big Brother niet meer genomineerd is!

 2. Jacqueline at 09:56

  Gefelicteerd nawel ben top vrouw hoop dat mag blijven ik kijk zo graag naar u mooiedag hoop mooiest kado dat mag blijven❤❤❤❤?

  • john at 11:42

   Heeeeeeel mooie reactie die zij wel verdiend en Jacqueline, blijf haar trouw en we vieren dan samen haar overwinning over 50 dagen.
   Echt toppie van jou

 3. john at 19:28

  Als jullie zo trots zijn op nawel, ben ik ook benieuwd of jullie gestemd hebben op onze supervrouw, Nawel.
  Zij is de echte topper en staat al ver boven Nouchine die ook naar huis mag met haar zenuwachtig gedrag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *