Home » Aanmelden Big Brother, de promo

Aanmelden Big Brother, de promo

Door BigBrotherNederland

Sinds kort is het mogelijk om je aan te melden voor het realityprogramma Big Brother. Het programma gaat volgens de laatste berichten in 2021 uitgezonden worden op RTL5, Videoland en SBS Belgium. Precieze datum en tijdslot is nog onbekend, uiteraard laten we dat weten zodra er meer bekend is. In de tussentijd kun je onze Facebook pagina blijven volgen zodat je op de hoogte blijft. Aanmelden als kandidaat is dus mogelijk, Endemol Shine is begonnen met de casting. En hebben hiervoor een promo gemaakt, deze kun je hier bekijken:

YouTube video
Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Nanda Bos 13 oktober 2020 - 20:22

Zou heel graag mee willen doen .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page