Geraldine Kemper geeft een rondleiding in het Big Brother huis

Geraldine Kemper geeft een rondleiding in het Big Brother huis

De start van Big Brother komt steeds dichterbij, 4 januari is het dan zover. Inmiddels zijn de huidige acht bewoners bekend gemaakt en weten we hoe het huis eruit ziet. Presentatrice Geraldine Kemper welke de voice over en presentatie op zich neemt heeft voor het RTL programma Boulevard een leuk filmpje opgenomen. Ze laat ons meegenieten van een rondleiding in het Big Brother huis. Ze laat verschillende leuke plekjes zien zoals de tuin met sauna, de dagboekkamer, een spiegelwant met camera’s, de badkamer, slaapkamer en ga zo maar door. Volgens Geraldine Kemper zijn er wel wat zaken nieuwe details en veranderingen doorgevoerd in de nieuwe versie van Big Brother. Er zijn veel meer camera’s en meer spelelementen. Een bewoner kan bijvoorbeeld de rol als “huismeester” krijgen. Zodat iemand meer invloed heeft op bepaalde zaken. Het is echt een 2.0 versie benadrukt Geraldine aan het einde van het item. Benieuwd naar de beelden? Kijk dan deze video:

Foto: RTL / Michel Schnater

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.6]
Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *