Home » Deze drie deskundigen gaan de Big Brother bewoners in de gaten houden

Deze drie deskundigen gaan de Big Brother bewoners in de gaten houden

Door BigBrotherNederland

Big Brother 2021 gaat bijna van start! Vier januari is het zover, dan kunnen we weer naar de moeder van het reality genre kijken. Wie de bewoners zijn, is inmiddels ook bekend. Daarnaast weten we hoe het Big Brother huis eruit ziet en hoe en waar we het programma Big Brother kunnen kijken. Komt bij dat de deskundigen die de bewoners in de gaten gaan houden nu ook bekend zijn. Het gaat om drie deskundigen. Twee Nederlanders en één Belgische.

Lotte Vanwezemael (foto) is psychologe en seksuologe. Ze is 27 jaar jong. Daarnaast was ze deelneemster van het programma “De slimste mens”. Lotte Vanwezemael zal waarschijnlijk elke donderdag te zien zijn tijdens de liveshows van Big Brother. Op deze dag wordt er onder andere gekozen welke bewoner het Big Brother huis moet verlaten. Lotte wordt bijgestaan door Psycholoog en mediapsycholoog Kas Stuyf en Social media expert Diederik Broekhuizen. Zij zullen de bewoners observeren, bijstaan en hun bevindingen bespreken.

Presentatoren van Big Brother, Peter en Geraldine hebben er ook zin in. De twee hebben de vlogcamera erbij gepakt en laten jullie alle hoeken van het Big Brother huis zien. Hieronder kun je het filmpje bekijken. Hebben jullie er ook zoveel zin in?!

 

Bericht foto; Instagram / lottevanwezemael

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 2.7]

Ook interessant:

1 Reactie

danny 5 januari 2021 - 20:02

Thuis

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page