Home » Deelnemers van Big Brother betreden het Big Brother huis

Deelnemers van Big Brother betreden het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Vandaag is de dag dat Big Brother begint! De acht bewoners zijn inmiddels al in het huis. Oudejaarsnacht zijn de acht bewoners verwelkomt door presentatoren Peter van de Veire en Geraldine Kemper zo laat RTL in een persbericht weten. Vanavond is de grote start, het Nederlandse publiek kan dit bekijken om 20:30 uur op RTL4 & RTL5. Belgisch publiek kan dit zien op zender VIER vanaf 21:35 uur. Hou er rekening mee dat de tijden in België erg wisselend zijn. De bewoners zijn voor hun intrede meerdere keren getest op het coronavirus en eenmaal binnen vormen zij samen een huishouden. Ze hoeven dus onderling geen afstand te houden. Live streams zijn vanaf 5 januari te kijken via Videoland. En kan met behulp van twee live streams. Later komen we met meer nieuws. Bekijk hier alvast de beelden dat de bewoners het Big Brother huis betreden, vrijgegeven door RTL:

Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL
Foto RTL

 

Foto’s: RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page