Een groot deel van de groep is klaar met Jerrel en wil hem weg hebben

Een groot deel van de groep is klaar met Jerrel en wil hem weg hebben

De onvrede over medebewoner Jerrel lijkt er nog altijd te zijn. Een groot aantal van de groep heeft totaal geen klik met hem. Michel, Nick en Naomi praten over Jerrel. Het groepje ergert zich nogal aan hem. Er is met Jerrel gesproken door Michel maar hij doet er niets mee en negeert Michel nu. Michel heeft zich door hem op laten maken tijdens de “vast keten regel” van Jill en heeft er de hele dag meegelopen. Dit om hem te laten merken dat de bewoners hem accepteren zoals hij is. Michel heeft er moeite mee en moet oppassen dat hij zich in moet houden en niet gaat flippen zoals gisteren het geval was. Hij weet niet of hij naar Jerrel toe moet gaan. En hem dan te zeggen wat hij vind van hem. Hij vind het niet eerlijk dat hij nu mensen moet gaan nomineren waar hij goed mee overweg kan. Julie, Nick en Michel balen van de voorkeursbehandeling die hij nu krijgt. Hij mag steeds naar de dagboekkamer als hem iets niet zint. Michel merkt op dat hij liever met de bewoners praat dan steeds naar de dagboekkamer te rennen. Volgens Nick zijn de nominaties op deze manier niet terecht. Hij vindt de smerige opmerkingen niet respectvol en verre van netjes. Ook vertelt Nick dat heeft zoveel trots opzij heeft gezet om Jerrel een tweede kans te geven. Julie zegt daarna tegen Michel dat hij zich niet op stang moet laten jagen. Michel vindt hem fake en een clown. Julie merkt op dat Jerrel alles krijgt wat hij wil zodra hij gisteren zei dat hij de koffers ging pakken. Dat is niet fair want er zijn meer mensen die wel dingen willen en niet krijgen. Julie doelt hiermee op het feit dat Jerrel contact via de redactie heeft gehad met zijn thuisfront. Dit gaf hij eerder toe. Het zorgt voor emotie bij Julie, ze zou ook graag willen weten hoe het met haar kinderen en thuisfront gaat. Nick zegt dat hij nu alles opkropt maar als hij ontploft dan ontploft hij goed. En voegt eraan toe dat als Jerrel zo doorgaat de bom binnen een week gaat ontploffen. Hij denkt dan Jerrel er niet mee zal stoppen. En dat hij dan zijn koffers echt wel kan gaan pakken. Het is volgens hem een kwestie van tijd dat er weer een sneer komt en dat Big Brother moet ingrijpen om erger te voorkomen. Uiteindelijk zeggen Nick en Michel dat ze Jerrel het leven dan maar zuur gaan maken. Volgens Nick moeten ze afscheid nemen van iemand die ze graag hebben. Maar Jerrel komt wel de boel verzuren. Ik vind het een goed idee sluit hij lachend af… Daarna wordt het beeld op de woonkamer gezet. Uiteindelijk is Julie naar de dagboekkamer geweest. En heeft van Big Brother gehoord dat Jerrel geen boodschap van zijn vriend heeft gehad. Mogelijk heeft Jerrel daar dus over gelogen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 50 Average: 3.7]
Er zijn 58 reacties op dit artikel
 1. Erik at 12:10

  Ik snap niet dat men bij BB niet inziet dat die Jerrel daar niet thuis hoort. Hoezo mag hij contact hebben met het thuisfront. Ik zeg weg met die vent de kijker stoort zich ook mateloos aan hem!

 2. Maup at 12:12

  De bewoners hebben gelijk…het een slang in het oerwoud….ipv genot om naar het huis te kijken…is die Jerry een en al irritatie….

 3. Yvonne at 12:18

  Nou idd weg met die jerrel zo iemand hoort daar niet die zulke dingen zegt en doet en dan ook nog bericht van het thuisfront krijgen dat kan echt niet!!!

 4. Ben at 12:22

  Beste Big Brother,

  Michel heeft volkomen gelijk, en dit kunnen jullie ook niet tegenspreken, of het tegendeel bewijzen. Big Brother is volkomen ongeloofwaardig geworden hierdoor. De bewoners die jullie trouw zijn gebleven zijn door jullie nu gestraft. Degene die de sfeer en de boel verziekt, geven jullie voordelen SCHANDE Big Brother. Dit hebben jullie ook niet bij de andere bewoners gedaan. Met vele andere mensen kijk ik vanaf vandaag niet meer naar Big Brother, want ik kan niet tegen oneerlijkheid en onrecht, en dat is waar jullie nu mee bezig zijn. Ook moeten jullie niet vreemd opkijken, als er weer bewoners het huis willen verlaten, houdt er maar rekening mee, dat het e dan meer dan 3 zullen zijn. Wat mij betreft mogen jullie de stekker er uittrekken, want dit gaat alle perken te buiten, en geen hond kijkt meer naar jullie uitzendingen. John de Mol, grijp alstublieft in, dit kan niet langer zo.

 5. Istar at 12:26

  Het is duidelijk: Big Brother heeft Jerrel erin gezet om de boel op te stoken. Ze hebben gemerkt als er heibel is in het BB-huis dat de uitzendingen beter bekeken worden.
  Vandaar dat Jerrel iedere keer naar de dagboekkamer mag gaan.

 6. Rex at 12:49

  De kijkcijfers in Belgie zijn inmiddels gezakt tot onder de 225.000 kijkers. Is begrijpelijk met deze belachelijke spelregels van Big Brother. Jerrel is blijkbaar een favorietje met privileges, waaronder zijn sminkdoos. Deze jongen verpest de volledige sfeer van bewoners en kijkers.

 7. Natasja at 12:57

  Jerrel is niet goed bezig hij jaagt mensen t harnas in en is gemeen tegen medebowoners hij heb al een officiele waarschuwing gehad van bigbrother had ik gelezen gezien heb ik dat nog niet in de uitzendingen misschien komt dat nog helaas kan ik niet naar de lifestreams kijken want heb geen abbo op videoland en dat ga ik ook niet nemen maar als Jerrel zo doorgaat ligt ie er gauw uit we zien t allemaal wel weer.

 8. Lindz at 12:59

  BB waarom laat jij zo iemand binnen. Gescreend? Op wat ? Het was er nu mooi en rustig en die Jerrel laat jij zomaar de boel verzuren. Hopelijk bij de volgende nominatie zal iedereen hem nomineren en is er dan weer rust. Doodjammer dat iemand van de “goede ” groep nu weg moet. Geen zin meer om te kijken.

 9. Matina at 13:00

  Ik snap er niks meer van. Zo is Theo een paar keer gewezen op zijn gedrag. En Jerrel mag maar zeggen en doen wat ie wil. Deze vent miet er gewoon per direct uit

 10. Hans at 13:44

  Ik zag die Michel zitten hij was helemaal down met zijn hoofd tussen zijn benen net dat hij een heel belangrijk en vervelend bericht heeft gehad.
  Als hij van deze onbelangrijke dingen al van de kaart kan hij nooit bij de special forces hebben gezetten , ik heb zo’n opleiding gezien in de VS nou daar gaat het er keihard aan toe je wordt helemaal kapot gescholden , ik denk eerder dat hij gewoon niet geschikt was voor special forces.
  Jerrel lekker laten zitten en bij de volgend nominatie hem eruit stemmen , maar je gaat je toch niet druk maken om iemand die je rattenkop noemt.

 11. henkie de jong at 14:02

  heerlijk beetje drama…. ze moeten niet zeiken….

  was te verwachten… de grote nig brother baas mr de mol was nog niet onder de indruk… volgende week is jerral huismeester… let maar op

 12. nell at 14:13

  Het is niet het programma va n John de Mol, maar ik ben het wel volkomen met jullie eens.
  Jerrel liegt alles bij elkaar, een echte dramaqueen, maar ze hebben wel zelf de keuze gemaakt om hem binnen te halen.Maar je weet van te voren niet wat je binnenhaalt, je kunt iemand niet in de kop kijken.Die jongen vraagt continu aandacht van BB in de dagboekkamer, dat moeten ze weigeren, hij moet het doen met de groep. Hij is nu de hele dag al niet aanwezig volgens mij, maar hij pakt zijn koffers nog wel, wees niet bevreesd, alleen jammer van de twee kanditaten die wel wilde en naar huis moesten.

 13. Marie José at 14:25

  Beste BB

  Om de boel te redden qua kijkcijfers heb ik een gratis idee

  JERREL naar huis voor al het list en bedrog
  Zal de groep zeker toejuichen
  EN!!
  Omdat jullie echt heel slecht hebben gehandeld vervallen de nominaties van deze week
  Wel zo eerlijk toch!!
  Is ook sterk om een foutje te geven he
  Leverd meer complimentjes op dan nu!!

 14. Ossie at 14:52

  BB is blij dat er weer wat actie in het huis is. Negatieve actie is ook actie. Beter gaat Jerrel snel zelf het huis uit voordat BB ongeloofwaardig over komt en met twee maten meet.
  (Of doen ze dat al?)
  Voorheen was BB zo streng en nu laten ze Jerrel gewoon gaan.

 15. Herman at 15:00

  Big Brother….toon eens ballen door Jerrel de koffers te laten pakken en dan nog graag voor 17.00 uur vandaag!!! Wie heeft hier de regie in handen…..toch niet die ene Jerrel?!?!

 16. Fiet at 15:14

  Wat een creap, als dit kijkcijfers moet trekken ben ik juist weg! Wat een rare voorkeursbehandeling krijgt die gast. Weg met die creap

 17. Suus at 15:24

  Big Brother wat een oneerlijk spelletje wordt er nu gespeeld.
  Jerrel is echt niet goed bij zijn hoofd en behoorlijk irritant bezig.
  Blijf maar lekker zoeken naar je paletjes ??
  Big Brother je kan het niet maken om één van de oude bewoners te laten nomineren!
  Jerrel moet eruit!!

 18. Marcel Draijer at 16:02

  Het is dus voor de bewoners makkelijk gewoon niet stemmen en als het moet gewoon jerrel stemmen en zal big brother een keuze moeten maken . En dannkrijgt hij ook nog bericht van thuisfront kan niet en mag niet gewoon er uit zetten klaar

 19. Diana at 18:44

  Ik loop al heel wat jaren mee in gay circuit
  En kan de houdingen van bepaalde homo’s als ik het zo mag zeggen
  Maar Jerrel kan dat in zijn eigen wereldje doen !!! Zeker
  Maar Big Brother speelt dit echt uit !!
  Tegen al de andere bewoners
  Ik krijg steeds minder zin om te kijken
  Terwijl ik echt BB van ben

 20. ELISA at 19:33

  Alvorens ik mijn mening ga geven wil ik heel duidelijk zeggen dat ik dol ben op homo’s en drags… ik vind deze mensen echt super en erg sociaal met iedereen daarom vind ik het ook leuk dat BB mensen met alle voorkeuren in het huis wilt hebben… maar ik schaar Jerrel hier echt niet onder!! Die gozer is een echte relnicht en hoort daar niet hij verziekt de hele sfeer daar. Dat de nieuwe nu niet genomineerd mogen worden is belachelijk. Toen Rene Jill en Patrick in het huis kwamen werd Rene al na 2 dagen genomineerd, waarom mogen deze dan niet genomineerd worden? Ze zitten er langer in dan Rene toen!?

 21. Christophe at 20:02

  Het is echt niet meer aangenaam om te kijken. Ik erger mij dood aan Jerrel en snap zoals de meeste mensen hier niet dat hij niet kan worden genomineerd. Dit is het spel niet eerlijk spelen BB wat je nu doet.

 22. KGBS at 20:25

  Wanneer gaat die Jerrel naar huis deze kwelgeest hoort niet in BB thuis dit is een slecht inzicht voor de transgender gemeenschap. Hij heeft de gehele dag aandacht nodig alles draait om meneer, zodra dit niet gebeurd komen de nep tranen en gaat hij naar de dagboekkamer om uit te huilen. Zodra hij uit de dagboekkamer komt liegt hij van alles aan elkaar. BB moet er voor zorgen dat hij zo snel mogelijk verdwijnt.

 23. Nuf at 21:13

  Jerrel ik had er eerst ook mijn twijfels over maar inmiddels is het naar mijn inziens gebleken dat hij oprechter is dan vele anderen in het huis en daardoor het verdiend om daar te zijn. Hij moet erin blijven

  • Guusje at 11:07

   Hehe eindelijk iemand die het snapt! Een real life programma waar niks gebeurt waarom zouden we daar naar kijken! Beetje spanning, sensatie, onrust, kleine ruzies, dat houdt de boel op gang in het huis! Moet nog wel wat te zien blijven, saaie beelden kan je thuis uit het raam zien tijdens de avondklok!!!!!

 24. Pascal at 21:38

  Big brother, grijp toch eens in, wat een laffe vertoning! Eerst Jerrel een waarschuwing geven en daarna geen actie ondernemen? Hij gaat gewoon door met zieken, hier ga ik en vele andere met mij niet meer nog 7 weken naar kijken. Het was de eerste 5 weken leuk maar nu is het programma tot het nulpunt gedaald. En jullie hebben blijkbaar geen enkel respect voor de eerste bewoners. Te triest voor woorden dit… hopelijk stappen ze er gezamenlijk met zijn allen uit!

 25. Majorie at 07:04

  Ik kan echt niet meer kijken zonder boos te worden nick en Michel moeten zich echt inhouden en wij als kijker zien dat jerrel er zo snel mogelijk uit en dan de genomineerden veiligstellen dit is niet leuk meer om naar te kijken gisteravond heeft hij zelfs nog zijn middelvinger uitgestoken toen ze allemaal in bed lagen dacht dat dat allemaal niet werd toegestaan

 26. majorie at 08:29

  echt zo janmer dat zo een mannetje de sfeer in het huis zo verpest en dat een aantal bewoners zich zo moeten inhouden om iets te doen echt de bom ontploft heel snel en dat komt alleen maar door 1 persoon als hij voorbij komt kijk ik niet eens meer zet ik de camera zelfs uit haal die jongen eruit en laat de genomineerden in het huis

 27. Loes at 08:40

  De kijkers laten stemmen. Dus 2 door de bewoners en een door de kijkers dan heb je 3 genomineerde. De kijker heeft het dan echt voor het zeggen.

 28. Stefanie at 10:29

  Bijzonder dat Big brother Jerrel beloond voor zijn gedrag door niet genomineerd te kunnen worden deze week. Deze gast moet er zsm uit. Ik ga niet meer kijken tot hij weg is. Het bederft mijn kijkplezier.

 29. _inimini_ at 16:41

  _inimini_
  Ik zit me zo te verbijten voor de TV maarBB heeft eigelijk altijd wel een reller gehad deze Jarrel slaat wel alles haalt werkelijk het bloed onder je nagels vandaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *