De bewoners mogen voor de tweede keer deze week nomineren, er is gelijke stand!

De bewoners mogen voor de tweede keer deze week nomineren, er is gelijke stand!

Kristof en Nawel waren aanvankelijk genomineerd na de eerdere nominatie van deze week. Vandaag hebben de bewoners een spel gespeeld en Kristof en Nawel zijn niet meer genomineerd. Later kregen de twee de kans om een pleidooi te houden om hun medebewoners ervan te overtuigen niet meer op hen te stemmen. Hierna ontstaat er veel keuzestress. Enkele bewoners willen niet meer hetzelfde stemmen als ze aan het begin van de week gedaan hebben, zoals Grace. Maar ook Tobias heeft het moeilijk. Ook Grace, Nawel en Nouchine bespreken uitvoerig plannen om te bedenken hoe ze moeten stemmen om Kristof genomineerd te krijgen maar Nawel niet. Dan gaat het alarm, de dames zijn er nog altijd niet uit wat ze moeten doen. Een voor een worden de bewoners naar de dagboekkamer geroepen om weer een stem uit te brengen. Tobias hoopt dat ze vanavond de uitslag nog krijgen maar dat is natuurlijk afwachten. Als iedereen zijn of haar stem heeft uitgebracht loeit het nominatie alarm weer. Salar is little brother en moet naar de dagboekkamer komen, hij zal waarschijnlijk een van de genomineerden veilig mogen stellen. Nawel ziet de bui al hangen en Grace probeert haar gerust te stellen. Hij gaat Kristof vrijstellen merkt Nawel op.Volgens Nawel gaat het nu tussen haar en Grace. Julio denkt niet dat het met Grace is maar met Tobias. Salar zegt bij terugkomst uit de dagboekkamer dat er gelijkstand was en er verder niets over mag vertellen. Het is nu afwachten op de definitieve uitslag.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 44 Average: 4.2]
Er zijn 28 reacties op dit artikel
  • Marc at 09:00

   Nawel en julio nu genomineerd salar heeft kristof gered was gelijke stand kristof zal er van big brother wel niet uit mogen omdat het overnieuw moest

 1. Marco at 19:41

  als Salar hem zou redden en er gaat er toch een belgische uit , blijft Kristof tot in de finale want die is ùet 2 nederlanders en 2 belgen

  • Jongen at 20:26

   Salar zal kristof redden echt niet eerlijk meer , wat doen ze bij bb, ze willen een nederlander eruit? Zet alle nederlanders dan het bord he en het publiek kiest er 1 uit , waarom zo rond de pot draaien , en wat in godsnaam is er leuk aan kristof in de finale , we we willen hem daar niet

   • mario at 07:19

    telkens kristof genomineerd is word alles vzeanderd hij kon er nu uit en blamage verliezen tegen nawel maakte het nog mooier nu ist plots weer anders

 2. Eva at 20:15

  Merendeel van ’t huis wil nu ook’ ’t liefst Kristof op’ ’t bord komen… Op de valreep begon hun frank te vallen dat als Kristof en Salar anders zouden stemmen er meer kans bestond dat door een exeaqo Salar Kristof weer zou safen.

  Jammer genoeg te laat, Julio, Tobias en Nawel gingen’ ’tzelfde stemmen, Grâce en Nouchine hebben anders gestemd in de hoop de stemmen te verdelen zodat Kristof sowieso de meeste stemmen zou hebben en niet gesafed kon worden.

  Heeft’ ’t gewerkt of niet? Salar heeft in ieder geval iemand moeten vrijstellen en kwam lachend uit de dagboekkamer.

  Nawel had’ t liever zo gelaten en vreest nu tegen over een Grâce, Julio of Tobias te komen staan.

  Zou ”t hem weer gelukt zijn om niet genomineerd te zijn?
  Wel goed te zien dat’ ’t huis intss’ ’t spel van Kristof en Salar (en eerder ook Tobias) doorhebben en nu eindelijk een front beginnen te vormen tegen hen.

  Zowel Julio, Grâce als Nawel wilden ’t opnemen tegen Kristof, zolang hij ook maar op’ ’t bord komt te staan.

 3. Jolanda at 20:44

  Waarom krijgen de bewoners niets te horen wat er nu speelt in de wereld. Vind persoonlijk dat ze dat wel zouden moeten horen.

 4. Tinne at 20:45

  Wordt tijd dat ” snap je” eruit gaat, ben nu ook een Belg en ik vind dat ze al genoeg kansen gehad heeft, veel brengt ze ook niet bij in de groep alleen maar geweten en gezever
  Voor mij mag Salar BB winnen vind het een Topkerel

 5. BB at 21:48

  Helemaal mee eens met iedereen hier!! Salar mag BB winnen top gozer en leuk en vol humor geweldig! Maar vind grace ook wel goed en Tobias ook maar helaas mogen ze niet samen in de finale staan omdat het 3 Nederlandse zijn?? 1 van die 3 moet in de finale staan….

 6. Lala at 22:38

  Kristof heeft de meeste stemmen,
  Een gelijke stand tussen Nawel & Julio.
  Salar heeft Julio gered, omdat ie “denkt” dat Kristof sterker staat dan Julio.

  Maar helaas Salar, julio is veel sterker dan Kristof

  Hopelijk Kristof dus Zaterdag eruit !!

 7. Eva at 22:52

  De dames zaten net in de woonkamer te bespreken hoe de stemming is verlopen…

  Volgens Nouche zou Kristof 4 stemmen hebben. En heeft Salar moeten kiezen tss Grâce, Nawel en Julio die 3 stemmen zouden hebben. Want volgens haar stond Kristof er niet tussen. En ze heeft ade stemmen uitgerekend.

  En toen ging ”t beeld en de klank van de woonkamer naar de slaap kamer, waar de rest slaapt. Dus ik denk dat ze’ t mss bij ’t rechte eind kan hebben en mochten we’ ’t als kijker nog niet meekrijgen ofzo.

  Zou’ ’t hen dan toch gelukt zijn?

  Twee scenario’ s, één goed, andere ni zo goed. Hopelijk is ”t’ ’t bovenstaande scenario en mag Kristof eindelijk naar huis!

 8. Ellen at 23:12

  Ik hoop zo dat Kristof genomineerd is en niet gesafed kan worden. Weg met Kristof en Salar mag van mij naar de finale. Hij brengt sfeer in het huis en zorgt goed voor de vrouwen

 9. pip at 02:34

  kristof a ataat er sowieso op, dus die kan niet gered worden door salar. ik denk dat het gaat tussen julio en grace

 10. Chelly at 08:53

  Ik was een fan van Kristof,Peter,Grace,Salar en Tobias
  Nu,na weken heb ik alleen Kristof en Salar als favo.Tobias papt aan met Grace voor de populariteit
  Ben moe van het geschreeuw en kinderlijk gedrag van Grace
  Van mij mag zij ook er uit

 11. Eduard at 21:51

  Logisch dat ze klaagt na 5 nominaties!! Maar Nawel gaat naar de finale, ze is ook grappig en zeer beleefd! Spreekt in leuke lieve zinnen, Doet niet mee aan het achterbakse gekonkel over nomineren. Blijft weg van de 3 heren die daar wel alleen maar mee bezig zijn. Hou vol Nawel je bent een kanjer!!

 12. Ramona at 01:50

  Volgende week Salar en Kristof nomineren. Wat een vies spel spelen zij. Salar is helemaal niet oprecht. Had dit keer ook een ander kunnen redden. Maar nee, Kristof alweer! Het is toch duidelijk dat hij meedoet met Kristof? Wat een losers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *