Michel spreekt de bewoners toe in een videoboodschap

Michel spreekt de bewoners toe in een videoboodschap

Michel moest vandaag het huis verlaten, Jill, Liese en Nick zijn de finalisten. De bewoners zijn inmiddels een beetje bekomen van zijn vertrek en Big Brother heeft nog een videoboodschap voor de finalisten. Michel spreekt de bewoners toe in het allerlaatste testament.

Beste bewoners begint Michel, nu zit ik hier ook en moet ik mijn testament doen. Het is dan ook echt het allerlaatste testament. Ik wil jullie alle drie enorm bedanken. Ik heb een geweldig avontuur gehad mede dankzij jullie. Ik vind jullie alle drie echt toppers. Jill, we hebben elkaar iets later in het avontuur leren kennen maar ik ben enorm dankbaar dat ik je toch op deze manier heb gezien. En dat ik jou ook mijn andere kant heb kunnen laten zien. Liese, ik vind jou echt een topper. Je bent een knappe dame, je bent een lieve dame, een vrolijke dame. Je hebt humor en ik ga je zeker missen want we zullen niet meer wakker worden samen. Nick, toch wel echt mijn mannelijke maatje in het huis. Dankjewel voor het delen van jou kookkunsten, ik ben echt heel veel wijzer geworden. Ik heb genoten van je hoe jij jezelf hebt opgesteld. Om zo iedereen op een eerlijke manier te woord te staan, een luisterend oor te bieden. Ik zie jullie donderdag en je weet ik zal er strak uit zien.

Het drietal klapt en lacht, ze zijn blij dat ze hun oud medebewoner nog even hebben kunnen zien. Daarna zien we de bewoners in de hottub en inmiddels liggen ze op bed te kletsen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 3.7]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
  • rino at 12:19

   Heb altijd gezegd van in het begin,Jill MOET winnen van BB ,ligt er vingerdik op. Eens te meer omdat er meer Nederlanders zijn dan Belgen die kunnen stemmen.Nederland heeft een grotere bevolking dan Belgie,dus dat is eigenlijk ook niet eerlijk.

 1. Elise at 20:40

  Heel jammer dat diegene die altijd klaar staat voor een ander en verreweg de meest sociale persoon was in het huis uw huis heeft moeten verlaten. Michel was altijd als eerste die opstond om alles op te ruimen en de rommel van andere ook meenam. Hij verdiende een beter afscheid dan wat u hem geeft. Heel jammer.

 2. anita at 06:35

  Dag Michel. VRIENDELIJK , ZORGZAME MAN. IK HEB JE WAT LATER LEREN KENNEN.IK VOND JE IN HET BEGIN WAT BAZIG. MAAR DIT WAS TOTAAL NIET ZO. HEEL VEEL GELUK BUITEN HET HUIS. JE ZAL GE MIST WORDEN OP DE BUIS. JE KUNT NATUURLIJK BEGINNEN MET EEN SPORTPROGRAMMA WAAR WIJ KIJKERS AAN MEE KUNNEN DOEN!!
  GROETJES Anita.

 3. Rosie at 08:39

  Michel spijtig dat je er uit bent jij was de de echte winnaar van de Nederlanders en niet die andere.
  Jij was de enige die normaal bb moest winnen.
  Een voorbeeld voor heel wat mensen was jij ik wens je een heel mooie toekomst..

 4. Anoniem at 10:12

  Heel jammer dat je eruit bent. Zekker op deze kille manier. Hadden we het geweten dan waren we gekomen om je te verwelkomen. Je bent en was een voorbeeld voor velen ?

 5. Angela Keehnen at 10:25

  Jammer Michel jij had in de finale moeten staan i.p.v. Jill ,heb echt genoten van jouw aanwezigheid,altijd klaar staan voor een ander,helpen met koken,altijd opruimen,echt trots op jou!! Maar jij verdiend een beter afscheid,het gaat je goed man !!! Je bent een goed mens♥️?

 6. ivy at 12:33

  Michel dit heb je niet verdiend zo’n exit , maar ik had al eerder gemerkt in de live shows hoe de presentatoren over je praatte . Het leek wel of ze jaloers waren en zeker die Peter . Het ging je allemaal te gemakkelijk af en dan krijg je afgunst .. Hoe dan ook Big Brother moet zich schamen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *