Home » Michel spreekt de bewoners toe in een videoboodschap

Michel spreekt de bewoners toe in een videoboodschap

Door BigBrotherNederland

Michel moest vandaag het huis verlaten, Jill, Liese en Nick zijn de finalisten. De bewoners zijn inmiddels een beetje bekomen van zijn vertrek en Big Brother heeft nog een videoboodschap voor de finalisten. Michel spreekt de bewoners toe in het allerlaatste testament.

Beste bewoners begint Michel, nu zit ik hier ook en moet ik mijn testament doen. Het is dan ook echt het allerlaatste testament. Ik wil jullie alle drie enorm bedanken. Ik heb een geweldig avontuur gehad mede dankzij jullie. Ik vind jullie alle drie echt toppers. Jill, we hebben elkaar iets later in het avontuur leren kennen maar ik ben enorm dankbaar dat ik je toch op deze manier heb gezien. En dat ik jou ook mijn andere kant heb kunnen laten zien. Liese, ik vind jou echt een topper. Je bent een knappe dame, je bent een lieve dame, een vrolijke dame. Je hebt humor en ik ga je zeker missen want we zullen niet meer wakker worden samen. Nick, toch wel echt mijn mannelijke maatje in het huis. Dankjewel voor het delen van jou kookkunsten, ik ben echt heel veel wijzer geworden. Ik heb genoten van je hoe jij jezelf hebt opgesteld. Om zo iedereen op een eerlijke manier te woord te staan, een luisterend oor te bieden. Ik zie jullie donderdag en je weet ik zal er strak uit zien.

Het drietal klapt en lacht, ze zijn blij dat ze hun oud medebewoner nog even hebben kunnen zien. Daarna zien we de bewoners in de hottub en inmiddels liggen ze op bed te kletsen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 3.7]

Ook interessant:

17 Reacties

Rita 6 april 2021 - 20:31

Schandalig hoe hij het huis is moeten verlaten. Zo een exit verdiende niemand.

Beantwoord
rino 7 april 2021 - 12:19

Heb altijd gezegd van in het begin,Jill MOET winnen van BB ,ligt er vingerdik op. Eens te meer omdat er meer Nederlanders zijn dan Belgen die kunnen stemmen.Nederland heeft een grotere bevolking dan Belgie,dus dat is eigenlijk ook niet eerlijk.

Beantwoord
Elise 6 april 2021 - 20:40

Heel jammer dat diegene die altijd klaar staat voor een ander en verreweg de meest sociale persoon was in het huis uw huis heeft moeten verlaten. Michel was altijd als eerste die opstond om alles op te ruimen en de rommel van andere ook meenam. Hij verdiende een beter afscheid dan wat u hem geeft. Heel jammer.

Beantwoord
Reg Nog bb 6 april 2021 - 20:44

Je was een topper en verdiende een mooiere exit! In feite de verdiende winnaar ?

Beantwoord
rino 7 april 2021 - 12:21

Hebben jullie de exit van Michel al gezien??? In Belgie kunnen we dat pas vandaag zien.

Beantwoord
Marijke 6 april 2021 - 22:50

Jammer, weer mijn favoriet eruit…:-(

Beantwoord
Mirelle 7 april 2021 - 02:49

Big brother leuk

Beantwoord
anita 7 april 2021 - 06:35

Dag Michel. VRIENDELIJK , ZORGZAME MAN. IK HEB JE WAT LATER LEREN KENNEN.IK VOND JE IN HET BEGIN WAT BAZIG. MAAR DIT WAS TOTAAL NIET ZO. HEEL VEEL GELUK BUITEN HET HUIS. JE ZAL GE MIST WORDEN OP DE BUIS. JE KUNT NATUURLIJK BEGINNEN MET EEN SPORTPROGRAMMA WAAR WIJ KIJKERS AAN MEE KUNNEN DOEN!!
GROETJES Anita.

Beantwoord
reina geerestein 7 april 2021 - 06:57

jammer dat michael er uit is maar ik gun het de andere 3 ook heel erg

Beantwoord
Inge 7 april 2021 - 07:24

Succes ?????????????
Jill
Liese
Nick

Beantwoord
arlinda 7 april 2021 - 07:46

Jammer dat je eruit bent Michel en bedankt wat je ons hebt laten zien succes met je andere avonturen

Beantwoord
miep 7 april 2021 - 07:55

Zal hij nu naar Julie rennen ? en troost gaan zoeken . [grapje ]

Beantwoord
Rosie 7 april 2021 - 08:39

Michel spijtig dat je er uit bent jij was de de echte winnaar van de Nederlanders en niet die andere.
Jij was de enige die normaal bb moest winnen.
Een voorbeeld voor heel wat mensen was jij ik wens je een heel mooie toekomst..

Beantwoord
Gerrie 7 april 2021 - 08:42

wel een heel koude exit had warmer gekund maar ja het ga je goed Michel ik was geen fan van je maar je verdiende beter

Beantwoord
Anoniem 7 april 2021 - 10:12

Heel jammer dat je eruit bent. Zekker op deze kille manier. Hadden we het geweten dan waren we gekomen om je te verwelkomen. Je bent en was een voorbeeld voor velen ?

Beantwoord
Angela Keehnen 7 april 2021 - 10:25

Jammer Michel jij had in de finale moeten staan i.p.v. Jill ,heb echt genoten van jouw aanwezigheid,altijd klaar staan voor een ander,helpen met koken,altijd opruimen,echt trots op jou!! Maar jij verdiend een beter afscheid,het gaat je goed man !!! Je bent een goed mens♥️?

Beantwoord
ivy 7 april 2021 - 12:33

Michel dit heb je niet verdiend zo’n exit , maar ik had al eerder gemerkt in de live shows hoe de presentatoren over je praatte . Het leek wel of ze jaloers waren en zeker die Peter . Het ging je allemaal te gemakkelijk af en dan krijg je afgunst .. Hoe dan ook Big Brother moet zich schamen !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page