De bewoners krijgen muizenvallen, werken aan de geheime opdracht en hebben een rustige avond

De bewoners krijgen muizenvallen, werken aan de geheime opdracht en hebben een rustige avond

Julie is aangesproken door de spelleiding om aan de geheime opdracht te beginnen. Uiteindelijk gaat Matt met Nick in de sauna zitten zodat de rest van de groep de geheime opdracht speciaal voor bijna jarige Nick uit kunnen voeren. In de keuken is de rest bezig met een verjaardagslied. Julie wordt naar de dagboekkamer geroepen, er ligt een kladblok en diervriendelijke muizenvallen voor haar klaar. De bewoners krijgen de muizenvallen omdat er een muis gesignaleerd zou zijn in het Big Brother huis. De gebruiksaanwijzing van de vallen wordt doorgenomen en de bewoners in het huis gaat verden met het verjaardagslied. Maar uiteindelijk komt Nick weer binnen en stoppen ze ermee. Jill en Julie hebben gekookt voor de groep. Dat is onder andere een regel van huismeester Julie. Na het eten zien we Zoey puzzelen, Matt en Naomi wassen af, maken een aantal bewoners zich klaar voor een kaartspel en zien we dat Nick en Julie kleden zich om in de douche en gaan de hottub in. Kortom een rustige avond tot nu toe, het is nu afwachten op het moment dat Nick jarig is en de bewoners de geheime opdracht uitvoeren. Of heeft Big Brother nog meer in petto voor vanavond?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.1]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. emmie at 06:50

  luuk he voor nick hij zal wel
  gek op kijken want dat verwacht die
  echt nooiet en rudi zit er ook in
  gaaf hoor echt luuk want hij vind
  rudi vind die zo luuk

 2. Rosie at 18:50

  voor Thomas was er ook wat feest .Maar Nick verdient een beter feest hij heeft veel meer in het huis gedaan dan Thomas die lag altijd met Jill in bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *