Home » Danny over zijn tijd in Big Brother: ik ben opgelucht dat het voor mij afgelopen is

Danny over zijn tijd in Big Brother: ik ben opgelucht dat het voor mij afgelopen is

Door BigBrotherNederland

Afgelopen weekend werd duidelijk dat Danny het Big Brother huis definitief moest verlaten. Maar hoe heeft hij zijn tijd in het huis ervaren? Wat vond hij van zijn verblijf?

Ik voel me heel goed begint Danny. Super nu, blij, ik ben blij dat de stress eraf is. Ik ben blij dat het eindelijk afgelopen is, het was genoeg geweest. Ik ben blij dat ik het zo lang uitgehouden heb. Mijn familie had het nooit gedacht, ik ben wel blij dat het afgelopen is. Het was emotioneel heel zwaar, terug naar de realiteit. Ik had niet verwacht dat ik het zo lang zou uithouden. Mijn doelstelling was niet als eerste eruit gaan en een maand minimaal in het huis. Ik heb er twee en een halve maand ingezeten dus tien weken. Het leukste moment, ik heb er zoveel. Ik heb me altijd geamuseerd met iedereen, veel gelachen, veel gedanst, gezongen. Ik kan er niet specifiek een uithalen maar er zijn er wel meerdere. Ik baal natuurlijk zo kort op de finale, ik was er graag bij geweest. Niet voor de geldsom maar ik wilde wel graag bij de laatste zes zijn.

Ze zeggen allemaal we spannen niet samen, iedereen spant samen. Ik heb bij de gouden envelop uitgemaakt voor mijzelf nu is het goed geweest en gaan we spelen. Er zijn twee bonden gevormd, ik dacht oke als we met meerderheid zijn kunnen we het ook uitspelen. Maar toen de undercover opdracht mislukte wist ik dit gaat mijn kop kosten. En dat is de waarheid geworden. Wat ik mee wil geven? Dat ze plezier maken en genieten. We zien wel wie het laatste is, ik hoop Glenn. Die verdient het, hij is iemand die zichzelf blijft en met iedereen goed blijft. Ik sta 150 procent achter Glenn. Ik ga zeker dingen meenemen, ik hoop zoveel mogelijk te helpen in het huishouden. Dat deed ik vroeger minder. Ik voelde me goed bij Ashley maar ik volgde haar niet. Ik stemde nooit hetzelfde als Ashley. Ik heb mij enorm vergist in Tom, hij is iemand die echt het spelletje lelijk gespeeld heeft. Ik heb hem alles gegeven wat hij moest, dan naait hij mensen zo? Hij heeft meerdere mensen teleurgesteld en laten wenen. Ik dank alle fans, iedereen die ik niet ken. Ik beloof elk berichtje te beantwoorden. Wees gerust, ooit kom ik jullie nog tegen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.9]

Ook interessant:

13 Reacties

Jose 25 maart 2024 - 09:06

Ja Danny Tom had het bontje van jullie door.
Je zegt niet met Achley mee gegaan zijn!!!!!!
Kijk de uitzendingen maar eens terug.

Beantwoord
LBJ 25 maart 2024 - 10:34

Goed van Danny dat hij het spel door heeft. Degene die het spel het eerlijkste spelen zijn Ashley, Karin en Glen!

Beantwoord
Alex 25 maart 2024 - 10:58

Helemaal gelijk wat betreft Tom!

Beantwoord
Elly 25 maart 2024 - 11:01

Dus mijn gevoel over Tom is altijd de juiste geweest

Hij doet zich voor als n jankend klein kind maar naait intussen iedereen
zelfs zijn kind gebruikt hij te pas en te onpas om sympathie op te wekken
Maar hij valt hopelijk bij iedereen door de mand…..net als Alice
die heeft zich ook altijd beter voor gedaan dan dat ze werkelijk is
Voor mij beiden geen winnaars

Het gaat je goed Danny…ik heb van je genoten !

Beantwoord
Jacqueline 25 maart 2024 - 11:20

Danny jij was voor mij het beste, veel sterkte en geluk thuis

Beantwoord
Ria van de. Veerdonk 25 maart 2024 - 12:23

Danny jammer dat je er uit bent. Maar gelukkig bij je familie. Ashley had heel veel verdriet om jou. Ik vond jou oprecht en heel
Ik hoop dat Ashley wint zij is de enige die zegt wat ze denkt. En dat mag niet meer in deze wereld dan ben je stiekem. Het stiekemste is Randy en. Iron

Beantwoord
Henry 25 maart 2024 - 12:25

Heel mooi gesproken Danny….over de bewoners in het bigbrother huis.
En u hebt gelijk over Tom. Hoop ook voor u dat de andere er ook eens achter komen.

Beantwoord
Marjan 25 maart 2024 - 15:54

Niet chique van Danny om Tom voor het publiek zo naar beneden te halen! Ashley was zeker wel zijn generaal!!! En Glenn, daarover ben ik het wel eens, prima vent!

Ik zal het geschreeuw van Danny niet missen, vond hem een beetje simpel!

Beantwoord
Jongen 25 maart 2024 - 17:05

Danny danny danny , geen volgeling van ashley??? Hahaha ik lach er eens hard om

Beantwoord
kees 25 maart 2024 - 18:57

Zo zo Danny volgens jouw is Tom een grotw naaier maar dat wist ik al

Beantwoord
Maurice 25 maart 2024 - 21:13

Asley is onze topper alice randy en tyron spelen alleen maar voor hun zelf karin Glenn en asley zijn de enigste oprechte mensen

Beantwoord
Lili 26 maart 2024 - 00:07

Wat een meeloper…wat ben jij dan danny…

Beantwoord
Andre Mahieu 26 maart 2024 - 12:17

Asley is op recht en ziet het spel door en door goed ,de gluipers zijn Tyron en Randy en Alice en mogen van mij snel het huis uit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page