Home » Big Brother kijkcijfers – de start

Big Brother kijkcijfers – de start

Door BigBrotherNederland

Big Brother 2021 is begonnen! Gisteren werd het programma uitgezonden op RTL4 & RTL5. Voor het Belgische publiek op zender VIER. Inmiddels is de grootse start uitgezonden en de grote vraag luidt natuurlijk, hoe zijn de kijkcijfers? We hebben de kijkcijfers van Stichting Kijkonderzoek er eens bij gepakt. Big Brother is 1.000.000 keer bekeken op RTL4 en op RTL5 was dat 327.000 keer. In totaal zijn dit dus zo’n 1.3 miljoen kijkers. Het marktaandeel is 15.1% en de kijkdichtheid was zo’n 6.2%. Hiermee eindigde Big Brother op plek 9 van best bekeken programma’s. De voorzichtige conclusie mag dus zijn dat Big Brother 2021 vrij goed bekeken is. Het is nu afwachten of dit ook zo blijft, we houden het uiteraard in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.1]

Ook interessant:

2 Reacties

gerty de rooij 5 januari 2021 - 10:11

leukk hoor top

Beantwoord
henny 7 januari 2021 - 13:34

mist er vandaag niet veel aan
de helft ligt maar op de bank te slapen
leuke life tv

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page