Home » Dit zijn de eerste genomineerde bewoners van Big Brother 2021

Dit zijn de eerste genomineerde bewoners van Big Brother 2021

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de nominaties! De nominatieronde is gisteren al gedaan. Dit was niet / amper op de Big Brother live stream te volgen, dit omdat het op tv uitgezonden zou worden. We hebben de nominatie voor je samengevat. Wie zijn de genomineerden tijdens de eerste nominatieronde van Big Brother 2021? Dat lees je hier!

Nathalie laat als eerste weten dat ze Liese nomineert. Dat is omdat ik met haar de minste klik heb van allemaal. De tweede bewoner die ik kies is Ziko. Dit omdat ik het gevoel heb dat hij niet altijd zichzelf is. Dat hij mr perfect wil zijn, zo noemen we hem ook een beetje voegt ze eraan toe. De volgende die mag nomineren is Thomas. Thomas zucht en laat weten dat hij Ziko en Liese nomineert. Zonder verdere uitleg. Nick nomineert Els en Nathalie. Daniëlle vertelt dat ze het niet zo leuk vind en gespannen is. Ze nomineert Liese. Ik vind dat ze in de groep weinig initiatief neemt. Ze is een beetje op zichzelf en dat vind ik jammer vervolgd ze haar verhaal. En ik Nomineer Ziko omdat ik hem soms een beetje te veel aanwezig vindt zijn. Te slijmerig, ja ik weet niet eindigt ze. Els vind het moeilijk om twee namen te noemen. Ik ga tactisch stemmen omdat ik het een en het ander op heb gevangen. Ik nomineer Ziko en Daniëlle. Het is puur tactisch benadrukt ze. Jowi kan zelf niet genomineerd worden maar nomineert Ziko. Hij is heel sociaal en valt goed in het huis en vergeet mijn naam telkens legt hij uit. Ik weet dat ik in de toekomst niet hoog bij hem op de lijst kom staan. En om die reden nomineer ik ook Liese. Ziko en Liese zijn heel goed met elkaar eindigt hij. Ziko word dan naar de dagboekkamer geroepen. Ik noem Theo op omdat hij op bepaalde momenten veel te hard is. Ik heb daar geen 100% goed gevoel bij voegt hij eraan toe. En ik nomineer Nathalie, ik denk dat ze niet snel met iedereen rekening houdt. Theo neemt plaats in de dagboekkamer. Ik nomineer Ziko. Ik zie dat als een zeer zware concurrent. Diegene die ik daarna nomineer, en ik heb tussen twee mensen getwijfeld, is Liese. Ze zijn twee directe concurrenten van mij en die speel ik het liefst het spel uit. Liese vertelt dat ze veel stress heeft door de nominaties. Ze houdt het kort. Ik nomineer Theo en Nathalie.

Dit betekend dat Liese en Ziko genomineerd zijn. Morgen tijdens de live show moet een van hen als eerste het huis verlaten. Jij bepaald nu wie er in het huis mag blijven. Dat kan door te klikken en je stem ujit te brengen op onderstaande linkjes. Wie moet er volgens jullie Big Brother verlaten?

Nederlandse kijkers kunnen hier nomineren

Belgische kijkers kunnen hier nomineren

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Ook interessant:

5 Reacties

Urnie 6 januari 2021 - 22:33

Laat iedereen alstublieft Liese stemmen, ik denkd at zij voor veel aangename tv momenten kan zorgen en een goede tegenhanger voor Theo is, Ziko is dat niet omdat Theo op hem gefixeerd lijkt.
Bovendien zie ik Liese liever dan Ziko, ze is zoveel knapper 😉

Beantwoord
AAJ 7 januari 2021 - 06:58

Op wie heeft Naomi gestemd, dat was niet te zien in de TV uitzending en staat ook niet op de website

Beantwoord
Fred 7 januari 2021 - 11:44

Ik vind het echter te snel om te nomineren wij kennen deze mensen no g maar een paar dagen!

Beantwoord
Henk 12 januari 2021 - 21:31

Nomineren mag niet meer met onderlinge afspraken, wordt dit wel gedaan dan dient daar een sanctie op te staan, wij vinden dat gekonkel arrogant, de zwakste zijn vaak meelopers, en dat maakt het programma onaantrekkelijk en irritant

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page