Home » Big Brother kondigt het nieuwe thema aan en fans arriveren in het huis tijdens freeze opdrachten

Big Brother kondigt het nieuwe thema aan en fans arriveren in het huis tijdens freeze opdrachten

Door BigBrotherNederland

Nadat duidelijk werd dat Ronahi Big Brother definitief moest verlaten duurt het niet lang voordat Tyron weer in het huis arriveert. En niet veel later roept Big Brother dat de bewoners moeten verzamelen op de bank.

Jullie geweldige avontuur gaat nu zijn negende week in begint Big Brother. Dag en nacht, 24/7 worden jullie avonturen uitgezonden en bekeken door duizenden fans. Met die zelfde fans ga ik mijn macht delen. Zij zijn deze week mijn little brother. Deze week is het fan week! De groep juicht enthousiast en speculeren over wat er deze week allemaal mogelijk kan gebeuren. Uiteindelijk meldt Big Brother zich weer, bewoners het is de start van een nieuwe week. En daarom introduceer ik een Big Brother klassieker. De freeze, de freeze is eenvoudig en altijd bijzonder. Als ik freeze zeg dan stoppen jullie onmiddellijk met bewegen. Jullie blijven staan tot ik un freeze zeg, zorg dat je makkelijk staat want het kan even duren. Laten we het even oefenen: freeze! De bewoners blijven vervolgens zo stil mogelijk zitten.

Als Big Brother weer un freeze zegt hij dat ze het goed deden voor de eerste keer. Nog een ding, er valt met freeze geen jackpot geld te winnen maar er valt wel als iemand beweegt te verliezen. Namelijk 1000 euro uit de jackpot. Hoeveel en wanneer weet ik alleen en jullie niet. Niet veel lager komen Tatyana en Geraldine met een grote groep fans het huis in. Big Brother heeft ondertussen freeze gezegd. De fans krijgen een rondleiding en de fans worden ondertussen geïnterviewd. Alle plekken in het huis worden bekeken zoals de slaapkamer, badkamer,  the wall, dagboekkamer en ga zo maar door. Uiteindelijk verdwijnen de fans weer en Big Brother zegt un freeze.

De groep vond het raar om mee te maken. Er wordt uitvoerig over na gesproken. De eerste freeze hebben ze gehaald laat Big Brother weten. De bewoners gaan dan weer verder met wat ze aan het doen waren en niet veel later volgt er weer een tweede groep fans die het huis in gaat. Er worden foto’s gemaakt en er blijven wat foto’s achter. Big Brother laat weten dat deze freeze mislukt is, er is meerdere malen gepraat, bewogen en gelachen. Deze hebben jullie niet gehaald, er gaat 1000 euro uit de jackpot. De groep reageert teleurgesteld. Het geld is nog niet van ons he benadrukt Ashley.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 5]

Ook interessant:

9 Reacties

Marjan 10 maart 2024 - 11:41

Loopt Ashley weer met haar generaals muts. Ze is zooo onzeker met haar grote mond!

Beantwoord
Snijers linda 10 maart 2024 - 11:58

Vandaag vind ik toch na de nieuwe duo’s gevormd zijn , dat Randy Dylano en Tyron in de tuin waren aan het roddelen en niet een beetje en Dylano stak er boven uit wat is mij dat een irritante jongen hij zit de bank nu al te voor spellen , sorry maar zo iemand gun ik de bank

Beantwoord
Marjan 10 maart 2024 - 12:00

Dat wordt klimmen voor Dilano in zijn nieuwe , hoge bed

Beantwoord
Alex 10 maart 2024 - 16:20

Bah wat flauw. Een spel met alleen maar verliezers.

Beantwoord
yvonne kerssens 10 maart 2024 - 20:30

Ik zou ook zo graag in het huis willen kijken ! !

Beantwoord
Lili 10 maart 2024 - 22:42

Dylano eruit…

Beantwoord
Elly 12 maart 2024 - 08:52

@lili graag en dan samen met Tyson en volgende wk Luie Randy eruit

Beantwoord
Lisa 15 maart 2024 - 14:10

Jongens waarom zijn jullie voor het kamp van Ashley het kamp van Tyron enzo is veeel beter!

Beantwoord
Lydia lepee 15 maart 2024 - 18:55

Lisa het is maar een spelleke…
Ze moeten proberen de fans naar hun kant te krijgen voor de geldpot!
Er is geen kamp enkel gemanupuleer om de gunst van de stemmers!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page