Home » Liese krijgt een geheime opdracht en de bewoners nomineren elkaar

Liese krijgt een geheime opdracht en de bewoners nomineren elkaar

Door BigBrotherNederland

De stem van Big Brother roept om dat bewoonster Liese naar de dagboekkamer moet komen. Liese gaat erheen waar de stem van Big Brother het woord neemt. Hij heeft namelijk een geheime opdracht voor haar. En de mede bewoners mogen niet weten dat het om een opdracht gaat. Liese mag wel één mede bewoner inlichten zodat ze wat hulp kan krijgen. Liese gaat aan de slag en besluit Ziko in haar plan te betrekken. hoe is het er mee vraagt Ziko. Ik moet u even snel iets zeggen voordat ze komen zegt Liese. ik heb een geheime opdracht gekregen, dat liedje moet morgen. Iedereen moet dansen op dat liedje benadrukt ze. winnen we 5000 f*cking euro vervolgd ze enthousiast. Dus ik mag tegen 1 iemand vertellen en het perfecte is dat we een choreo moeten hebben om dat liedje krijg je dan extra cash? vraagt Ziko vervolgens. Nee antwoordt Liese. Maar je moet dit tegen niemand zeggen benadrukt ze. Daarna vertelt ze nog dat het liedje morgen, voor het avondmal gedraaid wordt en iedereen mee moet doen en de choreografie moet kennen. Het liedje wat gedraaid gaat worden is de titelsong van Big Brother, gezongen door Davina Michelle en  Vlaamse rapper Woodie Smalls. 

Verder hebben de bewoners elkaar moeten nomineren. Dit hebben ze gedaan in de dagboekkamer. Dit is amper te volgen, dat komt omdat elke donderdag een live show is. Op donderdagen wordt er als het goed is bepaald wie genomineerd is en naar huis moet. De kijkers thuis hebben hier als het goed is de uiteindelijke stem in. Verder heeft de groep gegeten, wordt er wat geoefend met dansen en gaat de groep na enige discussie schoonmaken…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4]

Ook interessant:

4 Reacties

LA vanAs 5 januari 2021 - 19:18

Ik vind het gedrag van Theo niet acceptabel, het zijn lieve mensen en geen beesten! Even meer respect voor elkaar,zou zeker wenselijk zijn in een samenleving.

Beantwoord
Ruud 6 januari 2021 - 05:50

Theo wegstemmen, hij past niet bij deze groep.
Tranen zijn bedrog hij denkt dat dit taktisch goed is.

Beantwoord
jan dahmen 7 januari 2021 - 07:47

waarom heeft Naomi niemand genomineerd of heb ik iets gemist?

Beantwoord
Stephan 7 januari 2021 - 09:21

Een beetje een kort door de bocht antwoord dit. Veel mensen uit de grote steden zeggen de dingen zoals ze zijn. Geen blad voor de mond nemend. Theo speelt zijn spel net zo goed als ieder ander.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page