Home » Genomineerden Ziko en Liese moeten voor onduidelijke reden Big Brother verlaten

Genomineerden Ziko en Liese moeten voor onduidelijke reden Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Ziko en Liese zijn genomineerd. De stem van Big Brother riep vanmiddag, “Liese, neem afscheid”, “Ziko neem afscheid”. Huh stamelt Ziko, en Liese snapt er helemaal niks van. Wat is dit? Daarna nemen de genomineerden afscheid van de rest van de groep. En is het tijd om de laatste spullen te pakken. Dit moet in vijf minuten volgens Big Brother. Daniëlle helpt Ziko een handje. Liese krijgt hulp en blijft herhalen dat ze het raar vindt. Wij weg en twee nieuwe? Het kan he voegt ze eraan toe. Als de koffers gepakt zijn wordt er buiten in de tuin nogmaals geknuffeld en afscheid genomen. Onder luid applaus verlaten Ziko en Liese het Big Brother terrein. Naomi huilt en Daniëlle vindt het ook heftig. Nathalie heeft het er ook moeilijk mee en geeft een dikke knuffel aan Naomi.

Waarschijnlijk verlaten Ziko en Liese het Big Brother huis voor de nominaties van vanavond. Uiteindelijk komt er in de middag op live stream 2 kort in beeld dat Liese en Ziko zich in een aparte kamer met een TV scherm bevinden en de zenders af doen. Vanavond, en elke donderdag avond is er een live show op tv waarin bepaald wordt wie Big Brother voorgoed moet verlaten. Wordt vervolgd dus!

De kamer waarin Ziko en Liese nu waarschijnlijk zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.7]

Ook interessant:

5 Reacties

ZumbadeGriek 7 januari 2021 - 13:59

O jee, nou ben benieuwd

Beantwoord
Floris 7 januari 2021 - 15:10

Daar zit meer achter…..

Beantwoord
NITA 7 januari 2021 - 21:08

We zullen zien, zou leuk zijn als er uiteindelijk niemand gaat! Weten ze voortaan hoe het werkt. Boos zijn is niet helemaal eerlijk als er op je gestemt is. Hey is of nomineren of genomineerd worden. Thats life!

Beantwoord
gerard 8 januari 2021 - 15:11

Terecht dat hij de uit is gestemd haantjes gaan altijd het eerste de uit

Beantwoord
Ka 8 januari 2021 - 20:26

Ja waarom hebben ze 8 uur in dat kamertje gezeten?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page