Home » Thomas is verkozen tot nieuwe huismeester

Thomas is verkozen tot nieuwe huismeester

Door BigBrotherNederland

Thomas wordt naar de dagboekkamer geroepen. Blij gaat hij richting de dagboekkamer en ondertussen speculeert de groep over wat het kan zijn. Later vertelt hij aan Jowi, Nathalie en Els dat hij huismeester wordt en dat hij het echt niet verwacht had. Nu moet ik drie regels verzinnen maar ik wil daar even goed over nadenken voegt hij eraan toe. Thomas kan dus niet genomineerd worden, dat is een ding wat vast staat. Ook werd dat in de dagboekkamer bevestigd. Het geeft wel een veilig gevoel vertelt Thomas. Nathalie lijkt het lastig om drie regels te bedenken, maar je moet wel wat pakken wat bij jou past gaat ze verder. Dat zeker antwoordt Thomas. Els, Thomas en Nathalie bespreken ook nog de komst van een eventuele nieuwe bewoner. Thomas is ervan overtuigt dat er iemand komt, misschien die vierde persoon die we niet gekozen hebben. Daniëlle bespreekt met René en Zoey dat Thomas de nieuwe huismeester wordt. Dat is wel fijn voor hem voegt ze eraan toe. Hij maakte zich zorgen en dat hoeft nu niet. René vindt Thomas een leuke knul. Goeie kop, goed karakter voegt hij eraan toe. Thomas is ondertussen op bed gaan liggen om zijn nieuwe regels te bedenken. Met welke regels zal hij komen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.1]

Ook interessant:

1 Reactie

Vivian 12 januari 2021 - 08:38

Thomas is een leukerd,hij zou denk ik weleen goede huismeester zijn ,dan heeft hij een taak,en dat zal hem goed doen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page