Home » De bewoners hebben elkaar voor de tweede ronde genomineerd

De bewoners hebben elkaar voor de tweede ronde genomineerd

Door BigBrotherNederland

De tweede nominatie ronde staat deze week weer op het programma. Aanstaande donderdag wordt duidelijk welke bewoner Big Brother moet verlaten. Zover is het nog niet maar vandaag hebben de bewoners zelf mogen nomineren in de dagboekkamer. Hier is de camera niet bij geweest. De beelden hiervan worden tijdens de liveshow van aanstaande donderdag uitgezonden. Uiteraard maken we daar weer een verslag van deze liveshow. De bewoners zijn dus één voor één naar de dagboekkamer geweest en hebben hun stem uitgebracht. Voordat de bewoners gingen stemmen zijn er een aantal gesprekken over de nominatie geweest welke we voor je samenvatten. Wie maakt er volgens jullie kans om genomineerd te worden?

Els is het doelwit?

Theo zit met Zoey te praten. Hij laat weten dat hij op Els en René gaat stemmen. Els past niet in de groep en René is alleen maar politiek correct voegt hij eraan toe. Zoey reageert dat er drie een rol aan het spelen zijn in Big Brother. En Theo zou er op zijn beurt graag een Nederlander uit willen hebben. Als ik alles van te voren geweten had dan had ik Ziko erin gehouden. Hij is veel meer een teamplayer. Ook wordt nog duidelijk hoe teleurgesteld Theo is in de Nederlanders. Hierna probeert Theo Liese te overtuigen van zijn plan om een Nederlander weg te stemmen. Liese reageert op zijn plan en laat weten dat ze vooral voor de groep gaat. Ik ga tactisch stemmen benadrukt ze. Ze wil de zwakke spelers eruit hebben, de mensen die toe staan te kijken. Ik weet al wie ik ga nomineren voegt ze eraan toe. Maar namen laat ze niet echt los.

Stapt Jill vrijwillig op?

Wat later zien we Theo met Thomas, Nathalie en Els buiten zitten. Theo laat aan hen weten René een l*l te vinden. De anderen zijn het wel met hem eens dat hij een rol speelt en niet zichzelf is.
Volgens hen loopt Jill op haar tenen. Als het zo door gaat stapt ze vrijwillig op. Thomas neemt het nog wel enigszins voor haar op en zegt dat het is niet makkelijk is om nieuw Big Brother binnen te komen. Daar is Els het helemaal mee eens.  Theo denkt dat Jill, Zoey en Liese hetzelfde gaan stemmen.

Theo
Thomas en Els blijven uiteindelijk alleen over. Nathalie en Theo zijn weer naar binnen gegaan. Els en Thomas kletsen nog heel even door. Volgens Els maakt Theo zich zorgen. Waarom denk je anders dat hij naar buiten kwam om met ons te praten? Het is net schaken, het is een spel. Voor mij zijn het allemaal pionnetjes in het huis, geen mensen benadrukt ze. Thomas zegt dat hij zo niet denkt, dat zou hij niet vol kunnen houden.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3.3]

Ook interessant:

1 Reactie

EA 12 januari 2021 - 12:35

WAAROM moeten we weer wachten tot Donderdag om de stemmingen te zien??

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page