Home » De bewoners worden vroeg gewekt voor een opdracht

De bewoners worden vroeg gewekt voor een opdracht

Door BigBrotherNederland

Vanmorgen zijn ze vroeg gewekt. Om ongeveer 7:00 ging het licht branden en werd er muziek afgespeeld. Is dit de wekker vraagt Jill slaapdronken. Dan zegt de stem van Big Brother dat het tijd is voor een batterijwissel. En herhaald dit een stuk of vijf keer. De groep staat op en doet de batterijwissel. Daarna zegt de stem dat ze naar de woonkamer moeten komen. Als iedereen zit komt er op een scherm een opdracht te staan. In de tuin staan ijsballen met knikkers erin. Deze moeten de bewoners eruit halen. Elke knikker die eruit komt krijgen de bewoners vijf euro boodschappengeld. De knikkers mogen niet op de grond vallen. De groep gaat zich omkleden maar Big Brother telt al af. Iedereen rent naar buiten. Gaat naar de pilaren en gaan los op de ijsbollen. Er word warm water gebruikt maar dat gaat volgens Theo te langzaam. Hij is erg fanatiek. En motiveert zijn mede bewoners. Na flink hakken is het uiteindelijke resultaat 210 euro. Dus de bewoners hebben 42 knikkers bij elkaar gekregen. Dat maakt het makkelijker zegt huismeester Thomas. We komen nu al flink te kort reageert Theo. De groep applaudisseert en daarmee zit de opdracht erop. De meesten hebben het gevoel dat ze erg lang geslapen geslapen hebben. En dat kan wel kloppen… Volgens Theo had de groep wel wat alerter mogen zijn. Sommigen deden in zijn ogen flauw. Ik kan beter met de Belgen dan de Nederlanders heb ik al gezien. F*ck off!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

Ook interessant:

4 Reacties

Johan 11 januari 2021 - 11:02

He eindelijk weer actie in het huis. Ga zo door big brother, dit is goed voor de bewoners

Beantwoord
Hans 11 januari 2021 - 15:05

laat 1 van de bewoners elke dag een nieuwe opdracht bedenken.

Beantwoord
Frans 11 januari 2021 - 22:23

Ik zou het wel mooi vinden als ze de opdracht krijgen om van het eten wat niet gegeten wordt een heerlijke maaltijd te maken, in plaats van het te laten verpieteren

Beantwoord
Henk 12 januari 2021 - 07:31

Geef ze een moeilijke opdracht waar ze 24 uur mee bezig zijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page