Home » Jason geeft Rob en Danny uitleg waarom hij hen genomineerd heeft

Jason geeft Rob en Danny uitleg waarom hij hen genomineerd heeft

Door BigBrotherNederland

Vandaag is bekendgemaakt dat Rob, Danny en Ilse de genomineerden zijn van deze week. Rob heeft zich voorgenomen om als hij mag blijven er flink tegenaan te gaan en als hij de kans krijgt deelnemers te nomineren die voor een verrassing gaan zorgen. Er wordt vandaag nog veel over de uitslag gesproken. Zo hebben Jason, Rob en Danny het er ook over. Jason geeft de twee genomineerden uitleg waarom hij hen genomineerd heeft.

Jason vraagt of Rob al heeft in kunnen vullen wie op hem gestemd heeft. Rob laat weten dat hij het exact weet, dat zijn er 5 geweest. Dat weet ik zeker. Er zijn er vijf naar je toegekomen vraagt Jason. Ja antwoordt Rob en Jason merkt op dat hij nog niet weet wat hij gedaan heeft. Dat weet ik wel zegt Rob. Wil je nog weten waarom vraagt Jason. Zeg het maar antwoordt Rob. Jason vertelt dat hij bij hem, Ilse en Danny is uitgekomen. Ik heb Ilse gedaan omdat ze hier niet lekker loopt. De rest heb ik gekeken tegen wie ik het loodje zou kunnen leggen.. We hebben van buitenaf te horen gekregen dat jullie er goed op staan. Dus ik zet tactisch jullie erop. Volgens Rob heeft hij exact dezelfde redenen van de anderen gehoord. Maar Jason is van mening dat dat niet helemaal klopt. Ik heb direct gekeken wat ik erop ga zetten, in plaats van wegstrepen. Vriendschappelijk is het niks benadrukt Jason. Dat weet ik Jason antwoordt Rob. Wat jij zegt was ook mijn theorie. Ik wist bijna wel dat ik erop zou komen. Jason denkt dat het ook niet zo lekker heeft meegeholpen dat ze van nieuwe bewoners te horen hebben gekregen dat Danny en Rob er goed op staan. Dat was voor ons een trigger. Het is dan weer gunstig dat ik er zo op sta merkt Rob op. Zo zie ik het maar.

Iets later staan Rob en Danny te praten, Rob vertelt wat Jason gezegd heeft. Hij zei ik heb jou erop gezet omdat hij nog tegen mij wilde battle-en. Dat slaat helemaal nergens op. Danny reageert verbaasd, heh?! Jason komt erbij staan en legt ook uit aan Danny waarom hij op hem gestemd heeft. Het was omdat als ik tegenover jou kom het afleg. Vriendschappelijk klikken wij, maar tactisch weet ik het niet. Dus dat was voor mij een soort van tricky. Ik heb niet mensen weggestreept, het was een soort van gericht. Ik snap het antwoordt Danny, dan is het gewoon als concurrent. Tactisch maar vriendschappelijk was het moeilijker benadrukt Jason. Mensen hebben niet op Ali gestemd omdat ze dachten dat ik de enigste was. Rob vindt dat gelul dan stem je niet op gevoel. Iedereen vind hem leuk grappig en lief gaat Jason verder. Dus als ik alleen op hem zou gaan valt mijn stem in het water. Danny vraagt zich af of er daarom een vriend op gegooid moet worden. Nee zegt Jason. Je moet niet denken wat mensen denken maar wat jij denkt zegt Rob. Je moet ook mensen wat de rest denkt antwoordt Jason. Rob vindt van niet, je moet denken wat jij denkt en niet andere mensen. Dat heb ik ook gedaan zegt Jason maar die gedachte is wel bij mensen rondgegaan. Of je dat nou ervaart of niet. Het is allemaal tactisch. Maar andere mensen zeggen omdat je over bleef maar daar heb ik twijfels bij. Bij mij was het tactisch. Danny en Rob bespreken het nog eens als Jason weg is. Volgens Rob moet je niet denken wat andere mensen zouden denken. Je moet doen wat je zelf denkt. Ja antwoordt Danny, en ook al is het een loze stem dan ga je niet tegen je gevoel in. En als iedereen zo denkt staat er in een keer een andere naam op.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.6]

Ook interessant:

4 Reacties

Sylvia van der Meis-Strauss 26 januari 2023 - 17:53

ILse en Danny mogen van mij naar huis.
Rob moet blijven.

Beantwoord
Gerard 26 januari 2023 - 17:56

Sorry Rob je valt nu mijn erg tegen…maar toch hoop ik dat je mag blijven…En ik hoop dat Danny er uit gaat.

Beantwoord
Lydia lepee 26 januari 2023 - 18:07

De stemming moet geheim blijven vind ik.

Zo worden er geen vrienden gemaakt….maar wantrouwen onder de bewoners.

BigBrother moet er iets aan doen en iedereen afzonderlijk laten komen.

Beantwoord
Alex 27 januari 2023 - 00:41

Kennelijk kon ze meer dan 1 stem uitbrengen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page