Home » Dilano en Tyron vertrekken naar het Big Brother fan house

Dilano en Tyron vertrekken naar het Big Brother fan house

Door BigBrotherNederland

Dilano en Tyron hebben een spel gewonnen en mogen naar het fan house. Big Brother laat weten dat ze op grote afstand gewonnen hebben. Dus jullie mogen nu naar het Big Brother fan house. Pak jullie jas en stap in de draaideur. Tyron en Dilano pakken snel hun jas en nemen afscheid van de groep. Daarna stappen ze de draaideur in.

Na een live stream onderbreking zijn de twee net gearriveerd in het Big Brother fan house. Het fan house hangt vol met tweets uit de buitenwereld. Het zijn negatieve en positieve tweets. Op het tv scherm krijgen Tyron en Dilano ook memes van de bewoners te zien. De twee trekken een flesje bubbels open en lezen de tweets verder door. Ook is er een wall of fame waar de winnaars van eerdere seizoenen hangen. Dilano en Tyron merken op dat Dilano tactisch bevonden wordt. En dat er over Jimmy toch wat negatiever gesproken wordt als gedacht. Big Brother vraagt wat hun indruk is. Dilano antwoordt dat ze een sterke mening hebben, mensen zijn er veel mee bezig. Maar wel leuk. Tyron vindt het ook super vet om te zien maar we zijn maar net begonnen lacht hij. Ze hebben veel lol maar zijn het met de negatieve berichten over henzelf niet eens. Dat  snappen ze niet echt.

Big Brother vraagt wat hun bevindingen zijn. Dat er voor iedereen wel iets positiefs of negatiefs is zegt Tyron. Dat weet je natuurlijk, je kan niet van iedereen zijn. Het is leuk om te lezen. Een tip is wel probeer er niet te zwaar aan te tillen, het zijn moment opnames. Mensen hebben toch altijd een mening over je, dat is wel duidelijk. Ik zie dat Randy en ik vaak voorkomen en dat is wel leuk. Big Brother vraagt aan Dilano of hij schrok van de berichten. Dilano zegt nee maar ik neem de mening van de kijker wel serieus. Er wordt gezegd dat ik te tactisch bezig ben en meer moet genieten. Dus dat neem ik wel serieus en wil ik ook iets mee doen. Ik probeer nu sinds vorige week ook meer te genieten, ik was me er wel bewust zijn en dit bevestigd het mij door de kijkers. Ook staat er een telefoon die af en toe rinkelt. Ze krijgen de berichten te horen die de bewoners eerder hebben mogen beluisteren. Op het tv scherm worden ook nog fragmenten afgespeeld, zoals over de fans die het huis in mochten tijdens de freeze opdracht. Er staan kaarten gericht aan verschillende bewoners. Dit motiveert mij wel extra zegt Dilano. Tyron sluit zich er helemaal bij aan.

Big Brother vraagt dan wat ze opgestoken hebben. Veel informatie over iedereen zegt Dilano. Het is ook een reality check. Omdat je hier soms zo op kunt gaan in het spel. En dat mensen alles zien. Je wordt daar wel even bewust van. Ik moet meer gaan genieten wat ik wel meer aan het doen ben maar mag dat misschien nog wel meer doen. Tyron zegt dat bepaalde haat comments wel aankomen, ze zetten je aan het denken. Dat mensen graag zien dat ik mijzelf ben, blij en vrolijk. Soms moet ik ook meer naar mijzelf kijken voordat ik bepaalde uitspraken doe. Het is van de ene kant haat maar zie het ook als opbouwende kritiek. Het was mooi om te lezen en even een reality check. Ik wil alle fans bedanken dat ze dit hebben gedaan. Big Brother laat weten dat ze dadelijk weer het huis in gaan. Wat gaan jullie delen? Tyron wilde geen negatieve dingen in huis brengen en wil dat ook houden. Opbouwende kritiek wil ik wel meenemen en leuke dingen benoemen. Ze willen niet iets strategisch weg laten of veranderen benadrukt Dilano. Ik wil meegeven dat we met zijn allen moeten genieten. Big Brother geeft daarna nog een gelegenheid om iets terug te zeggen voor de fans. Dit gaat via de telefoon die er staat. Daarna gaan de bewoners weer terug richting het huis.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Ook interessant:

6 Reacties

Alex 12 maart 2024 - 16:50

Ja, negatieve dingen kunnen ze beter niet vertellen. Daar kan niemand wat mee.

Beantwoord
Sylvia 12 maart 2024 - 17:08

Ik vond het superleuk om te zien.
Zeker alle berichten, positief en negatief.
Die berichten lees je overal.
We zijn allemaal verschillende mensen, verschillende opvattingen en we kijken anders.

Toen ze terug kwamen in het huis viel mij direct iets op..
Iedereen begroette Dilano en Tyron…behalve!
Wat laat Jimmy zichzelf kennen.
Dit valt mij zwaar tegen van hem.

Beantwoord
Jose 12 maart 2024 - 17:09

Ik hoop dat ze ook gehoord hebben hoe de generaal is!!!!!

Beantwoord
Sylvia 12 maart 2024 - 19:40

@Jose,

Het zou er wel gestaan kunnen hebben, want ze hebben niet alles gelezen😉

Beantwoord
Chelly 13 maart 2024 - 05:45

Ja,Jimmy weet dat ze dingen over hem hebben gelezen.Hij eet van 2 wallen en praatte toen Sabeau er was negatief over Dillano

Beantwoord
Patrick 14 maart 2024 - 21:16

Jimmy heeft helaas niet zo’n goede mensenkennis door zich te laten indoctrineren door Ashley. Hij laat zich te veel met haar in en zij kiest alleen voor zichzelf en laat hem vallen zodra ze hem niet meer kan gebruiken.
Dilano daarentegen kan hij echt vertrouwen en zal hem nooit laten vallen. Dilano is echt oprecht.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page